Νέα

Ξεχασμένοι Λεβέντες της Αριστεράς !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εμείς είμαστε απολύτως σίγουροι. Όταν θα σας ανοίγουν τα κεφάλια απ' το ξύλο, να δούμε τί θα λέτε....

Αλλά δε πειράζει. Εσείς είστε μαθημένοι στο να σας τουλουμιάζουν και να τρέχετε. Τόσο ξύλο ούτε τα γαϊδούρια δε τρώνε.

Με τις υγείες σας!!!!!

: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!το συναφι σου ειναι 15 ατομα !!ξυπνα !!! :2funny: :2funny: :2funny:!!
απορώ γιατί μαλώνεται ;
κομμουνιστές και φασίστες ίδια σκατόρατσα είστε

συνεχίστε πάντως έχετε πλάκα

πάντα φιλικά
ρουφιανος σαν εσενα ομως δεν ειμαι οτι θα γινω!!φιλικα παντα...
Αν εξαιρέσουμε τις ακρότητες του εαμ-ελλας που έστρεψαν πολύ κόσμο ενάντια στον κομμουνισμό, όχι, δεν είναι όλοι οι κομμουνιστές επιτήδειοι. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που δείχνουν ότι η ιδιότητα του κομμουνιστή δεν προσέθεσε ιδιαίτερα στην αξιοπιστία τους.
ηταν εμφυλιος και ακροτητες γιναν και απο τις 2 μεριες!!καλο θα ηταν να μην ισοπεδωνουμε τα παντα!να κατηγορεις για ελλειψη αξιοπιστια τους κομμουνιστες ειναι το λιγοτερο αδικο!και το ξερεις πολυ καλα!γιατι το κανεις ομςω δεν γνωριζω....!δικαιωμα σου παντως!

nikolaos_1979

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κομμουνιστες, Χρυσαυγητες, Αναρχικοι, Χριστοδουλικοι, και ολα τα σκατα μαζεμενα εχετε κανει τη ζωη αφορητη σε αυτη τη χωρα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θα έλεγα ότι οι ακρότητες της μίας πλευράς ήταν περισσότερες. Πάντως δε μπορεί να λες πως είσαι κομμουνιστής αλλά να κοιτάζεις να πας και με όποιον δίνει τα περισσότερα και οι άλλοι κομμουνιστές να εξακολουθούν να σε θεωρούν "δικό τους" και να στη χαρίζουν, πράγμα που δυστυχώς γίνεται.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ώστε εξισώνεται ο κομμουνισμός με τον ναζισμό, τον δοσιλογισμό, τον φασισμό...

Επειδή τελειώνουν όλα σε -ισμός?

Κατά τα άλλα ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Όπου μας δέρνουν τα ΜΑΤ...

Μόνο ο Λιακόπουλος λείπει πλέον να εγγραφεί στο φόρουμ.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Θα ήθελα ειλικρινά να εκφράσω μια απορία μου προς τους υπευθύνους του σάιτ:

Κάποια μέλη , ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ , εμφανίζονται προκλητικά, και λεκτικά προπηλακίζουν άλλα μέλη, και μάλιστα παλαιά και καταξιωμένα, μόλις αυτά τολμήσουν να διαφωνήσουν μαζί τους....
Ο Warhol πιο πάνω, δεν ήταν προκλητικός....
Δεν μεταχειρίστηκε ύβρεις, ούτε απειλές.
Την παρουσία του στο σάιτ την γνωρίζουμε όλοι.
Παρόλα αυτά, κάποιοι θεώρησαν καλό να μιλήσουν πάλι για ξύλο και σπασμένα κεφάλια, μεταξύ άλλων.
Εκφράζουν ακραία στοιχεία, και γι αυτό είναι ακραίος και ο λόγος τους.

Νομίζω κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι ανεκτές.
Αν δε λάβετε θέση επι του θέματος, το φαινόμενο θα ενταθεί, γιατί θα θεωρήσουν δεδομένο ότι η συμπεριφορά αυτή είναι αποδεκτή...
Εγώ αυτά είχα να πώ, το επόμενο βήμα είναι δικό σας.

nikolaos_1979

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ώστε εξισώνεται ο κομμουνισμός με τον ναζισμό, τον δοσιλογισμό, τον φασισμό...

Επειδή τελειώνουν όλα σε -ισμός?

Κατά τα άλλα ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Όπου μας δέρνουν τα ΜΑΤ...

Μόνο ο Λιακόπουλος λείπει πλέον να εγγραφεί στο φόρουμ.

Προφανως δεν ξερεις τι σημαινει δοσιλογισμος. Αυτοι που δινουν λογαριασμο στο κομμα και το εχουν και πανω απο τη χωρα τους πως λεγονται? 

Τα ΜΑΤ σε πειραξαν?
Εδω καθε Πεμπτη με το ετσι θελω παραλυεται η Αθηνα, καιγονται περιουσιες και ενω ο ολος κοσμος τρεχει και μας προσπερναει εμεις
εχουμε τη Παπαρηγα να μας μιλαει για επανασταση.

Οσο για το Λιακοπουλο αυτος τουλαχιστον ειναι ακινδυνος και ξερεις οτι δεν τα εννοει αυτα που λεει.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ρε παιδιά που θα πάει αυτή η δουλεία;
Ποσο ακόμη λέτε να βριζόμαστε για χούντες-εμφυλίους κτλ;
Καμμια 50αριά χρόνια ακόμη ίσως;
Λίγη κοινή λογική δεν βλάπτει.
Βάλτε το σπαθί λίγο στην θήκη, και μετά ίσως το βάλουν και οι άλλοι.
Αμέσως να ξεσπαθώσουμε...!
Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι γίνεστε πρόβατα σε μαντρί; χάριν ποιου;
Με μαντριά θα πάει μπρος η πατρίδα και τσοπάνους να μαλώνουνε;
Διαίρει και Βασίλευε...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Προφανως δεν ξερεις τι σημαινει δοσιλογισμος. Αυτοι που δινουν λογαριασμο στο κομμα και το εχουν και πανω απο τη χωρα τους πως λεγονται?  
Τα ΜΑΤ σε πειραξαν?
Εδω καθε Πεμπτη με το ετσι θελω παραλυεται η Αθηνα, καιγονται περιουσιες και ενω ο ολος κοσμος τρεχει και μας προσπερναει εμεις
εχουμε τη Παπαρηγα να μας μιλαει για επανασταση.
Οσο για το Λιακοπουλο αυτος τουλαχιστον ειναι ακινδυνος και ξερεις οτι δεν τα εννοει αυτα που λεει.

Το προφανές που το βρίσκεις?
Προφανή αυτά τα συμπεράσματα είναι σε εσένα και τον τρόπο σκέψης σου, όχι σε όλους.
Κάθε σώμα ασφαλείας που δεν σέβεται την  αξιοπρέπεια μου με πειράζει και δη αμόρφωτοι μπούρτζόβλαχοι.
Και ποιος μου λέει εμένα ότι οι περιουσίες που καίγονται δεν καίγονται από αυτούς που θειασώνεις? Ή ότι τα ΜΜΕ υπερβάλουν για τους ίδιους λόγους?
Δεν γνωρίζω κατά πόσον είναι ακίνδυνος ένας τρελός απατεώνας τον οποίο πιστεύουν πολλοί συμπολίτες μου. Για μένα.
Αλλά εν τέλει, το μόνο προφανές είναι ότι σε άλλο ένα φόρουμ, αυτή τη φορά για μπουρδέλα, το έργο επαναλαμβάνεται.
Been there, done that. Βρες άλλον.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Σε πρόσφατη δημοσκόπηση 51 % του κόσμου αποτιμά θετικά τη χούντα

51% του ανεγκέφαλου κόσμου;;;
Πόσοι ρωτήθηκαν, που, πότε, από ποιον, ποιος τη χρηματοδότησε την έρευνα για να βγουν τα λαγωνικά να ρωτάνε, γιατί τώρα;

Τι μας λες τώρα...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
51% του ανεγκέφαλου κόσμου;;;
Πόσοι ρωτήθηκαν, που, πότε, από ποιον, ποιος τη χρηματοδότησε την έρευνα για να βγουν τα λαγωνικά να ρωτάνε, γιατί τώρα;

Τι μας λες τώρα...

To Bήμα...

Επισκέπτης
τοντοκ εχω την εντυπωση οτι μπερδευεις το κκε με καποιο αλλο κομμα της αριστερας που κανει αυτα που αναφερεις!!

Επισκέπτης
Θα ήθελα ειλικρινά να εκφράσω μια απορία μου προς τους υπευθύνους του σάιτ:

Κάποια μέλη , ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ , εμφανίζονται προκλητικά, και λεκτικά προπηλακίζουν άλλα μέλη, και μάλιστα παλαιά και καταξιωμένα, μόλις αυτά τολμήσουν να διαφωνήσουν μαζί τους....
Ο Warhol πιο πάνω, δεν ήταν προκλητικός....
Δεν μεταχειρίστηκε ύβρεις, ούτε απειλές.
Την παρουσία του στο σάιτ την γνωρίζουμε όλοι.
Παρόλα αυτά, κάποιοι θεώρησαν καλό να μιλήσουν πάλι για ξύλο και σπασμένα κεφάλια, μεταξύ άλλων.
Εκφράζουν ακραία στοιχεία, και γι αυτό είναι ακραίος και ο λόγος τους.

Νομίζω κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι ανεκτές.
Αν δε λάβετε θέση επι του θέματος, το φαινόμενο θα ενταθεί, γιατί θα θεωρήσουν δεδομένο ότι η συμπεριφορά αυτή είναι αποδεκτή...
Εγώ αυτά είχα να πώ, το επόμενο βήμα είναι δικό σας.
αυτο μπορουν να κανουν μονο και αυτο κανουν!να βριζουν και να απειλουν!ειναι πιο ευκολο γι αυτους απο το να μιλησουν ηρεμα και με επιχειρηματα!ολοι μας κρινομαστε απο τα γραφομενα μας και απο τον τροπο που συζηταμε!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
αμα χρησιμοποιουν το κεφαλι τους για ντουβαρι ,τοτε ναι ,ισως να κρινονται απο αυτο!αλλα αυτη η κατηγορια  ανθρωπων δεν με ενδιαφερει!

Από όσα είδα και είδες γραμμένα, τους ενδιαφέρεις εσύ.

Επισκέπτης
Από όσα είδα και είδες γραμμένα, τους ενδιαφέρεις εσύ.
τωρα συγκινηθηκα.... :boobies: :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!εμενα με ενδιαφερουν παντως οι γυναικες  ;) ;) ;)!!αυτοι το τι κανουν ειναι δικο τους θεμα!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ένα καλό τσιμπούκι οποιουδήποτε χρώματος δε με ενοχλεί...δίνω όμως  πρωτοπορία στην ΚΝΕ και την αγωνιστική της ομάδα την οποία έχω εμπειρογνωμήσει.
Τέτοιο λεβέντικο τσιμπούκι (Μπουμπουλίνα), με υπερηφάνεια, δύσκολο να βρω αλλού.

Έχω και μνήμες από Δαπίτισες και Πασοκούλες...Όχι όμως από νεοναζίστριες γιατί το είδος αυτό μία που δεν παίζει (είναι λίγο gay η στρατόκαυλη φάση και τα γυαλισμένα άρβιλα) μια που μπορεί να δαγκώσει εκεί που δεν πρέπει.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
[quote author=trixotos kavliaris link=t
Όπως φυσικά και στους ομοϊδεάτες σου.

Α, και καλό ράπισμα απο τα ΜΑΤ....

[/quote]
Θα σε έχει προλάβει εκείνο και θα σου έχει ανοίξει το κεφάλι...

Όπως φυσικά και στους ομοϊδεάτες σου.

Α, και καλό ράπισμα απο τα ΜΑΤ....
δεν καταλαβαινω κατι.πιστευεις οτι αυτο το στυλ γραφης σε τιμα?ο warhol ειναι απο τα πιο αξιοπρεπη μελη του σαιτ.γιατι αυτη η επιθετικοτητα εναντιον του>?επειδη ειναι στο κκε?μαγκια και καομποιλικι του.και μη βιαστεις να πεις οτι ειμαι και εγω στο κκε και για αυτο τον υπερασπιζομαι.πιστευω στον φιλελευθερισμο,τον γνησιο και για αυτο συνειδητα απεχω απο τις ελληνικες εκλογες γιατι δεν υπαρχει γνησιο φιλελευθερο κομμα.αυτο ομως δεν με εμποδιζει να εχω φιλους απο ολες τις πολιτικες παραταξεις.
επισης να σου πω για αυτο που γραφεις σχετικα με τα ματ,οτι στην κοινωνια οπως και στη φυσικη η δραση προκαλει αντιδραση.εσυ πιστευεις οτι με τη βια καταστελονται οι ιδεες?και αν ναι τοτε που παμε σαν κοινωνια?για αυτο θα επρεπε να βλεπουμε τα πραματα πιο σφαιρικα.για το καλο ολων.και γιατι οπως βλεπεις αυτη η στειρα αντιπαραθεση των κομματων στην ελλαδα το μονο που θα καταφερει στο παγκοσμιοποιημενο περιβαλλον  ειναι να μας κανει ολους μια περιθωριακη εθνοτητα

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
τωρα συγκινηθηκα.... :boobies: :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!εμενα με ενδιαφερουν παντως οι γυναικες  ;) ;) ;)!!αυτοι το τι κανουν ειναι δικο τους θεμα!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Καλά δεν σε είπα και καμπούρη... Μάλλον αλλιώς έλαβες τα γραπτά μου.
Η αδιαφορία και η ανεκτικότητα πάντως τους δυναμώνει. Ας έχουμε το νου μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom