peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Οσοι εκμεταλευτηκαν την οποια δραση τους εναντιον της χουντας για να κερδισουν εξουσια και χρημα ειναι ξεφτυλες.
Εμείς είμαστε ξεφτίλες που δεν τους κράζουμε.
Οσοι εκμεταλευτηκαν την οποια δραση τους εναντιον της χουντας για να κερδισουν εξουσια και χρημα ειναι ξεφτυλες.
δεν ειναι κακο αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο που ρωτας....!!αλλα θα σου απαντησω γιατι παντα το κανω!τα 2 πρωτα ονοματα που σκεφτομαι ειναι ο μαυρικος και η παπαρηγα!!και τον καρακατσανη τον εκτιμω!
δεν ειναι κακο αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο που ρωτας....!!αλλα θα σου απαντησω γιατι παντα το κανω!τα 2 πρωτα ονοματα που σκεφτομαι ειναι ο μαυρικος και η παπαρηγα!!και τον καρακατσανη τον εκτιμω!
τα κομματα χρηματοδοτουν τα καναλια και ετσι η παπαρηγα και η καθε παπαρηγα δεν ακουγεται!με αυτο το τροπο δεν μπορουν να ακουστουν οι αποψεις της !
γιατι γνωρισω το παρελθον για να πορευτω στο παρον και στο μελλον!!δεν σε ρωταω βεβαια να μου πεις ονοματα ανθρωπων που ανηκουν σε πασοκ και νδ γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!
τα κομματα χρηματοδοτουν τα καναλια και ετσι η παπαρηγα και η καθε παπαρηγα δεν ακουγεται!με αυτο το τροπο δεν μπορουν να ακουστουν οι αποψεις της !
Η Παπαρηγα δε ξερω αν ειναι ικανη πολιτικος αλλα ειναι ισως η τιμιοτερη πολιτικος. Μενει σε ενα δυαρακι και το μισθο της καπου τον δωριζει.
Η Παπαρηγα δε ξερω αν ειναι ικανη πολιτικος αλλα ειναι ισως η τιμιοτερη πολιτικος. Μενει σε ενα δυαρακι και το μισθο της καπου τον δωριζει. Να δειτε τα περιουσιακα της στοιχεια και θα κλαιτε μια βδομαδα.
Και για οσους βιαστουν να βγαλουν συμπερασματα εγω δεν ασπαζομαι τον κομμουνισμο ουτε την αντιθετη πλευρα.
εγω μιλησα για την χωρα μας!!τον τσαβες δεν τον εχω μελετησει αρκετα για να εκφερω σιγουρη γνωμη!!οταν το κανω θα σου πω τι πιστευω για αυτον!εγω παντως θαυμαζω και εκτιμω τον ερνεστο ΄΄τσε΄΄γκεβαρα!ΥΓ.δυστυχως σαν χωρα θα πορευτουμε με τον μπουλη και τον παπανδρεου παρεα με τα λαμογια τους!!και αυτο θα γινει γιατι το επιτρεπουμε !!εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν!
δυστυχως σαν χωρα θα πορευτουμε με τον μπουλη και τον παπανδρεου παρεα με τα λαμογια τους!!και αυτο θα γινει γιατι το επιτρεπουμε !!εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν!
το ξερουν γιατι εξαγοραζουν ψηφους και συνειδησεις!!καταντια!!!
Φανταζομαι την ιδια γνωμη εχεις και για την Γιαννακου-Κουτσικου που εμενε και συνεχιζει να μενει (&μετα το υπουργιλικι) σε ενα διαμερισματακι στον Αγ.Νικολαο Πατησιων...?
Μήπως στο διαμέρισμα αυτό έχει αποθηκεύσει όλες τις τσάντες της;
Πάντως ο Ρουσσόπουλος με τη Μάρα,μόλις έγινε υπουργός μετακόμισε σε βίλα στη Φιλοθέη και απέκτησε και βίλα στο Καπανδρίτη...Να ήταν και 2-3 τετραετίες υπουργός,να πω με λίγη προσπάθεια τα έφτιαξε.Αλλά...