Νέα

Ξεχασμένοι Λεβέντες της Αριστεράς !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ειναι κακο αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο που ρωτας....!!αλλα θα σου απαντησω γιατι παντα το κανω!τα 2 πρωτα ονοματα που σκεφτομαι ειναι ο μαυρικος και η παπαρηγα!!και τον καρακατσανη τον εκτιμω!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
δεν ειναι κακο αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο που ρωτας....!!αλλα θα σου απαντησω γιατι παντα το κανω!τα 2 πρωτα ονοματα που σκεφτομαι ειναι ο μαυρικος και η παπαρηγα!!και τον καρακατσανη τον εκτιμω!

Και εγω δεν καταλαβα γιατι δεν τους ονοματησες αρχης εξ αρχης, παρα ανεφερες ονοματα απο μακαρητες. Απο περιεργεια ρωτησα.     

Επισκέπτης
γιατι γνωρισω το παρελθον για να πορευτω στο παρον και στο μελλον!!δεν σε ρωταω βεβαια να μου πεις ονοματα ανθρωπων που ανηκουν σε πασοκ και νδ γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Η Παπαρηγα δε ξερω αν ειναι ικανη πολιτικος αλλα ειναι ισως η τιμιοτερη πολιτικος. Μενει σε ενα δυαρακι και το μισθο της καπου τον δωριζει. Να δειτε τα περιουσιακα της στοιχεια και θα κλαιτε μια βδομαδα.

Και για οσους βιαστουν να βγαλουν συμπερασματα εγω δεν ασπαζομαι τον κομμουνισμο ουτε την αντιθετη πλευρα.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Έχει καταφέρει να ακούσει κανείς παράγραφο της Παπαρήγα στα Κρατικά κανάλια (τα ιδιωτικά ταφήνω απέξω γιατί είναι πολωμένα στο δικομματισμό)?
Συνήθως πετάνε μετά από τους δυο πιο μπουχέσες τον τσάτσο των πράσινων και στο τέλος τσπατσουλίζουν 3-4 λέξεις από μία φράση της Παπα...η οποία δεν είναι και ολοκληρωμένη ως σκέψη αλλά πετσοκομμένη για να τονισθεί στείρα η αντίδραση των κόκκινων.

Δεν είναι και πολύ δίκαιο τούτο.

Επισκέπτης
τα κομματα χρηματοδοτουν τα καναλια και ετσι η παπαρηγα και η καθε παπαρηγα δεν ακουγεται!με αυτο το τροπο δεν μπορουν να ακουστουν οι αποψεις της !

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
τα κομματα χρηματοδοτουν τα καναλια και ετσι η παπαρηγα και η καθε παπαρηγα δεν ακουγεται!με αυτο το τροπο δεν μπορουν να ακουστουν οι αποψεις της !

Πολυ σωστο. Μεσω διαφημισεων αλλα και ευεργετικων οικονομικων ρυθμισεων, διευκολυσεων , δανειων κτλ προς τους επιχειρηματιες, πολλες φορες και προς αλλες επιχειρησεις τους.

Στην Ελλαδα τα ΜΜΕ και οι ΠΑΕ ειναι παρασιτα της κοινωνιας που τρωνε λεφτα του κρατους.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
γιατι γνωρισω το παρελθον για να πορευτω στο παρον και στο μελλον!!δεν σε ρωταω βεβαια να μου πεις ονοματα ανθρωπων που ανηκουν σε πασοκ και νδ γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!

Λυπαμαι, αλλα με τους εν ζωη θα "πορευτεις στο παρον και στο μελλον". Παντως απο νεαρο κουμμουνιστη περιμενα κανα Τσαβες και οχι τα ονοματα που ανεφερες.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16

Σε αυτό δεν έχεις άδικο war.
Και όντως η Παπαρήγα είναι αξιοπρεπέστατη.
Θα ξεχώριζα από τα Κρατικά ΜΜΕ την Νετ στο Ράδιο, όπου πολλές φορές έχω ακούσει ολοκληρωμένες τις δηλώσεις της για σημαντικά θέματα.
Το παραπάνω το ανφέρω γιατί το θεωρώ άδικο να μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η Παπαρηγα δε ξερω αν ειναι ικανη πολιτικος αλλα ειναι ισως η τιμιοτερη πολιτικος. Μενει σε ενα δυαρακι και το μισθο της καπου τον δωριζει.

Στους τρισκατάρατους Αμερικάνους, τους ιμπεριαλιστές του Ντιρί Κόλετζ, ώστε η κόρη της εκ των έσω να ανατρέψει το σύστημα και να εγκαθιδρύσει Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Επισκέπτης
εγω μιλησα για την χωρα μας!!τον τσαβες δεν τον εχω μελετησει αρκετα για να εκφερω σιγουρη γνωμη!!οταν το κανω θα σου πω τι πιστευω για αυτον!εγω παντως θαυμαζω και εκτιμω τον ερνεστο ΄΄τσε΄΄γκεβαρα!ΥΓ.δυστυχως σαν χωρα θα πορευτουμε με τον μπουλη και τον παπανδρεου παρεα με τα λαμογια τους!!και αυτο θα γινει γιατι το επιτρεπουμε !!εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Η Παπαρηγα δε ξερω αν ειναι ικανη πολιτικος αλλα ειναι ισως η τιμιοτερη πολιτικος. Μενει σε ενα δυαρακι και το μισθο της καπου τον δωριζει. Να δειτε τα περιουσιακα της στοιχεια και θα κλαιτε μια βδομαδα.

Και για οσους βιαστουν να βγαλουν συμπερασματα εγω δεν ασπαζομαι τον κομμουνισμο ουτε την αντιθετη πλευρα.

Φανταζομαι την ιδια γνωμη εχεις και για την Γιαννακου-Κουτσικου που εμενε και συνεχιζει να μενει (&μετα το υπουργιλικι) σε ενα διαμερισματακι στον Αγ.Νικολαο Πατησιων...?

Οσο για τον μισθο της Παπαρηγας που το δωριζει στο ΚΚΕ και ο Κοκκαλης τον μισθο του στην Ιντρακομ τον "δωριζει"  :rolleyes:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μα το θεμα ειναι να τον μελετησεις πριν πεθανει και αυτος και γινει σταμπα για μπλουζακια/ιδεα/ταινια κτλ κτλ.  

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
εγω μιλησα για την χωρα μας!!τον τσαβες δεν τον εχω μελετησει αρκετα για να εκφερω σιγουρη γνωμη!!οταν το κανω θα σου πω τι πιστευω για αυτον!εγω παντως θαυμαζω και εκτιμω τον ερνεστο ΄΄τσε΄΄γκεβαρα!ΥΓ.δυστυχως σαν χωρα θα πορευτουμε με τον μπουλη και τον παπανδρεου παρεα με τα λαμογια τους!!και αυτο θα γινει γιατι το επιτρεπουμε !!εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν!

Θα συμφωνήσω στο .....να μη διαφωνήσω μαζί σου φίλε.
Το σίγουρο είναι ότι μας κυβερνάνε αυτοί που μας αρμόζουν.
+1

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δυστυχως σαν χωρα θα πορευτουμε με τον μπουλη και τον παπανδρεου παρεα με τα λαμογια τους!!και αυτο θα γινει γιατι το επιτρεπουμε !!εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν!

Κι αυτό το ξέρουν, γι' αυτό κοιμούνται ήσυχοι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
το ξερουν γιατι εξαγοραζουν ψηφους και συνειδησεις!!καταντια!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το ξερουν γιατι εξαγοραζουν ψηφους και συνειδησεις!!καταντια!!!

Και πάρα πολύ φθηνά, δυστυχώς :idiot:
Αυτό δείχνει πόσο αποτιμά ο κάθε "πολίτης" τον εαυτόν του, καθώς και πόσο ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ το δικαίωμα του εκλέγειν :idiot: :uglystupid:

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Φανταζομαι την ιδια γνωμη εχεις και για την Γιαννακου-Κουτσικου που εμενε και συνεχιζει να μενει (&μετα το υπουργιλικι) σε ενα διαμερισματακι στον Αγ.Νικολαο Πατησιων...?

Μήπως στο διαμέρισμα αυτό έχει αποθηκεύσει όλες τις τσάντες της; :)

Πάντως ο Ρουσσόπουλος με τη Μάρα,μόλις έγινε υπουργός μετακόμισε σε βίλα στη Φιλοθέη και απέκτησε και βίλα στο Καπανδρίτη...Να ήταν και 2-3 τετραετίες υπουργός,να πω με λίγη προσπάθεια τα έφτιαξε.Αλλά...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Μήπως στο διαμέρισμα αυτό έχει αποθηκεύσει όλες τις τσάντες της; :)

Πάντως ο Ρουσσόπουλος με τη Μάρα,μόλις έγινε υπουργός μετακόμισε σε βίλα στη Φιλοθέη και απέκτησε και βίλα στο Καπανδρίτη...Να ήταν και 2-3 τετραετίες υπουργός,να πω με λίγη προσπάθεια τα έφτιαξε.Αλλά...

Δε γνωριζω για τη Γιαννακου αν ειναι ετσι μπραβο της.
Οσο για το Ρουσοπουλο, αναρωτιεμαι που τα βρηκε τα λεφτα. Τοσα πολλα βγαζει η ΜΑρα?
Αντε να μπει κανενας στη φυλακη. Αντε πολυ το καθυστερουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom