Νέα

Wsus (windows server update services)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 864
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Καλως η κακως πολλοι απο μας χρησιμοποιουμε πειρατικες εκδοσεις των προιοντων της Microsoft.Οι περισσοτεροι απο αυτους τους χρηστες εχουν αντιμετωπισει προβληματα οπως του Genuine activation το οποιο ερχεται μεσω του Windows Update και εχει σαν στοχο να ανιχνευσει εαν το προιον ειναι αγορασμενο η πειρατικο κλειδωνοντας το.Για να αποφυγουμε τετοιου ειδους κατοτοπιες (εκτος απο το να απενεργοποιησουμε τα Updates)υπαρχει ενας πολυ ευκολος τροπος να χακεψουμε την Μicrosoft μεσα απο τα ιδια της τα προιοντα.Αυτο το προιον δεν αλλο απο το Wsus.Το προιον αυτο μπορει να στηθει τοσο σε Xp οσο και σε εκδοσεις Server.Προυποθεσεις για την εγκατασταση του ειναι να υπαρχει στον υπολογιστη IIS καθως και Report Viewer Redistributable 2005.Το πρωτο θα το βρουμε στο add remove programms ειναι component του λειτουργικου ενω το δευτερο υπαρχει free στο site της Microsoft.
O WSUS ειναι αυτος που θα αναλαβει να σας κατεβασει τα updates για τα προιοντα της Microsoft που εσεις θα του πειτε.Με τον τροπο αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να κατεβει ο Genuine Activator και ο υπολογιστης σας θα ειναι παντα up to date.O wsus στηνεται τελεια και σε Virtual περιβαλλον απλα το μονο πραγμα που θα χρειαστει να κανετε στον φυσικο υπολογιστη ειναι να του δωσετε μεσω της Group Policy την Ip η το Link για να μπορει να επικοινωνει μαζι του.

Οτιδηποτε αποριες εχετε καθως και για το στησιμο μπορειτε να ρωτησετε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τιποτα δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις!

Απλα πρεπει να εχεις γρηγορα χερια!  ;)

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τα πλεονεκτηματα που προσφερει ο Wsus ειναι πολλα.

Τι να τα κανεις τα χερια?Οπως ειπα και ποιο πανω απενεργοποιησε τα Updates για να ησυχασεις εαν δεν ξερεις τι σου προσφερει o server διοτι η microsoft βγαζει διαφορα updates τα οποια ειναι για την ανιχνευση της γνησιοτητας

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τα πλεονεκτηματα που προσφερει ο Wsus ειναι πολλα.

Τι να τα κανεις τα χερια?Οπως ειπα και ποιο πανω απενεργοποιησε τα Updates για να ησυχασεις εαν δεν ξερεις τι σου προσφερει o server διοτι η microsoft βγαζει διαφορα updates τα οποια ειναι για την ανιχνευση της γνησιοτητας

Βασικα στους δυο σταθερους που εχω εχω βαλει πειρατικες εκδοσεις. Στον λαπτοπ εχω τα γνησια και δεν υπαρχει προβλημα. Εχω κανει και καμια 20αρια επεγκαταστασεις του WGA απο φιλους!

Αλλα στους σταθερους οποτε μου εβγαζει το WGA το απεγκατηστουσα και οταν εκανε update με ρωταγε αν θελω να το ξαναεγκαταστησω. Εγω απλα παταγα don't notify me again for this product..... και ολα οκ! Τα updates προχωραγαν και ολα καλα!  :sunglasses:

Τωρα δεν ξερω αν τα εχουν αλλαξει τα κολπα!

Εχω και τα XP profesional βεβαια! Δεν γνωριζω αν παιζει ρολο, διοτι με τα σVISTA  :grin: ολα ειναι πιο δυσκολα πλεον!

Γαμω τα κωλοwindows!  :headbang: Κανενα καλο λειτουργικο που θα βρω ρε poushτη μου?  :huh:

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Το πολυ μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι ποτε δεν προκειται να γινει εγκατασταση WGA οποτε γλιτωνεις ολη αυτη την βαβουρα.Ο wsus δεν ειναι μονο για windows ειναι και για office και γενικα οτι προιον βγαζει η microsoft.Το οτι γινεται απεγκατασταση αυτο δεν σημαινει οτι εισαι κ 100% σιγουρος οτι δεν θα σου κλειδωσει το μηχανακι εχει γινει αρκετες φορες,Οπως και τα πολλα σπαστηρια που εχουν κυκλοφορησει γι αυτο το σκοπο ειχαν ιους spywares riskywares τα οποια μονο λυση δεν εδιναν...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σε μια μικρή περίοδο χωρίς pc πήγαινα σε ένα κοντινό net cafe που είχε εγκατεστημένο το free open office. Οτι και αν προσπάθησα να κάνω γίνεται μια χαρά οπότε γιατί να μπαίνουμε στο τριπάκι για το office του μπιλάκου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom