Εδώ είμαι λίγο off λόγω ηλικίας.Σκατα το 22 κλειστό.Να δούμε το Pasha.Γενικά η πλατεία άδεια λόγω Swiatek.Μόνο τα Pijalna έχουν κόσμο.Ο ανταγωνισμός για τον πουτσο εντελώ
Αν τραβήξω φωτο τα ζευγάρια εδώ θα τραβάτε 10 χρονια μαλακια.Ολα τα ζευγάρια το ίδιο.Γκόμενα κουκλαρα άντρας για το πεος 5 πόντους πιο κοντός και χάλια ντυμένος.Όχι ρε πουστη.
φωτο απο γκομενμες στην ντισκο ασχετες ,φατε ματια ψαρια,δηλ ..τριχες κατσαρες η φαση...
ετσι για να μην ξεχνιομαστε
αερας κοπανιστος δηλαδη το περιφημο πλευγκραουντ..εχει μουναρες λες,,στην βιεννη να δεις τι μουναρες εχει,,και τι εγινε....ποσο ευκολα πηδας μια καλη κ ανω μετραει ΜΟΝΟ... ;)
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑΚΑΝΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗς Ο ΣΟΥΠΕΡ.
απαντω εγω
.ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΕ,Κ ΘΕ3ΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΒΙΕΝΝΗ Κ ΤΟΡΟΝΤΟ
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Μ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΒΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΥΘΕΝΑ...
ο χαμηλος ανταγωνισμος ειναι ατου,ΑΛΛΑ ,μονο για καποοιον ΜΟΝΙΜΟ με γλωσσα χρημα κ κονε,για τον ξενο τι αβανταζ να ειναι εφοσον δεν μοπορει να σπασει το φραγμα επικοινωνιας κι εχει τον χρονο απεναντι του..κατ ουσιαν τιποτα,μονο αν αρχισει κ κυνηγαει τιποτα μεγαλης ηληκιας,μεταμιλφ,δηλ χαιρετα μου τον πλατανο κ τα λεφτα που πεταξε...
ετσι για να μην κουβεντιαζουμε ολο μαλ..ιες στο πολωνικο θρε3ντ