Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εφτασα Πόζναν τρελλό μουνί εδώ.Φαίνονται και πιο χαζές,εύπιστες από τις Ουκρανές.Εχουν όμως ανέβει αισθητά οικονομικά.
Ενα πρόβλημα είναι το ψωλόκρυο και το δεύτερο οτι είμαι εντελώς λιώμα από την κούραση.Θα πέσει μόνο ένας πούτσος σήμερα και αύριο αναμένω τριολέ από Ιννοβρότσλαβ αφού σήμερα είμαι πεθαμένος.
Γενικά αφύσικη κούραση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την πάτησα χοντρά.Είναι σήμερα αργία όλα κλειστά καθόλου γκόμενες έξω.
Χτες η τύπισσα απαράδεκτη,δεν το έχουν τόσο οι Πολωνέζες στο πληρωμένο.Ελπίζω σήμερα το τριολέ να πάει καλύτερα.
Θα μπω και στα σπονσοριλίκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γιατι εχεις κατι αλλο εκτος το πληρωμενο; :2funny:

Εννοώ οτι αυτές που ψαρεύεις στα κλαμπ και στα μωλ για σπονσοριλίκι έχουν πολύ καλύτερη επίδοση.
Η ατυχία μου Πολωνία είναι φοβερή.Δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω πάνω από μία μέρα φουλ καμάκι μου έχει μείνει απωθημένο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Εννοώ οτι αυτές που ψαρεύεις στα κλαμπ και στα μωλ για σπονσοριλίκι έχουν πολύ καλύτερη επίδοση.
Η ατυχία μου Πολωνία είναι φοβερή.Δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω πάνω από μία μέρα φουλ καμάκι μου έχει μείνει απωθημένο.
τωρα το εθεσες καλυτερα.... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τις έχω τώρα στο δωμάτιο και τρώνε.Και αυτές μάσα όπως οι Ουκρανές.Καλό γλυφοκώλι όμως.

rMokdD.jpg

Συζήτηση στα πολωνικά.
Μου έσπασαν ήδη τα αρχίδια.Να δούμε πώς θα απαγκιστρωθώ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Τις έχω τώρα στο δωμάτιο και τρώνε.Και αυτές μάσα όπως οι Ουκρανές.Καλό γλυφοκώλι όμως.

Συζήτηση στα πολωνικά.
Μου έσπασαν ήδη τα αρχίδια.Να δούμε πώς θα απαγκιστρωθώ.
ποσο το μαλλι?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ποιο μαλλί; :grin:
Εμείς όταν περπατάμε στην Πολωνία,οι κλειτορίδες χορεύουν καρσιλαμά λέμε :rockon:

Aρχηγέ δώσε πόνο. :rockon:
Άλλοι στην ηλικία σου είναι παντρεμένοι από τα 18 τους με τη Σούλα τη συμμαθητριά τους
και άμα έπιαναν κωλαράκι από 20χρονο γαλακτερό πιπίνι παίζει να εκσπερμάτωναν σε 3 Nanosecond.

Πάντως αυτή στη φωτό δε μου φαίνεται πολύ πιπίνι :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιο μαλλί; :grin:
Εμείς όταν περπατάμε στην Πολωνία,οι κλειτορίδες χορεύουν καρσιλαμά λέμε :rockon:

Aρχηγέ δώσε πόνο. :rockon:
Άλλοι στην ηλικία σου είναι παντρεμένοι από τα 18 τους με τη Σούλα τη συμμαθητριά τους
και άμα έπιαναν κωλαράκι από 20χρονο γαλακτερό πιπίνι παίζει να εκσπερμάτωναν σε 3 Nanosecond.

Πάντως αυτή στη φωτό δε μου φαίνεται πολύ πιπίνι :think:

26 χρονων ειναι αλλα ειναι χαλια ο φωτισμος και εχω ενα ταμπλετ με μετρια καμερα.Πηραν χαμπαρι τις φωτο και τις εσβησαν ολες.Τις ειχα αποθηκευσει ομως στο google drive.
Εχει πολύ πράμα αλλά κάπως τα έφτυσα.Θα πάω σήμερα στα κλαμπ για καμάκι κρίμα με αυτό την αργία ψυχή έξω.
Φχαριστήθηκα πίπα πάντα αναγαλιάζεις όταν βρίσκεσαι κοντά στην πηγή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
26 χρονων ειναι αλλα ειναι χαλια ο φωτισμος και εχω ενα ταμπλετ με μετρια καμερα.Πηραν χαμπαρι τις φωτο και τις εσβησαν ολες.Τις ειχα αποθηκευσει ομως στο google drive.
Εχει πολύ πράμα αλλά κάπως τα έφτυσα.Θα πάω σήμερα στα κλαμπ για καμάκι κρίμα με αυτό την αργία ψυχή έξω.
Φχαριστήθηκα πίπα πάντα αναγαλιάζεις όταν βρίσκεσαι κοντά στην πηγή.

Καλά τι πορνοτουρίστας είσαι χωρίς Hidden Camera πρόγραμμα στο Tablet?
Mε Hidden Camera το Tablet,κινητό,Laptop φαίνεται τελείως κλειστό,αλλά τραβάει βίντεο. :grin:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Kman2 κάνε ένα διάλλειμα από τις συζητήσεις εδώ και στα άλλα θέματα του φόρουμ και απάντα μου κάτι που θέλω να μάθω διακαώς. Ελπίζω να το ξέρεις ή να ξέρεις που θα με παραπέμψεις, αν δεν γνωρίζεις την πληροφορία. Στο ρώτησα και σε πμ αλλά μ' έγραψες στα υποδήματά σου και νομίζω ότι και σε παλιότερο πμ δεν μου απάντησες. Και δεν είναι κι ότι πιο ευγενικό να μην απαντάει κάποιος. Εγώ ουδέποτε δεν αφήνω αναπάντητο μήνυμα. Η είμαστε παρέα εδώ μέσα είτε όχι. Σε ξένα φόρουμ και γενικά οι ξένοι θεωρούν ασέβεια να μην σου απαντήσουν αν απευθύνεσαι σε αυτούς.
Στο διαταύτα τώρα. Θέλω να μάθω που στον πούτσο έχει γραφεία το busty.pl. Εχω ψάξει στο site και στο google και δεν μπορώ να το βρω. Αν το ξέρεις αυτό θα σε προσκυνήσω ! :rockon: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα Pijialna Poznan απλά απίστευτα πράγματα.Παντού μουναρες με λετσους.Μην έρθετε αν δε θέλετε να νιώσετε τελείως μαλακες.Δυο γκόμενες δίπλα μου συναντηθηκαν και η μία έπιασε τις βυζαρες της άλλης για χαιρετισμό.Δεν μπορώ να τραβήξω κρυφές φωτο γιατί τους κόβει εδώ.
Πάντως τεράστιες ευκαιρίες.Απόλυτα πουταναρια.Αν δε μεθύσω θα γαμησω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman2 κάνε ένα διάλλειμα από τις συζητήσεις εδώ και στα άλλα θέματα του φόρουμ και απάντα μου κάτι που θέλω να μάθω διακαώς. Ελπίζω να το ξέρεις ή να ξέρεις που θα με παραπέμψεις, αν δεν γνωρίζεις την πληροφορία. Στο ρώτησα και σε πμ αλλά μ' έγραψες στα υποδήματά σου και νομίζω ότι και σε παλιότερο πμ δεν μου απάντησες. Και δεν είναι κι ότι πιο ευγενικό να μην απαντάει κάποιος. Εγώ ουδέποτε δεν αφήνω αναπάντητο μήνυμα. Η είμαστε παρέα εδώ μέσα είτε όχι. Σε ξένα φόρουμ και γενικά οι ξένοι θεωρούν ασέβεια να μην σου απαντήσουν αν απευθύνεσαι σε αυτούς.
Στο διαταύτα τώρα. Θέλω να μάθω που στον πούτσο έχει γραφεία το busty.pl. Εχω ψάξει στο site και στο google και δεν μπορώ να το βρω. Αν το ξέρεις αυτό θα σε προσκυνήσω ! :rockon: :kneel:

Έλα τώρα  Poznan στα live και άσε το ίντερνετ.Εδω Πολωνία η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία.Ελάτε και αφήστε τις θεωρίες.
Εδώ το βασικό είναι να μείνεις όρθιος μετά το πιωμα.Ηδη έχω πιει 3 μπύρες και 2 βότκες με κεράσματα.Και είναι ακόμα 21.00.Αντε να ανταποκριθείς τα μεσάνυχτα.Κάπως έτσι είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τους Πολωνούς.Σε εξουδετερώνουν με πιωμα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Δεν υπάρχουν γραφεία,ένας σχεδόν μόνος του την τρέχει τη φάση.
Χρήστο τον έχω στο κιν,αλλά είναι το Πολωνικό όνομα Ξίστοφ,ούτε ξέρω πως γράφεται.

Θες να αρμέξεις καμιά Πολωνέζα;
Να ρωτήσω κάτι;

Επισκέπτης
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είμαι λίγο off λόγω ηλικίας.Σκατα το 22 κλειστό.Να δούμε το Pasha.Γενικά η πλατεία άδεια λόγω Swiatek.Μόνο τα Pijalna έχουν κόσμο.Ο ανταγωνισμός για τον πουτσο εντελώς.Είμαι απλά 10 χρόνια μεγαλύτερος από όσο πρέπει και δε μπορώ να κυαλαρω ρευστό όπως Ουκρανία.Πάντως οι γκόμενες είναι χύμα παίζουν πολύ άσχετα αν συνοδεύονται.Ενας τριανταπεντάρης Βαλκανιος θα καθαριζε.Να δούμε τι θα κανω.Κινουμαι βάσει εμπειρίας τώρα στο μιλφομαγαζο.
Αν τραβήξω φωτο τα ζευγάρια εδώ θα τραβάτε 10 χρονια μαλακια.Ολα τα ζευγάρια το ίδιο.Γκόμενα κουκλαρα άντρας για το πεος 5 πόντους πιο κοντός και χάλια ντυμένος.Όχι ρε πουστη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα ποσταρω αύριο φωτο.Εχουν αγριέψει τα πράγματα αλλά οι γκόμενες πάντα ξεκωλια Είναι μοναδική ατμόσφαιρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Εδώ είμαι λίγο off λόγω ηλικίας.Σκατα το 22 κλειστό.Να δούμε το Pasha.Γενικά η πλατεία άδεια λόγω Swiatek.Μόνο τα Pijalna έχουν κόσμο.Ο ανταγωνισμός για τον πουτσο εντελώ
Αν τραβήξω φωτο τα ζευγάρια εδώ θα τραβάτε 10 χρονια μαλακια.Ολα τα ζευγάρια το ίδιο.Γκόμενα κουκλαρα άντρας για το πεος 5 πόντους πιο κοντός και χάλια ντυμένος.Όχι ρε πουστη.
φωτο απο γκομενμες στην ντισκο ασχετες ,φατε ματια ψαρια,δηλ ..τριχες κατσαρες η φαση...
ετσι για να μην ξεχνιομαστε
αερας κοπανιστος δηλαδη το περιφημο πλευγκραουντ..εχει μουναρες λες,,στην βιεννη να δεις τι μουναρες εχει,,και τι εγινε....ποσο ευκολα πηδας μια καλη κ ανω μετραει ΜΟΝΟ... ;)
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑΚΑΝΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗς Ο ΣΟΥΠΕΡ.
απαντω εγω
.ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΕ,Κ ΘΕ3ΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΒΙΕΝΝΗ Κ ΤΟΡΟΝΤΟ
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Μ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΒΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΥΘΕΝΑ... :hi:
ο χαμηλος ανταγωνισμος ειναι ατου,ΑΛΛΑ ,μονο για καποοιον ΜΟΝΙΜΟ με γλωσσα χρημα κ κονε,για τον ξενο τι αβανταζ να ειναι εφοσον δεν μοπορει να σπασει το φραγμα επικοινωνιας κι εχει τον χρονο απεναντι του..κατ ουσιαν τιποτα,μονο αν αρχισει κ κυνηγαει τιποτα μεγαλης ηληκιας,μεταμιλφ,δηλ χαιρετα μου τον πλατανο κ τα λεφτα που πεταξε...
ετσι για να μην κουβεντιαζουμε ολο μαλ..ιες στο πολωνικο θρε3ντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom