kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σε ποιες χωρες γινονται αυτα τα σκηνικα;
Ξέρεις οντως συγκεκριμενα οτι καπως ετσι παει, ή γενικως και αοριστως ειναι που και σε ποια θα πέσεις;
Σε ποιες χωρες γινονται αυτα τα σκηνικα;
Ξέρεις οντως συγκεκριμενα οτι καπως ετσι παει, ή γενικως και αοριστως ειναι που και σε ποια θα πέσεις;
κι εσυ πιστευεις οτι μια γκομενα θα πιει καφε μαζι σου αν σε δει οτι εισαι ετοιμος να την πλακωσεις στα χαστουκια;αγρια κοιταζω ολους και ειμαι ετοιμος να αρχισω ξυλο.πειον νομιζεις θα περνουσε βλακακο μια κοπελα,εμενα που παω απο παιδι εκει,μιλω την γλωσα,ξερω τι παιζει και ειμαι ετοιμος να της δωσω και κανα χαστουκι
κι εσυ πιστευεις οτι μια γκομενα θα πιει καφε μαζι σου αν σε δει οτι εισαι ετοιμος να την πλακωσεις τα χαστουκια;
Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ να πηδήξω στην Πολωνία και λίγο πολύ είναι όπως τα γράφει ό φίλος..Μπράβο το έθεσε ωραία...Όλοι οι άλλοι απλά σκάνε 3 μέρες εδώ βρίσκουν μια ιερόδουλη τις δίνουν 150 ευρώ την πηδάνε τραβάνε Photos Και μπάίνουν μετά και γραφουν μαλακίες και εμπειρίες για ανατολική Ευρώπη..
Μούφες μην ακούς κανέναν..Όλοι ζόυν στον ψέυτικο κόσμο τους..Να ακούς πάντα αυτούς που μένουν μόνιμα κάπου..
Διαβάζω τα προηγούμενα posts και απλα γελάω με τα παλικάρια..Ποστάρουν photos απο εκδιδόμενες και τις παρουσιάζυν σαν γκόμενες που έριξαν εδώ με το sex appeal τους 150 κιλά με κιλάρες που τυς έκατσε γκόμενα 1.80..Σας βαρέθηκα και βαρέθηκα να ακούω μαλακίες..απέχω για λίγο..
Εγώ γελάω που μετά απο το ρεζίλι που έπαθε σήμερα ο Σκυλοχάλιας συνεχίζει και γράφει η γλώσσα λέει ήταν 1,5 μέτρα .απλα σου υπενθυμιζω οτι τον υποστηριζουν οι φιλοι του για να την σπασουν στον διμητρακι,ειδα στην οδυσσο με τα ματια μου τον φιλο να ειναι με βιζιτα συστημενη απο τον μεγαλο πορνοβιζατοδορο σινοχαρα,να κανει εδρομη να παει καπου να συναντησει αλλη κοπελα που παλι τυχαια την συστησε ο σινοχαρας και την γνωριζει και ο αλλαν χαχαχαχ.πρωσπαθουν να ριξουν οτι το φταιξιμο μου ειναι ο τροπος συμπεριφορας μου και προσεγγισης χωρις να ξερουν πως ετσι την πεφτουν και οι ουκρανοι ενω αυτοι μιλανε μονο στα σιγουρα με βιζιτες απο το ιτερνετ.ειπε και το υπονουμενο για μενα με βλεπουν σαν βλακακο που α κερασει χαχαχαχ.περικλη αν ηξερες τι κοσμος ειναι εκει,ολοι κυπρο με βλεπουν αστειο,χαμογελαστο,ευγενικο.εκει ρωτα τον διμητρακι που με ειδε πως ειμαι,αγρια κοιταζω ολους και ειμαι ετοιμος να αρχισω ξυλο.πειον νομιζεις θα περνουσε βλακακο μια κοπελα,εμενα που παω απο παιδι εκει,μιλω την γλωσα,ξερω τι παιζει και ειμαι ετοιμος να της δωσω και κανα χαστουκι η καπειον ξενο που μονο γελα και δεν συνενοθυμασται?αυτο πως το εξηγεις περικλη?συνενοηση κουκουτσι αλλα παντα μετα απο μιση ωρα κρεβατωμα.απο πριν εκλισε συμφωνια με τις κοπελες αυτος που τους τις πασαρε,ολα τα παραμυθια ειναι μονο να πολεμουν τον διμητρακι που ειναι γατα και τους παιρνει μυρωδια απο την αρχη χαχαχαχ
αυτος που λες ειναι 1.90 σιξ πακ και με προιστορια με την γκομεναΔιαβάζω τα προηγούμενα posts και απλα γελάω με τα παλικάρια..Ποστάρουν photos απο εκδιδόμενες και τις παρουσιάζυν σαν γκόμενες που έριξαν εδώ με το sex appeal τους 150 κιλά με κιλάρες που τυς έκατσε γκόμενα 1.80..Σας βαρέθηκα και βαρέθηκα να ακούω μαλακίες..απέχω για λίγο..
Δεν έχουν καμία λογική αυτά που λες ,σιγά μην πηγαινε καποιος ταξίδι ένα μήνα για να την σπάσει στον Πορνοπεπονά,και αυτό να το κάνει 3-4 φορές κάθε εξάμηνο. Ποιος τον γαμάει τον ανάπηρο;;;;; Αυτός ασχολείται με όλους και με όλα και μὲ τὸ μέτρο ποὺ κρίνεις θὰ κριθεῖς ...απλα σου υπενθυμιζω οτι τον υποστηριζουν οι φιλοι του για να την σπασουν στον διμητρακι,ειδα στην οδυσσο με τα ματια μου τον φιλο να ειναι με βιζιτα συστημενη απο τον μεγαλο πορνοβιζατοδορο σινοχαρα,να κανει εδρομη να παει καπου να συναντησει αλλη κοπελα που παλι τυχαια την συστησε ο σινοχαρας και την γνωριζει και ο αλλαν χαχαχαχ.πρωσπαθουν να ριξουν οτι το φταιξιμο μου ειναι ο τροπος συμπεριφορας μου και προσεγγισης χωρις να ξερουν πως ετσι την πεφτουν και οι ουκρανοι ενω αυτοι μιλανε μονο στα σιγουρα με βιζιτες απο το ιτερνετ.ειπε και το υπονουμενο για μενα με βλεπουν σαν βλακακο που α κερασει χαχαχαχ.περικλη αν ηξερες τι κοσμος ειναι εκει,ολοι κυπρο με βλεπουν αστειο,χαμογελαστο,ευγενικο.εκει ρωτα τον διμητρακι που με ειδε πως ειμαι,αγρια κοιταζω ολους και ειμαι ετοιμος να αρχισω ξυλο.πειον νομιζεις θα περνουσε βλακακο μια κοπελα,εμενα που παω απο παιδι εκει,μιλω την γλωσα,ξερω τι παιζει και ειμαι ετοιμος να της δωσω και κανα χαστουκι η καπειον ξενο που μονο γελα και δεν συνενοθυμασται?αυτο πως το εξηγεις περικλη?συνενοηση κουκουτσι αλλα παντα μετα απο μιση ωρα κρεβατωμα.απο πριν εκλισε συμφωνια με τις κοπελες αυτος που τους τις πασαρε,ολα τα παραμυθια ειναι μονο να πολεμουν τον διμητρακι που ειναι γατα και τους παιρνει μυρωδια απο την αρχη χαχαχαχ
Ένα βιβλίο που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις και σε αφορά άμεσαΕγώ γελάω που μετά απο το ρεζίλι που έπαθε σήμερα ο Σκυλοχάλιας συνεχίζει και γράφει η γλώσσα λέει ήταν 1,5 μέτρα .
Βρήκα και της γκόμενες που έβαλε φωτογραφίες και απο το γάμο του μεγιστάνα και απο άλλες βεβαια μερικες τωρα κοντευουν τα 40 Σκεφτομαι να της ρωτήσω αν ο Σκυλοχάλιας της έπερνε οπως λέει με 400 Γκρίβνια τη μέρα
Παντος μετα απο αυτο που έπαθε σημερα το Σύχαμα ο ψεύτης μαζεύτηκε του κώπηκε η μαγκιά .
Αυτο που εγραψε ο ψεύτης αποδικνυει οτι ηταν γνωστος απο πριν με τους γαμιάδες της Μολδαβίας γ'αυτό και τους υποστηρίζει
Σε καλό να μας βγει τόσο γέλιο που ρίξαμε σήμερα
αν θα την πληρωσω μετα το καφε σιγουρα θα ερθει χαχαχα.σχημα λογου λεω πορνοαρχοντα για να καταλαβουν την νοοτροπια εκει,ολοι ειναι μαγες και δεν θελουν και πολυ να σε πλακωσουν.οταν ηταν ο ντερτι πανω πυροβοληθηκαν 2 φορες σε κλαμπ,μια ντιριπασοσκαγια κοντα και μια αρκαδια.οταν πυροβοληθηκαν στο μπελινι πριν 2 -3 χρονια με την τανια απο το ελληνικο πηγαμε,της λεω φυγαμε δεν γουσταρω εδω.την αλλη μερα μου λεει μου εσωσες την ζωη που επεμενες να παμε αλλου.αρχοντα κιεβο δεν εμενα σπιτι βραδι,πολλα μου συνεβησαν δεν πιστευεις ποσο καχυποπτος εγινα
σε ροτησα συγγεκριμενα μου απαντας αοριστα σε ροταο λησεις να γουσταρουμε ολοι μου λεσ μπαναρισμα! θελησ κανα κρασο να σινονοιθουμε?? αδερφε να ξερης απο παλια οτι λεο ειναι και παντα επαληθευομε !!! χρονια τορα!!! ο μιτσοσ ειναι ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙ!!!! ακου που σου λεο !!!!! αλλα σεβαστη η γνωμη σου !! και περιμενο προτασεις !! θα τησ φαο που θα του φαω τησ κοτσιδες τουλαχιστον να βελτιοσουμε ολοι μαζι την κατασταση δεν εγραψα οτι θελουμε μοντ να κατεχει τα ανατολικα και να τηρει τα αυτονοητα????
Δεν έχουν καμία λογική αυτά που λες ,σιγά μην πηγαινε καποιος ταξίδι ένα μήνα για να την σπάσει στον Πορνοπεπονά,και αυτό να το κάνει 3-4 φορές κάθε εξάμηνο. Ποιος τον γαμάει τον ανάπηρο;;;;; Αυτός ασχολείται με όλους και με όλα και μὲ τὸ μέτρο ποὺ κρίνεις θὰ κριθεῖς ...
Αλλά και εσύ τα λες όλα μονόπλευρα και για τα οφθαλμοφανή ψέματα του πορνοπεπονία δεν λες κουβέντα, άρα μην το παίζεις μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι. Τώρα αν μαγκίζεις,χτυπιέσαι και γρυλίζεις δείχνει ότι συν της άλλης έχεις και προβλήματα επιβεβεωσης που προστίθενται και επιβαρύνουν την έτσι και αλλιώς διαταραγμένη σου προσωπικότητα
σε ειχα πιο εξυπνο περικλη χαχαχαχ η κανεις πως δεν καταλαμβαινεις,για τις ιστοριες ενοω που τις γαμα ολες τζαμπα πουλωντας ελπηδα.τι ελπηδα να πουλησεις σε μια βιζιτα?θα την παρεις ελλαδα και θα της ανοιξης πολυτελες οικο ανοχης ?χχαχαχαχαχαχ.
Είμαι πιο έξυπνος για αυτό δεν μπορείς να πιάσεις τον συνειρμο τον σκέψεων μου Με έχεις δει ποτέ να παίρνω θέση για τον τρόπο που βγάζει κάποιος γκόμενες;;;;;;; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα Η δικές σας ιστορίες είναι σαν τις ιστορίες τον ψαράδων για το πιος έπιασε το μεγαλύτερο ψάρι Λίγο πολύ όλοι λένε παραμύθια. Μίλησα για οφθαλμοφανή ψέματα εγώ , πχ να μένεις σε αντίσκηνο η κοντέινερ και να το παρουσιάζεις σαν έπαυλη, να ντυνεσαι σαν κλόουν και να το παίζεις μοδάτος και στυλάτος,να είσαι πανηλίθιος και να το παίζεις Αϊνστάιν, να είσαι ξερατό και μυγοφτημα και να το παίζεις Μπραντ Πιτ. Μην μασάς τα λόγια σου λοιπόν και πάρε θέση,δείξε αν έχεις αρχίδια την αλήθειασε ειχα πιο εξυπνο περικλη χαχαχαχ η κανεις πως δεν καταλαμβαινεις,για τις ιστοριες ενοω που τις γαμα ολες τζαμπα πουλωντας ελπηδα.τι ελπηδα να πουλησεις σε μια βιζιτα?θα την παρεις ελλαδα και θα της ανοιξης πολυτελες οικο ανοχης ?χχαχαχαχαχαχ.
Ο Πορνοπεπονίας είναι ο κλόουν του μπουρδέλα και υπάρχει εδώ για να μας διασκεδάζει και να γελάμε μαζί του αλλά αυτό μεταξύ μας και μην του το πείτε πιο πολύ είχα γελάσει μαζί του όταν έγραφε παλιά ότι είχε κάνει μυνηση στην μητέρα του γιατί τον έβγαλε έτσι όπως είναιΟ βλάκας είναι ένας κολλημένος προχωρημενος μεσήλικας, που ζει μόνος του εδώ και χρόνια, απομονωμένος από όλους και όλα σε ένα κοντέινερ που το έχει βαφτίσει lux διαμέρισμα, χωρίς σοβαρές οικονομικές δυνατότητες, χωρίς κάποια σοβαρή γκόμενα δίπλα του και με προβλήματα επικοινωνίας που τον καθιστούν να χαρακτηριστεί άτομο με aspenger. Μπαίνει ως ξερόλας παντού, παραμυθιάζει τους πάντες φτιάχνοντας μια εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και όταν κάποιος τον απειλήσει σε εισαγωγικά παρουσιάζοντας κάποιες επιτυχίες σε γκόμενες τρελαίνεται που κάποιος μπορεί να τα κατάφερε καλύτερα από αυτόν και ξεκινάει έναν αγώνα προσβολής, έκθεσης και υποτίμησης. Το έχει κάνει με όλους εδώ μέσα. Τι είναι βαθιά μέσα στην ψυχή του δεν αφορά κανέναν πέρα απο τη μητέρα του, τη γυναίκα του και τον κολητό του. Εμένα με αφορά σε ένα κοινωνικό Forum όπου παρατείθονται απόψεις σχετικές με το θέμα γκόμενες, πουτάνες και γαμήσια να μπορεί ο καθένας να εκφραστεί όπως θέλει και και όλοι οι υπόλοιποι να τον κρίνουμε. Πες μου τι προσέφερε ως εμπειρίες με τη συμμετοχή του στα Forum Μολδαβίας, Ουκρανίας, Πολωνίας? Δεν μιλάω για άσχετα σχόλια και φωτογραφίες με πουτάνες και σουπερ μάρκετ στο Πετροχώρι. Μιλάω εδώ, επί του θέματος γυναίκες σε αυτές τις χώρες. Να σου πω εγώ που περιφέρομαι 3 χρόνια εδώ μέσα σε αυτά τα forum και επισκέπτομαι αυτά τα μέρη? Καμία σχετική πληροφορία με το θέμα και αρκετά ψέματα τα οποία παραπληροφορούν στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη δική του αποτυχία σε αυτές τις χώρες.