Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (6 μέλη και 72 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ρε καυλιάρη Ζάρα...... σε ποιο σπιτάκι πήγες????

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μολις επέστρεψα από βραδυνη καταδρομή στη περιοχη Λιοσιων /Τροφωνίου .Απλά Νέκρα :tits:

Λεω δεν πας να δεις τη Σελενα ? Και παω ...Ανεβαινω και ειναι στην υποδοχή μετρημενα 15 ατομα !!!
Βγαινει το μωρό και ΔΕΝ φευγει κανεις !!!

Λοιπον ειναι ενα μελαχροινο μωρο λεπτο με βυζαρες Νο4 και φαινονται μεγαλες γιατί είναι αδυνατη .
Αλλά να περιμενω τόση ωρα δε λεει όποτε θα παω με το ανοιγμα κατα τις 5 :tits:

Πού είναι αυτή η Σελένα..;
Κ δε μου λες, επειδή δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά νούμερα.. Η Εσμεράλντα λέει ότι έχει μέγεθος 75 Ε.. Ε δεν είναι το δικό μας 5αρι..;
Οπότε έχει πιο μεγάλο από της Σελένα που λες..

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Πού είναι αυτή η Σελένα..;
Κ δε μου λες, επειδή δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά νούμερα.. Η Εσμεράλντα λέει ότι έχει μέγεθος 75 Ε.. Ε δεν είναι το δικό μας 5αρι..;
Οπότε έχει πιο μεγάλο από της Σελένα που λες..
Οχι είναι 4αρι αυτό που λες . Ta D είναι συνυθως 4 αρια αλλά εχει να κανει με τις πλατες της .Πχ αυτη που λες εχει μικρη πλάτη 75 , ενω κατι αλλες βλεππεις κα εχουν 95 D που σημαινει μεγαλύτερη πλατη ΑΣΧΕΤΑαν μετρανε με τη μεζουρα μπροστα

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Μολις επέστρεψα από βραδυνη καταδρομή στη περιοχη Λιοσιων /Τροφωνίου .Απλά Νέκρα :tits:

Λεω δεν πας να δεις τη Σελενα ? Και παω ...Ανεβαινω και ειναι στην υποδοχή μετρημενα 15 ατομα !!!
Βγαινει το μωρό και ΔΕΝ φευγει κανεις !!!

Λοιπον ειναι ενα μελαχροινο μωρο λεπτο με βυζαρες Νο4 και φαινονται μεγαλες γιατί είναι αδυνατη .
Αλλά να περιμενω τόση ωρα δε λεει όποτε θα παω με το ανοιγμα κατα τις 5 :tits:
Καλημέρα,

φοβάμαι πως δε θα μείνεις, ιδιαίτερα ικανοποιημένος, από τη Σελένα. Από την άλλη, πάντως, δε θα κλαις και τα λεφτά σου.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Καλημέρα,

φοβάμαι πως δε θα μείνεις, ιδιαίτερα ικανοποιημένος, από τη Σελένα. Από την άλλη, πάντως, δε θα κλαις και τα λεφτά σου.
Ειναι θεμα δηλαδη αν σε παει ή στα κεφια της ? Τι εννοείς?

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Ειναι θεμα δηλαδη αν σε παει ή στα κεφια της ? Τι εννοείς?
Κατ' αρχάς, να πας προετοιμασμένος, πως, όσο πετυχημένη και να είναι η αυξητική επέμβαση, δεν παύει να μην είναι φυσικά. Στο λέω, γιατί εγώ διάβαζα τις κριτικές βιαστικά και το συγκεκριμένο στοιχείο, δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Όλα αυτά βέβαια, αν έχεις πρόβλημα με τη σιλικόνη. Δεύτερον και, ίσως σημαντικότερο, δεν ανεβαίνει από πάνω ! Τέλος, οι λοιπές υπηρεσίες της, είναι οι απολύτως απαραίτητες σε ποικιλία και ελαφρώς άνω του μέσου όρου, σε ποιότητα.

Από την άλλη, αξίζει να αποκτήσεις και προσωπική άποψη. Εξάλλου, όπως σου είπα, τα χρήματά σου, δε θα τα κλάψεις.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Κατ' αρχάς, να πας προετοιμασμένος, πως, όσο πετυχημένη και να είναι η αυξητική επέμβαση, δεν παύει να μην είναι φυσικά. Στο λέω, γιατί εγώ διάβαζα τις κριτικές βιαστικά και το συγκεκριμένο στοιχείο, δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Όλα αυτά βέβαια, αν έχεις πρόβλημα με τη σιλικόνη. Δεύτερον και, ίσως σημαντικότερο, δεν ανεβαίνει από πάνω ! Τέλος, οι λοιπές υπηρεσίες της, είναι οι απολύτως απαραίτητες σε ποικιλία και ελαφρώς άνω του μέσου όρου, σε ποιότητα.

Από την άλλη, αξίζει να αποκτήσεις και προσωπική άποψη. Εξάλλου, όπως σου είπα, τα χρήματά σου, δε θα τα κλάψεις.
Thanks Bro θα δω τι θα κανω γιατι η σιλικόνη δεν με πειραζει οπότε οκ :tits:

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
καλημερα στα παιδια!
επισκευτικα την ομορφη σελενα εχθες βραδυ για πρωτη φορα. μολις εβγαλε την μπλουζα εμεινα μαλακας.χαχαχαχα
αρκατα μεγαλα και ομορφα βυζια. απο υπηρεσιες ευγενικη χωρις μην το ενα μην το αλλο .
δεν ξετρελαθικα λογο το οτι μας πιεζε ο χρονος. αλλα μπραβο τις.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αδανων 2 ένα γεμάτο μιλφ με 4αρι λόγω παχους ελαφρού , η τσατσα επειδη με εχει ξαναδει λόγω Μαρίας μου λεει πέρνα είναι για τα γουστα σου αλλά εγω δεν και πήγα προς Τροφωνίου .

Ώπα αυτό καλό ακούγεται! Γιατί δε μπήκες δικέ μου; :huh:

που το ακουσες να μην αφηνει ιεροδουλοι τον πελατη να της φιλιση το στηθος της , ημαρτον θεε μου !!!!!!!!!!!!!!!

Να το φιλίσουμε και να το βυζάξουμε αγαπητέ!!!!!! :tickedoff:

Στο Φωκαίας 17 Β ...γιατί ήσουν μεσα στους 15?

Ήθελε να'ναι ο 16ος...
happy-old-009.gif

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
luegnersmiley.gif
Σε βλεπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
luegnersmiley.gif

Εισαι πολυ μερεντάς δικε μου  :grin: :grin:

Θα τα πω ολα στην τιτικα να σε βαλει στην θεση σου  :s&m_3: :s&m_3: .
Ετοιμασου για τιγρη  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom