You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζομάνες σε μασαζερί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 242K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
και βεβαια ειναι αληθεια...λες να στο ειπα ετσι για να κανω πλακα....?1η φορά πήγα και εγώ και δεν την είδα αφού έλειπε με άδεια (αν είναι αλήθεια αυτό που μου είπαν)
Επισκέπτης
6αρι χλωμό το κόβω αν και δεν εχω πάει .....
και βεβαια ειναι αληθεια...λες να στο ειπα ετσι για να κανω πλακα....?
φανταζομαι τι εχει να γινει με την επστροφη της ρομινα . . . .
και βεβαια ειναι αληθεια...λες να στο ειπα ετσι για να κανω πλακα....?
αν είναι αλήθεια ότι θα ξαναγυρίσει εννοούσα
καμια αλλη βιζαρου?
σημερινη επισκεψη στιν καληροης , ειδα νεα αφιξη , οναμα δεν συκγρατησα , διοτι το μυαλο-ματια μου ηταν στα βυζια της ............. θεε μου milf + boobs . . . . καταλαν=βαινετε , τελειος συνδιασμο ( για εμενα τουλαχιστον ) . . .
τελικα ρε παιδες στην πατησιων 314,παιζει καμια καλη βυζου αυτο τον καιρο...?
πηγε κανεις αλλο στην καληροης να τεσταρη το καινουργιο ? ή πρεπει να γηρησω απο διακοπες μου ?
δωσε παραπανω πληροφοριες !!!!!!!!!! οταν λεμε βυζια ? 5-6-7 τι ? για πες . . .σημερινη επισκεψη στιν καληροης , ειδα νεα αφιξη , οναμα δεν συκγρατησα , διοτι το μυαλο-ματια μου ηταν στα βυζια της ............. θεε μου milf + boobs . . . . καταλαν=βαινετε , τελειος συνδιασμο ( για εμενα τουλαχιστον ) . . .
silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
σημερινη επισκεψη στιν καληροης , ειδα νεα αφιξη , οναμα δεν συκγρατησα , διοτι το μυαλο-ματια μου ηταν στα βυζια της ............. θεε μου milf + boobs . . . . καταλαν=βαινετε , τελειος συνδιασμο ( για εμενα τουλαχιστον ) . . .
όταν λες milf τι ηλικία μιλάμε? τώρα να σε ρωτήσω όνομα, φαντάζομε αν το θυμόσουνα θα το είχες βάλει..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις