Νέα

Βυζιά Σοφίας Φυρου vs Βυζιά Χριστίνας Ορφανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 84K
  • Ετικέτες
    βυζιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια βυζιά είναι καλύτερα

• Φυρου

• Ορφανίδου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.100
Πόντοι
361
Υπέροχες και οι δύο Φυρου πιο όμορφη Ορφανίδου πολύ καλή στο μπουκιτσι Φυρου από μένα

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.104
Πόντοι
1.056
Δίκαιη και άνετη επικράτηση βυζιών Χριστίνας!! Νομίζω τώρα μπορεί ο νηματοθέτης να δηλώσει και την δική του προτίμηση.....

OP
OP
W

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
949
Πόντοι
96
Δίκαιη και άνετη επικράτηση βυζιών Χριστίνας!! Νομίζω τώρα μπορεί ο νηματοθέτης να δηλώσει και την δική του προτίμηση.....
Εγώ ψήφισα την Φυρου φίλε.Δεν ξέρω αν έχει μικρότερα ή μεγαλύτερα βυζιά από την Ορφανίδου πάντως έχει πιο ολοκληρωμένο πακέτο.Πολλοι ψήφισαν πιστεύω Ορφανίδου λόγω του βίντεο

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.104
Πόντοι
1.056
Εγώ ψήφισα την Φυρου φίλε.Δεν ξέρω αν έχει μικρότερα ή μεγαλύτερα βυζιά από την Ορφανίδου πάντως έχει πιο ολοκληρωμένο πακέτο.Πολλοι ψήφισαν πιστεύω Ορφανίδου λόγω του βίντεο
Εγώ Ορφανίδου ξεκάθαρα, αλλά όχι λόγω του βίντεο (μου είναι αδιάφορο), τα έγραψα άλλωστε σε προηγούμενο ποστ, μου αρέσει συνολικά σαν γυναίκα και σαν τύπος. Όσον αφορά το θέμα εδώ πρέπει να παραδεχτώ ότι και της Φυρού είναι εξαιρετικά!!

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.857
Πόντοι
1.446
Εκτός από μεγάλο μπούστο έχει και ταλέντο στα παιχνίδια με χαρτιά...
Είναι γνήσια απόγονος του Νικ δε Γκρηκ και αντάξια ανταγωνίστρια του Τζων Τάραμα...:wink::P

Joe Jick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
1.214
Πόντοι
201
Εκτός από μεγάλο μπούστο έχει και ταλέντο στα παιχνίδια με χαρτιά...
Είναι γνήσια απόγονος του Νικ δε Γκρηκ και αντάξια ανταγωνίστρια του Τζων Τάραμα...:wink::P
Φερνει πολυ στην παλια καλη Lisa Ann
9Zzcg43.jpg

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.876
Πόντοι
2.256
Γενικά σαν βυζιά ψηφίζω Φυρού, πιο ορθωμένα, πιο στητά, πιο τσιτωμένα.Πιο λεπτομέρεια σαν ρώγα ίσως να κερδίζει στα σημεία σε αυτόν τον τομέα η τεράστια ρώγα της Χριστιναρας.Δύσκολη αναμέτρηση αλλά πιστεύω ότι η Φυρού στο σύνολο κερδίζει.
Πιο σεξυ θεωρώ κ γώ της Φυρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom