Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως αν δεν υπήρχαν πολυ ευαισθητα παιδια το φαινομενο του bullying δεν θα υπήρχε γιατι ειτε θα το έπαιρναν εξαρχης στη πλάκα και δεν θα μεγάλωνε και γενικα οι "νταηδες" πάνε σε αυτους που φαινονται αδυναμοι που δεν μιλανε πολυ που τα παιρνουν κατακαρδα κτλπ ή απο την άλλη θα βουτούσαν κάποιον και θα αντιδρουσαν γενικοτερα οποτε θα γινοταν γνωστο και θα αναγκαζαν και τους άλλους να κινηθουν. Αλλιως θα κατηγορουντουσαν για αδιαφορια. Οπως ο διευθυντης που πάει να ξεφυγει τωρα και λεει οτι εγω επισημα δεν ήξερα τιποτα. Δηλαδη θα τα ριξουν και πανω στο θυμα.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε μαλακες ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ(οπως τους αποκαλουν καποιοι) αλλα για μαθητες καποιας σχολης της πουτσας που πανε χωριατες για να μαθουν να φτιαχνουν γαλα κ τυρι..
Ειναι που ειναι μαλακες ο κρητικοι,φανταστειτε τι γροθοι κ απο τι σκατοχωρια ειχαν παει εκει...

Δεν θελει κ πολυ να μπλεξεις με τετοια κωλοπαιδια..
Σωστά ............."πολύ σωστά " τα λες φίλε . Αλλά αμα πάει κάποιος στην νομική , δεν πάει να μάθει να φτιάχνει γάλα καί τυρί αλλά τι να μάθει μαλακίες καί μπλα μπλά μπλά καί να εκμεταλευεται τον πολίτη με αέρα κουβέντες??????????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σωστά ............."πολύ σωστά " τα λες φίλε . Αλλά αμα πάει κάποιος στην νομική , δεν πάει να μάθει να φτιάχνει γάλα καί τυρί αλλά τι να μάθει μαλακίες καί μπλα μπλά μπλά καί να εκμεταλευεται τον πολίτη με αέρα κουβέντες??????????
Οποιος παει στη νομικη, μαθαινει αυτα, τα οποια εσυ αυριο θα χρυσοπληρωσεις για να σωσεις τον κωλο σου. Σε καλυψα?
Αντε απο εκει που θα μου συγκρινεις τη νομικη με τα...γαλακτοκομικα...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Οποιος παει στη νομικη, μαθαινει αυτα, τα οποια εσυ αυριο θα χρυσοπληρωσεις για να σωσεις τον κωλο σου. Σε καλυψα?
Αντε απο εκει που θα μου συγκρινεις τη νομικη με τα...γαλακτοκομικα...
Φίλε Alex , σαν καλός νομικός που είσαι δεν έπρεπε να "τσιμπίσεις" .Το τυρί το είδες , την φάκα δεν την είδες? Επι τούτου έγραψα οτι έγραψα. Νάσαι καλά.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Όσο για το χρυσοπλήρωμα , δεν έχω κανένα φόβο , είμαι νομοταγής πολίτης καί έπειτα ας είναι καλά ο κουμπάρος μου , που είναι " παρ' Αρείω Πάγω"
  (τις υπογεγραμμένες , βάλε τις εσύ. ) Πάντως αμέσως αρπάζεις ,ρε φίλε, ούτε Φερράρι νάσουνα.!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όσο για το χρυσοπλήρωμα , δεν έχω κανένα φόβο , είμαι νομοταγής πολίτης καί έπειτα ας είναι καλά ο κουμπάρος μου , που είναι " παρ' Αρείω Πάγω"
  (τις υπογεγραμμένες , βάλε τις εσύ. ) Πάντως αμέσως αρπάζεις ,ρε φίλε, ούτε Φερράρι νάσουνα.!!
καλα καθεσαι και ακους τον αλεξ οτι η νομικη ειναι η πιο τελεια επιστημη του κοσμου; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η επιστημη που ρυθμιζει την κοινωνικη συμβιωση ειναι η Νομικη και ως εκ τουτου δεν συγκρινεται με καμια.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Η επιστημη που ρυθμιζει την κοινωνικη συμβιωση ειναι η Νομικη και ως εκ τουτου δεν συγκρινεται με καμια.
Και γιατί η επιστήμη που ρυθμίζει την κοινωνική συμβίωση να είναι ανώτερη της επιστήμης που αναλύει τη φυση. Ποια είναι τα κριτήρια της ανωτερότητας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και γιατί η επιστήμη που ρυθμίζει την κοινωνική συμβίωση να είναι ανώτερη της επιστήμης που αναλύει τη φυση. Ποια είναι τα κριτήρια της ανωτερότητας?
Οτι ρυθμιζει την καθημερινοτητα σου και εξασφαλιζει την κοινωνικη σου ειρηνη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελα μην αρχιζετε τις μλκιες τωρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συμφωνώ καθότι Φυσικός....
Πάντως όλες οι επιστήμες είναι εξίσου χρήσιμες και δεν πρεπει να υποτιμάται καμια....
βεβαιως και εγω το αναγνωριζω αν και νομικος. Να σημειώσω οτι η "επιστημη" μας στηρίζεται στην αντιδίκια. δεν υπάρχει πιο άχρηστο για να μην πω αθλιο κατασκεύασμα επιστημης επομενως..αν και βγάζουμε το ψωμάκι μας χαχαχαχαχαχ αυτη ειναι η αλήθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom