Νέα

Βρέθηκε και χαρίζεται ροντβάιλερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Μου ζητήθηκε και βάζω το παρακάτω:
Βρέθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης ροντβάιλερ σε άσχημη κατάσταση. Το μαζέψαμε και τώρα αναρώνει ύστερα από χειρουργείο. Είναι καθαρόαιμο γερμανικό και περίπου 10 μηνών. Θα χαριστεί σε φιλόζωο. Τηλ. επικοινωνίας 6948-500.981

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Βρέθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης ροντβάιλερ σε άσχημη κατάσταση. Το μαζέψαμε και τώρα αναρώνει ύστερα από χειρουργείο. Είναι καθαρόαιμο γερμανικό και περίπου 10 μηνών. Θα χαριστεί σε ζωόφιλο. Τηλ. επικοινωνίας 6948-500.981

:huh:
:o :o :o

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Βρέθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης ροντβάιλερ σε άσχημη κατάσταση. Το μαζέψαμε και τώρα αναρώνει ύστερα από χειρουργείο. Είναι καθαρόαιμο γερμανικό και περίπου 10 μηνών. Θα χαριστεί σε φιλόζωο. Τηλ. επικοινωνίας 6948-500.981

ναναι καλα οι ανθρωποι που το μαζεψαν ;)
ας το κοιταξουν μηπως εχει microchip πανω του (τα περισσοτερα ρατσας εχουν και ενας κτηνιατρος σε μισο λεπτο με ενα σκανερακι το βρισκει) μηπος και τοχει σκασει απ τους ιδιοκτητες του :-
μια αλλη καλη λυση ειναι φωτογραφιες του με την αγγελεια να μπουνε σε ολα τα petshop της περιοχης ;)
επειδη ειναι ρατσας πιστευω οτι θα βρεθει ευκολα ιδιοκτητης ;)
εγω χθες μαζεψα εναν κοπρακο απ το δρομο πολυ ταλαιπωρημενο και δυστηχη ο οποιος ειναι πια μονιμος κατοικος του μαγαζιου και οι υπηρεσιες οι κοπέλες και εγω αποκτησαμε πια εναν πολυ γλυκο μπελα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εισε αστερι..... οχι γιατι εισε πανεμορφη αλλα γιατι ο καλος ο ανθρωπος αγαπα και τα ζωα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναναι καλα οι ανθρωποι που το μαζεψαν ;)
ας το κοιταξουν μηπως εχει microchip πανω του (τα περισσοτερα ρατσας εχουν και ενας κτηνιατρος σε μισο λεπτο με ενα σκανερακι το βρισκει) μηπος και τοχει σκασει απ τους ιδιοκτητες του :-
μια αλλη καλη λυση ειναι φωτογραφιες του με την αγγελεια να μπουνε σε ολα τα petshop της περιοχης ;)
επειδη ειναι ρατσας πιστευω οτι θα βρεθει ευκολα ιδιοκτητης ;)
εγω χθες μαζεψα εναν κοπρακο απ το δρομο πολυ ταλαιπωρημενο και δυστηχη ο οποιος ειναι πια μονιμος κατοικος του μαγαζιου και οι υπηρεσιες οι κοπέλες και εγω αποκτησαμε πια εναν πολυ γλυκο μπελα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

τι γλυκο...μπραβο.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ο κακομοιρης ειναι απ το πρωι στη κουζινα και κοιματε :-
αυτα του δρομου ειναι πολυ ταλαιπωρημενα και τις πρωτες μερες ετσι θα κοιματε συνεχεια :-
και για εμας στο μαγαζι μια παρεα ειναι αλλα και γιαυτον απο εκει που ηταν στο δρομο τωρα εχει σπιτι :cheesy:
τον καναμε μπανιο, τον εμβολιασαμε, τον αποπαρασυτωσαμε του πηραμε λουρι και φοραει εχει γινει αγνωριστος :grin:
το καλο οτι ολες οι υπηρεσιες και οι κοπέλες τα αγαπαμε οποτε θα τον φροντιζουμε οσο πρεπει
το μαγαζι ολο το 24ωρο εχει κοσμο ειτε οταν δουλευει ειτε οταν ειναι κλειστο ειναι οι καθαριστριες οποτε θα εχει συνεχεια παρεα
μακαρι να βρεθει και για το σκυλι της αγγελειας ενα σπιτι και ενας ιδιοκτητης που να το αγαπα και να τον προσεχει :-
αν και πιστευω οτι θα γινει , υπαρχει πολυς κοσμος που θα ηθελε ενα ροντβαιλερ ποσο μαλλον δωρεαν και η ηλικια του 10 μηνων ουσιαστικα δηλ ακομα κουταβι ετοιμο να προσαρμοστει στο οποιοδηποτε αφεντικο ειναι οτι πρεπει :cheesy:
αν το διαβαζει το παιδι που εχει βαλει την αγγελεια ας βαλει και την αγγελεια του στη "χρυση ευκαιρια" με ενα απλο τηλεφωνημα δωρεαν τη βαζει στην εφημεριδα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

Aυτό πρέπει να το δω......  :grin: :grin:

Τα λατρεύω.....  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
μακαρι να μπορουσα να το παρω εγω ρε γαμωτο αλλα ταξιδευω συνεχεια... :(

παντως θα βοηθουσε εαν βαζατε και εδω μια φωτογραφια. ισως ο ιδιοκτητης μπαινει εδω. ποτε δεν ξερεις... :cheesy:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

dimpan69

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.Ο σκυλος βρεθηκε στην ηλιουπολη απο ιδιοκτητρια studio.ηταν σε αθλια κατασταση χιλιοδαγκωμενος και με ενα διαμπερες τραυμα στο πισω ποδι του.Αμεσως χειρουργηθηκε και τωρα το εχει παει σε μια πανσιον γιατι εχει ηδη δυο αρσενικα και ηταν αδυνατη η συνηπαρξη τους.πιστευει οτι θα βρεθει καποιος ανθρωπος που θα το παρει και θα το αγαπησει.Το επισκεπτεται καθε μερα και το βγαζει βολτα και αυτος την κοιταει μες στα ματια.Αυτα εκ μερους της.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5