Νέα

"Βραδυ" με τον Πετρο Κωστοπουλο - Ενα ακομα απολυτο Klopyright απο Αμερικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο τυπος εκατσε και ξεπατικωσε ακριβως το στυλ των αμερικανικων νυχτερινων ψυχαγωγικων talk show χωρις ιχνος πρωτοτυπιας και προσωπικης πινελιας....Α ρε Πετραν 25 χρονια το ιδιο βιολι.... εισαγωγες ξενων προιοντων σε μουχλιασμενη συσκευασια και με σταμπα "ελληνικο" απο πανω  :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η ελληνική τηλεόραση έχει ελάχιστη προτωτυπία

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Ο τυπος εκατσε και ξεπατικωσε ακριβως το στυλ των αμερικανικων νυχτερινων ψυχαγωγικων talk show χωρις ιχνος πρωτοτυπιας και προσωπικης πινελιας....Α ρε Πετραν 25 χρονια το ιδιο βιολι.... εισαγωγες ξενων προιοντων σε μουχλιασμενη συσκευασια και με σταμπα "ελληνικο" απο πανω  :2funny: :2funny: :2funny:

Mην ασχολείσαι με ένα τελειωμένο λαμόγιο.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η ελληνική τηλεόραση έχει ελάχιστη προτωτυπία

Αλλο "δεν ειμαι πρωτοτυπος δανειζομαι απο δω και απο και κει" αλλο "αυτο που κανω σηκωνει ασφαλιστικα μετρα απο τον David Letterman και τον Craig Ferguson γιατι ξεπατικωνω τις εκπομπες τους"  :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χεστηκε ο λετερμαν για τον πετραν...ετσι κι αλλιως απατη θα παει η εκπομπη,ο δικος μας τα χει κονομησει και στ αρχιδια του(λογικα) και καθεται η μιση ελλαδα και τον βριζει ενω αυτος τους εχει γραμμενους!

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
χεστηκε ο λετερμαν για τον πετραν...ετσι κι αλλιως απατη θα παει η εκπομπη,ο δικος μας τα χει κονομησει και στ αρχιδια του(λογικα) και καθεται η μιση ελλαδα και τον βριζει ενω αυτος τους εχει γραμμενους!

Κανεις δεν τον βριζει...οι μισοι ξερογλυφονται με την παρτη του θυμουμενοι τα περασμενα τους μεγαλεια και διηγωντας να κλαις και οι αλλοι μισοι απλα αδιαφορουν

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις δεν τον βριζει...οι μισοι ξερογλυφονται με την παρτη του θυμουμενοι τα περασμενα τους μεγαλεια και διηγωντας να κλαις και οι αλλοι μισοι απλα αδιαφορουν
οπως και να χει...ελληνικη τηλεοραση απλως ΔΕΝ αξιζει να βλεπεις!

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
τελικα την κοπαναει την τζενη??   :s&m_1:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και να σκεφτείς μου είσαι συμπαθής , λίγο κολλημένος κ κατίνα όμως  :tooth:

Προσπαθω να ειμαι στο πνευμα του σαιτ  :grin:
Ασε που κατα καιρους εχουνε ανοιχτει πολυ μα πολυ χειροτερα θεματα απο τα δικα μου  :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κι εγώ τον συμπαθώ τον Γκαν, αλλά λίγο γκρινιάρης και κολλημένος είσαι ρε παιδί μου. Χαλάρωσε λιγάκι! :cheesy:

*Συμφωνώ πάντως, τελείως αντιπαθητικός ο Κωστόπουλος και γλίτσης σιχαμένος. Α και κάνουν μπαμ τα αισχρά ψεύτικα δόντια του. Πφ.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα ειναι ο πετραν ρε...ειδικα οταν σπαει τον καρπο...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Προσπαθω να ειμαι στο πνευμα του σαιτ  :grin:
Ασε που κατα καιρους εχουνε ανοιχτει πολυ μα πολυ χειροτερα θεματα απο τα δικα μου  :sunglasses:

Ναι μωρέ , απλά χαλάρωσε γτ δεν είσαι σκουληκιάρης :cheesy:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κι εγώ τον συμπαθώ τον Γκαν, αλλά λίγο γκρινιάρης και κολλημένος είσαι ρε παιδί μου. Χαλάρωσε λιγάκι! :cheesy:

*Συμφωνώ πάντως, τελείως αντιπαθητικός ο Κωστόπουλος και γλίτσης σιχαμένος. Α και κάνουν μπαμ τα αισχρά ψεύτικα δόντια του. Πφ.

Βαρεθηκα να κοιταω τα τοπικ για τον Τσιπρα και τον Σαμαρα και ειπα να ξεμουδιασω λιγο ανοιγοντας ενα τοπικ "κοινωνικης κριτικης"  ;) για την δουλεια του πετρου της καρδιας μας  :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βαρεθηκα να κοιταω τα τοπικ για τον Τσιπρα και τον Σαμαρα και ειπα να ξεμουδιασω λιγο ανοιγοντας ενα τοπικ "κοινωνικης κριτικης"  ;) για την δουλεια του πετρου της καρδιας μας  :cheesy:

Μάλλον θα συγχωνευτεί όμως γιατί υπάρχει ήδη τόπικ για τον σιχαμένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom