Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σαλονικη > Σοφια με αμαξι μεχρι συνορα και μετα ταξι μεχρι σοφια ΑΝΤΙ για κολοτραινο . Νομιζω ειναι πολυ καλυτερος συνδιασμος για Σαλονικιους . Ξερετε κανα καλο ΤΑΡΙΦΑ και φτηνο για συνορα μεχρι Σοφια ?? Ποση ορα κανει περιπου ??

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Σαλονικη > Σοφια με αμαξι μεχρι συνορα και μετα ταξι μεχρι σοφια ΑΝΤΙ για κολοτραινο . Νομιζω ειναι πολυ καλυτερος συνδιασμος για Σαλονικιους . Ξερετε κανα καλο ΤΑΡΙΦΑ και φτηνο για συνορα μεχρι Σοφια ?? Ποση ορα κανει περιπου ??
Ειναι ομως και κανα 100αρικο το ταξι απο συνορα προς Σοφια.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αστους να πεινασουνε μπας και βαλουνε μυαλο...που μου θελουνε και  υψηλες τιμες...
Οταν θα κοψει να πηγαινει κοσμος, θα το παρουνε χαμπαρι...

ετσι....ακαποτα θα τους παμε...

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα να βγάλεις μια πράσινη κάρτα και να πάρεις το αυτοκίνητο σου μέχρι σόφια. πολύ περισσότερο κινδυνεύει στα σύνορα στο πάρκιν από οτι να το πάρεις μαζί σου. έτσι και αλλίως στην σόφια θα παρκάρεις σε φιλασόμενο πάρκιν οπότε όλα είναι οκ. τώρα αν θέλεις να πάρεις ταξι από kulata(Συνορα) μεχρι σοφια κανονικό ταξι με συμφωνία και λίγο παζάρι βρίσκεις με 60 ευρω. Όμως αν κοιτάξεις στην πιάτσα των ταξι στα σύνορα και βρεις κάποιον που έχει φέρει κόσμο από σόφια και είναι να γυρίσει άδειος πίσω τότε θα σε πάει σόφια με 20 - 30 ευρώ. Η διαδρομή είναι απο 1.5 ώρες έως 3,5 ώρες ( εξαρτάται αν πας με ταρίφα με mercedes η αν πασ με lada και έχει και κίνηση.)

Επισκέπτης
εγώ πάντως που προγραμματίζω να πάω στην Βουλγαρία το κανόνισα αλλιώς έχω γνωρίσει πρόσφατα μια Βουλγάρα εδώ καλό μουνί θα πάω  μαζί της με τραίνο σε καμπίνα παρεούλα  να μην πάει χαμένη η βραδιά  και στην Σόφια θα με περιμένει φίλος μου Βούλγαρος το μωρό θα πάει στην πόλη της και εγώ θα αρχίσω την τουρνέ για 20 μέρες περίπου.   

Επισκέπτης
μιας και μιλάμε για Βουλγαρία την προηγούμενη εβδομάδα ειχε πάει εκει ο υφυπουργός άμυνας ο Μιχαλολιάκος  και πηγε σε ενα κολομάγαζο στην Σόφια και έγινε κουνουπίδη απο τις μπόμπες και κατά τις 3 ξημερώματα γυρίζοντας για το ξενοδοχείο που έμενε σταμάτησε εξω απο ενα μαγαζί με ρούχα και ζήταγε να ξυπνήσουν το μαγαζάτορα για να αγοράσει ενα μαιμου μπουφάν.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Σήμερα άκουσα μια απίθανη ιστορία από 3 φίλους που βρέθηκαν για δουλειά λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Μπήκαν ένα βράδυ σε ένα strip-show στο κέντρο στης Σόφιας και μαζευτήκανε στο τραπέζι 4-5 κοπέλες, ήπιανε, κεράσανε, ανοίξανε μερικές σαμπάνιες, και μετά από 3 περίπου ώρες, αφού δεν είχανε πάρει ούτε χορό...ζητάνε το λογαριασμο.
Ο οποίος ήτανε 1600 euro....ναι καλά διαβάσατε χίλια εξακόσια...
ευτυχώς που είχανε μαζί πιστωτικές...ακόμα το φυσάνε....

:headbang:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ε! σε κάνα Taboo ή κάνα Fetish θα πήγαν!!! Δεν ήξεραν δε ρώταγαν και αυτοί?????

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
TABOO σαμπανιες αρχιζαν απο 500 ευρω !! Καθισα 5 λεπτα και μετα την εκανα με ελαφρα πηδιματακια πριν ξυπνησουν οι μπραβοι και με στριμωξουν ! χεχε Μουνια μεσα μετρια εως καλα τιποτα τον ιδιαιτερο για τα λεφτα του ηταν σουπερ ΜΑΠΑ !!!!

Ρε παιδια κανα φτηνο καλο ταξιτζη για συνορα μεχρι Σοφια ξερετε ?? Στηλτε κανα PM !!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
...στο Taboo πήγαν κι οι δικοί μου...μου το πανε  σήμερα..

μακρυά κι αλάργααααααααααααααααααααααααα  :headbang:

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΣΟΦΙΑ ΜΟΝΟ - VELVET KAMASUTRA CLEOPATRA

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τι έγινε βρε παιδιά ακόμα να γυρίσετε από Σόφια ή φάγατε καμιά ανεκδιήγητη ήττα και δεν έχουμε λεπτομέρεις τριημέρου??? Εγώ δεν εξάσκησα το άθλημα αυτή τη φορά εκμεταλλέυητκα τις γνωριμίες από τα site!!!:))

Επισκέπτης
μιας και μιλάμε για Βουλγαρία την προηγούμενη εβδομάδα ειχε πάει εκει ο υφυπουργός άμυνας ο Μιχαλολιάκος  και πηγε σε ενα κολομάγαζο στην Σόφια και έγινε κουνουπίδη απο τις μπόμπες και κατά τις 3 ξημερώματα γυρίζοντας για το ξενοδοχείο που έμενε σταμάτησε εξω απο ενα μαγαζί με ρούχα και ζήταγε να ξυπνήσουν το μαγαζάτορα για να αγοράσει ενα μαιμου μπουφάν.

Σεμνά και ταπεινά ε;!!!!!!!!!!!

nikes

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
σε ολο τον κόσμο έχει οτι θέλεις , αρκει να πληρώνεις ...και  στη Βουλγαρία εχει πράγματι καλές καταστάσεις ,
τωρα στις μεγάλες φτώχειες στη Βουλγαρία πριν 10 χρόνια ειχε περιπτώσεις π.χ να σε ψωνίζουν γυναίκες στην αγορά να τις εχεις οσο θέλεις και να πληρώνεις οσα θέλεις ς (εχει συμβει σε φίλο) , να εχει ψωνιστίρι σε ξενοδοχεία , με κορίτσια που δουλευαν εκει (ρεσεψιον κλπ)αλλά αυτές πάντα ειχαν την ελπίδα μήπως τις πάρεις Ελλάδα ...Αλλο που μου ειχε κάνει εντύπωση ειναι στα σταυροδρόμια στην εθνική τους οδο που περνουσες εξω απο χωρια ειχε παντα visites απο κοριτσια του χωριου που περνουσες ...

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σε ολο τον κόσμο έχει οτι θέλεις , αρκει να πληρώνεις ...και  στη Βουλγαρία εχει πράγματι καλές καταστάσεις ,
τωρα στις μεγάλες φτώχειες στη Βουλγαρία πριν 10 χρόνια ειχε περιπτώσεις π.χ να σε ψωνίζουν γυναίκες στην αγορά να τις εχεις οσο θέλεις και να πληρώνεις οσα θέλεις ς (εχει συμβει σε φίλο) , να εχει ψωνιστίρι σε ξενοδοχεία , με κορίτσια που δουλευαν εκει (ρεσεψιον κλπ)αλλά αυτές πάντα ειχαν την ελπίδα μήπως τις πάρεις Ελλάδα ...Αλλο που μου ειχε κάνει εντύπωση ειναι στα σταυροδρόμια στην εθνική τους οδο που περνουσες εξω απο χωρια ειχε παντα visites απο κοριτσια του χωριου που περνουσες ...

τοτε ηταν πραγματικα καλές εποχές για βουλγαρία... οχι το σημερινο χάλι

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πάω Σόφια ξανά μετά από πολύ καιρο (7-8 μηνες).
εχετε καμια νέα διευθυνση; κατι νέο και καλό για Σόφια;

οχι strip club που πάμε στα γνωστά cleopatra - velvet - kamasutra αλλά κανένα νέο σπιτάκι;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
απ οτι ξερω και η βουλγαρια τα ιδια σκατα με την ρουμανια ειναι...εχει τρια χρονια που περναω καθε  μηνα απο βουλγαρια και δεν υπαρχει περιπτωση να μην συναντισω βιζιτες στο δρομο...σ αυτα τα κρατη θελει  προσοχη γιατι οι ξενοι και ειδεικα οι ελλιναρες κανουν μπαμ απο το χιλιομετρο...ετσι παρεακι μαζευτικαμε και μεις 1ο ετος αγορια κοριτσια σ ενα κολομπαρο που επεζε μονο ελλινικα τσιφτετελια και οταν ηρθε ο λογαριασμοσ και δεν ειχαμε να πληρωσουμε μασ εσωσε μια καρτα ενος παιδιου...τραβηξαμε λεφτα και οκ....το τι θα παθεναμε δεν θελω ουτε να ξερω....καλο θα ηταν παντα να υπαρχουνε και ατομα σε μια παρεα απ υτα τα μερη που γνωριζουνε τα σκατομυαλα τους και καπιες μαγκιες (πρωσωπικη μου αποψη) αλλιως θα σε αρμεξουνε...!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
λενε καποιοι γνωστοι μου οτι βορειοτερα απο την Σοφια τα πραγματα ειναι καλυτερα ισχυει κατι τετοιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom