Κι' οταν με το καλο ερθουμε Ελλαδα & βαρεθουμε την γκομενα, ψαχνουμε για καμια Βουλγαρα εδω!!Δεν ειναι κακη ιδεα...Να παμε την Βουλγαρια για να βρουμε Ελληνιδα γκομενα..lol..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 540K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
θα σας πω εγω για σαντασκι γιατι πηγα!
Οντως είναι 50 η ωρα και 10 καθε εξτρα ωρα.
2 βασικα μερη να γαμισεις ειτε εκει ειτε να παρεις τη γκομενα
και να φυγεις.
1) hotel AMELIE (κατεβαινεις μια σκαλα και μπαινεις
σαν σε μπουντρουμι,μη φοβηθειτε)
Προσφερουν και καφε με μισο η ενα ευρο περιπου
ερχονται συνεχως γκομενες και οποια σου αρεσει τη τσιμπας
και φευγεις. Υπολογιζω εχει καπου 15 γκομενες διαφορετικες
και καλυτερες ωρες είναι μετα τις 5 το απογευμα εως πολυ αργα.
2) HOTEL YOUNG (γιουγκ προφερεται).Οτι καλυτερο.
Εχει τουλαχιστον διπλασιες απο το AMELIE και καλυτερες!
Ειναι ποιο παρακμιακο ομως.
Προτεινο να μι τις γαμισετε στα Hotel ayta.
Εγω εμενα στο Σαντασκι Ηοτελ που ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
στην περιοχη Σαντασκι.Παιδια μιλαμε για ΤΗ ΧΛΙΔΑ!!!!!
Οτι ποιο τελειο με μια ΤΕΛΕΙΑ πισινα θερμενομενη.Ειναι
ομως καποσ ακριβοθτσικο.Κλειστε πριν να πατε.Μπορει να μη βρειτε.
Εγο γαμισα και απο AMELIE kai apo YOUNG kai apo...to dromo
που μου την επεσε μια! (30 ευρο ηθελε για 1 γαμισι).
Βασικος κανονας. Αν παρετε γκομενα απο το δρομο ΜΗΝ
την πληροσετε πριν γαμισετε και σασ κανει στο κρεβατι οτι
κανονισατε. Το ΝΑΙ στα βουλγαρικα σημαινει ΟΧΙ !
Παντα με καποτε γαμιουνται αλλα εγω επειδη ιμε μαγκακος
κανονισα με μια γκομενα απο το AMELIE να το κανει το τσιμπουκι ακαποτο και να τα παρει στο στομα. Της ειπα μπλα μπλα οτι δεν θα πω στο αφεντικο κατι,οτι ειμαι ωρεο παιδι καθαρος κτλ κτλ οτι θα την κσαναγαμισω και την επεισα!
3 φορες στο διωρο που την πιρα (60 ευρο- 50 +10) της τα εδωσα στο στομα! η καλυτερη μου. Ηταν τα προτα μου γαμισια στο σαντασκι! Πιγε και εφτυνε βεβεα στο νιπτηρα αλλα ενταξει....ιπιε και μπολικα ! χε χε Δεν θυμαμαι το ονομα της
αλλα να ειστε...γατες. Σε φιλο μου βεβαια ετυχε να ερθει και να μι θελει να γαμιτηει γκομενα (απο τηλ καλεσε,δεν πηγε να διαλεξει) αλλα αυτη επειδη την ειδα ηταν ΣΑΙΚΟ!
Στα μπουζουκια ειναι κατι σαν ελαφρο-βουζουκια ημιτασιον ελληνικα,καπος ετσι.καλα ειναι να πατε μια φορα και εκει. Πιγαμε και στο μοναδικο strip tiz τα μουνια ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
αλλα δεν γαμισαμε γιατι ροτισα τι γκομενα και ειπε να παρω
προτα χορο κτλ και βαριομουνα τη φαση...Λογικα θα θελανε
πολυ περισοτερα απο 50 ευρο...
Μερικοι νταβαδεσ βγαζουν τις γκομενεσ στο δρομο
και νταλαβεριζεσε με αυτους. Οτι αποριες ροτηστε!!!
Επισης στο Amelie πατε με τα ποδια ειναι στον πεζοδρομο
που ειναι ΟΛΑ τα hotel μιλαμε για 5 λεπτα διασχιζεις ολα τα μαγαζια και βρισκις τα παντα. Να πατε να φατε σε ενα ελληνικο φαγαδικο που το εχει ενας ελληνο βοθλγαρος...
τσαμπα παιδια και τελειο φαι...τηα το βρειτε ευκολα.
Περιπου στη μεση του πεζοδρομου αριστερα οπως
κατεβαινουμε απο σαντασκι χοτελ. (το καλιτερο χοτελ).
Στο σαντακσι χοτελ αν ανεβασετε γκομενα ΚΑΝΕΙΣ
δε τηα σασ πει ΠΟΥ πατε!!! ΕΙΝΑΙ ελευθερα...
ελπιζω να σας φοτισα!
Οντως είναι 50 η ωρα και 10 καθε εξτρα ωρα.
2 βασικα μερη να γαμισεις ειτε εκει ειτε να παρεις τη γκομενα
και να φυγεις.
1) hotel AMELIE (κατεβαινεις μια σκαλα και μπαινεις
σαν σε μπουντρουμι,μη φοβηθειτε)
Προσφερουν και καφε με μισο η ενα ευρο περιπου
ερχονται συνεχως γκομενες και οποια σου αρεσει τη τσιμπας
και φευγεις. Υπολογιζω εχει καπου 15 γκομενες διαφορετικες
και καλυτερες ωρες είναι μετα τις 5 το απογευμα εως πολυ αργα.
2) HOTEL YOUNG (γιουγκ προφερεται).Οτι καλυτερο.
Εχει τουλαχιστον διπλασιες απο το AMELIE και καλυτερες!
Ειναι ποιο παρακμιακο ομως.
Προτεινο να μι τις γαμισετε στα Hotel ayta.
Εγω εμενα στο Σαντασκι Ηοτελ που ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
στην περιοχη Σαντασκι.Παιδια μιλαμε για ΤΗ ΧΛΙΔΑ!!!!!
Οτι ποιο τελειο με μια ΤΕΛΕΙΑ πισινα θερμενομενη.Ειναι
ομως καποσ ακριβοθτσικο.Κλειστε πριν να πατε.Μπορει να μη βρειτε.
Εγο γαμισα και απο AMELIE kai apo YOUNG kai apo...to dromo
που μου την επεσε μια! (30 ευρο ηθελε για 1 γαμισι).
Βασικος κανονας. Αν παρετε γκομενα απο το δρομο ΜΗΝ
την πληροσετε πριν γαμισετε και σασ κανει στο κρεβατι οτι
κανονισατε. Το ΝΑΙ στα βουλγαρικα σημαινει ΟΧΙ !
Παντα με καποτε γαμιουνται αλλα εγω επειδη ιμε μαγκακος
κανονισα με μια γκομενα απο το AMELIE να το κανει το τσιμπουκι ακαποτο και να τα παρει στο στομα. Της ειπα μπλα μπλα οτι δεν θα πω στο αφεντικο κατι,οτι ειμαι ωρεο παιδι καθαρος κτλ κτλ οτι θα την κσαναγαμισω και την επεισα!
3 φορες στο διωρο που την πιρα (60 ευρο- 50 +10) της τα εδωσα στο στομα! η καλυτερη μου. Ηταν τα προτα μου γαμισια στο σαντασκι! Πιγε και εφτυνε βεβεα στο νιπτηρα αλλα ενταξει....ιπιε και μπολικα ! χε χε Δεν θυμαμαι το ονομα της
αλλα να ειστε...γατες. Σε φιλο μου βεβαια ετυχε να ερθει και να μι θελει να γαμιτηει γκομενα (απο τηλ καλεσε,δεν πηγε να διαλεξει) αλλα αυτη επειδη την ειδα ηταν ΣΑΙΚΟ!
Στα μπουζουκια ειναι κατι σαν ελαφρο-βουζουκια ημιτασιον ελληνικα,καπος ετσι.καλα ειναι να πατε μια φορα και εκει. Πιγαμε και στο μοναδικο strip tiz τα μουνια ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
αλλα δεν γαμισαμε γιατι ροτισα τι γκομενα και ειπε να παρω
προτα χορο κτλ και βαριομουνα τη φαση...Λογικα θα θελανε
πολυ περισοτερα απο 50 ευρο...
Μερικοι νταβαδεσ βγαζουν τις γκομενεσ στο δρομο
και νταλαβεριζεσε με αυτους. Οτι αποριες ροτηστε!!!
Επισης στο Amelie πατε με τα ποδια ειναι στον πεζοδρομο
που ειναι ΟΛΑ τα hotel μιλαμε για 5 λεπτα διασχιζεις ολα τα μαγαζια και βρισκις τα παντα. Να πατε να φατε σε ενα ελληνικο φαγαδικο που το εχει ενας ελληνο βοθλγαρος...
τσαμπα παιδια και τελειο φαι...τηα το βρειτε ευκολα.
Περιπου στη μεση του πεζοδρομου αριστερα οπως
κατεβαινουμε απο σαντασκι χοτελ. (το καλιτερο χοτελ).
Στο σαντακσι χοτελ αν ανεβασετε γκομενα ΚΑΝΕΙΣ
δε τηα σασ πει ΠΟΥ πατε!!! ΕΙΝΑΙ ελευθερα...
ελπιζω να σας φοτισα!
κατι ακομα. Για το γιογκ καλυτερα παρτε ταξι πεφτει καπος
ποιο μακρια. τα ταξι ειναι φτηνα. Εμενα με περιμενε ο ταξι και με ξαναπιρε πισο με τι γκομενα στο σαντασκι. Γαμισα μια 24 αρα
μικρουλα φοβερη!!! (με καποτε δυστυχος,αφτην δεν την επεισα!!! χε χε).
Αν εχει κανεις πλιροφοριεσ για ΠΕτριτσι επειδη δεν μπορεσα να παω να μας πει.
ποιο μακρια. τα ταξι ειναι φτηνα. Εμενα με περιμενε ο ταξι και με ξαναπιρε πισο με τι γκομενα στο σαντασκι. Γαμισα μια 24 αρα
μικρουλα φοβερη!!! (με καποτε δυστυχος,αφτην δεν την επεισα!!! χε χε).
Αν εχει κανεις πλιροφοριεσ για ΠΕτριτσι επειδη δεν μπορεσα να παω να μας πει.
Φίλε μου Amazing ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το Σαντάνσκι. Στα μπουζούκια από το santanski hotel θέλεις ταξί για να πας; Γενικά κυκλοφορείς ελεύθερα ή υπάρχει κίνδυνος; Σε τι γλώσσα συνενοούσουνα; Εχω ακούσει ότι πολλοί μιλάνε ελληνικά εκεί. Στα μπαράκια παίζουν γκόμενες;
οχι,ειναι στον πεζοδρομο,περιπου 5-7 λεπτα απο το χοτελ σαντασκι. Πεφτει περιπου στο τελος του πεζοδρομου.
Μιλανε αρκετα ελληνικα (σπαστα) καταλαβαινεις πολυ καλα!
Κυκλοφορεισ ελευθερα απλα επειδη υπαρχουν πολλοι γυφτοι
στο δρομο ΠΟΤΕ μην τους μιλησεις,νταλαβεριστεις,ΠΟΤΕ μην κανονισεις γκομενα με αυτους. Θα χασεις τα λεφτα σου!
Ουσιαστικα δεν υπαρχουν τα λεγομενα ελληνικα μπαρακια.
1-2 μερη ειναι στυλ ελαφρο μπουζουκι,εγο με το φιλο μου
που προσπαθησαμε να φαμε μια μπαρ γουμαν απλα φαγαμε
τα μουτρα μας.Καμια περιπτοση για μενα για φυσιολογικο καμακι.Μονο επι πληρωμη.Οτι αλλες αποριες ρωτα.
Ρε παιδια για Πετριτσι κανεις δεν ξερει ???????
Μιλανε αρκετα ελληνικα (σπαστα) καταλαβαινεις πολυ καλα!
Κυκλοφορεισ ελευθερα απλα επειδη υπαρχουν πολλοι γυφτοι
στο δρομο ΠΟΤΕ μην τους μιλησεις,νταλαβεριστεις,ΠΟΤΕ μην κανονισεις γκομενα με αυτους. Θα χασεις τα λεφτα σου!
Ουσιαστικα δεν υπαρχουν τα λεγομενα ελληνικα μπαρακια.
1-2 μερη ειναι στυλ ελαφρο μπουζουκι,εγο με το φιλο μου
που προσπαθησαμε να φαμε μια μπαρ γουμαν απλα φαγαμε
τα μουτρα μας.Καμια περιπτοση για μενα για φυσιολογικο καμακι.Μονο επι πληρωμη.Οτι αλλες αποριες ρωτα.
Ρε παιδια για Πετριτσι κανεις δεν ξερει ???????
Εγώ φίλε μου πέρασα από Σαντάνσκι αλλά σχεδόν δεν είδα τίποτα. Φτάσαμε 2 το ξημερώματα, μείναμε στο santanski hotel - κατευθείαν ύπνος δηλαδή - και την αμέσως επόμενη ώρα το πρωϊ φύγαμε για Σόφια. Στις 10 το πρωϊ φύγαμε. Εγώ έκανε μια βόλτα με τα πόδια την ημέρα αυτή 9 με 10 το πρωϊ, ημέρα Χριστουγέννων αλλά απόλυτη ερημιά. Λόγω ώρας φαντάζομαι. Οι γκόμενες βέβαια δεν θα φιλούν στόμα όπως στην ανεπανάληπτη Πράγα αν διάβασες όσα έγραψα πριν από μερικές μέρες. Είχα μια βδόμαδα εκεί. Πάντως ένα 100σταρικακι για μια βραδυά δεν είναι πολλά τα λεφτά αν η γκόμενα αξίζει. Έτσι δεν είναι;
ακριβος...τοτε τηα πας αμεσος με ταξι στο γιουγκ,τηα περιμενεις να δεις τουλαχιστον 5 γκομενες (μπενοβγαινουν) και μολις βρεισ το αστερι (εχει αστερια!) την παιρνεις με 100 ευρω για ολη νυχτα. Δεν φιλανε στο στομα αλλα εμενα και οι 2 με φιλησαν...
(οχι συνεχως απλα μερικα στα πεταχτα καθε λιγη ωρα)
(οχι συνεχως απλα μερικα στα πεταχτα καθε λιγη ωρα)
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και μετά από καιρό μια ερώτηση... Είναι τόσο σφιχτές οι ώρες που κλείνεις με τα κορίτσια??? Ξέρει κανείς πόσο αυστηρά τις ελέγχουν οι εργοδότες τους εκεί?? Στα πολύωρα ραντεβού μου φάνηκε (δεν ξερω και Βουλγάρικα) μου φάνηκε πως τις τσέκαραν συνέχεια μην κάνουν κάτι παραπάνω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!!
Όχι δεν είναι γκάλοπ σαν του Chrysargou!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!!
Όχι δεν είναι γκάλοπ σαν του Chrysargou!!
Εκπληκτικη ΣΕΧ ινφο σελιδα για ολη τη Βουλγαρια !!!
Διαγραμμένο μέλος 14245
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
παιδιά για το πλόβντιβ ξέρει κανείς κάτι συγκεκριμένο?
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μόλις γύρισα από την Πόλη της καρδιάς μας, την πάμφθηνη Σόφια! Τα απότελέσματα ήταν κάπως ... πεσμένα σε σχέση με πέρυσι και έμμεσα φταίει η κωλοΕ.Ε.!!!
Εξηγούμαι: Το ταξίδι με το τρένο, δεν συντόμεψε καθόλου όπως θα περίμενε κανείς! Ήταν 6 ώρες και έγινε 6 ώρες και 20 λεπτά ο πηγαιμός!!! Ο λόγος είναι ότι οι Βούλγαροι εξακολουθούν να ελέγχουν τα Βουλγάρικα διαβατήρια ενώ η μηχανή στην Ελλάδα πήγαινε σαφώς αργότερα από ότι παλιά!!! Η επιστροφή ήταν ακατέβατες 6 ώρες! ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΟΣΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!
Από 'κει και πέρα, στα αγωνιστικά, η τιμή της μπύρας και του φαγητού παρέμεινε στα ίδια χαμηλά επίπεδα σε σχέση με πέρυσι. Το γαμίσι και η φραπεδούμπα παρέμειναν στις ίδιες τιμές με πέρυσι, καθώς επίσης και η είσοδος και η τιμή του ποτού στα κωλάδικα! Αυτό που έπεσε κατακόρυφα είναι ο αριθμός των γυναικών που έχουν τα στριπτηζάδικα. Το ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ π.χ. είχε 20-30 γυναίκες προ Ε.Ε. και τώρα έχει 8 με το ζόρι και σχετικά κακής ποιότητας! Μάλλον με την Ε.Ε. τα καλά κομμάτια πήγαν να παίξουν στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης!!! Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι η τιμή του χορού ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ φτάνοντας τα 20 ΛΕΒΑ (10?)!!! Εγώ αυτό το αποδίδω στην χαμηλή μουνοπροσέλευση! Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει 4 stages για χορό από τις κοπέλες, οπότε 4 απασχολούνται εκεί! Μένουν άλλες 4 από τις οποίες άλλες το δίνουν κι άλλες παίζουν φραπεδιές, οπότε ο διπλασιασμός της τιμής αποτρέπει τους πολλούς χορούς που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του μαγαζού!!!
Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση!
Που θα πάει αυτή η κατρακύλα???
ΩΕΩ???
Εξηγούμαι: Το ταξίδι με το τρένο, δεν συντόμεψε καθόλου όπως θα περίμενε κανείς! Ήταν 6 ώρες και έγινε 6 ώρες και 20 λεπτά ο πηγαιμός!!! Ο λόγος είναι ότι οι Βούλγαροι εξακολουθούν να ελέγχουν τα Βουλγάρικα διαβατήρια ενώ η μηχανή στην Ελλάδα πήγαινε σαφώς αργότερα από ότι παλιά!!! Η επιστροφή ήταν ακατέβατες 6 ώρες! ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΟΣΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!
Από 'κει και πέρα, στα αγωνιστικά, η τιμή της μπύρας και του φαγητού παρέμεινε στα ίδια χαμηλά επίπεδα σε σχέση με πέρυσι. Το γαμίσι και η φραπεδούμπα παρέμειναν στις ίδιες τιμές με πέρυσι, καθώς επίσης και η είσοδος και η τιμή του ποτού στα κωλάδικα! Αυτό που έπεσε κατακόρυφα είναι ο αριθμός των γυναικών που έχουν τα στριπτηζάδικα. Το ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ π.χ. είχε 20-30 γυναίκες προ Ε.Ε. και τώρα έχει 8 με το ζόρι και σχετικά κακής ποιότητας! Μάλλον με την Ε.Ε. τα καλά κομμάτια πήγαν να παίξουν στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης!!! Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι η τιμή του χορού ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ φτάνοντας τα 20 ΛΕΒΑ (10?)!!! Εγώ αυτό το αποδίδω στην χαμηλή μουνοπροσέλευση! Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει 4 stages για χορό από τις κοπέλες, οπότε 4 απασχολούνται εκεί! Μένουν άλλες 4 από τις οποίες άλλες το δίνουν κι άλλες παίζουν φραπεδιές, οπότε ο διπλασιασμός της τιμής αποτρέπει τους πολλούς χορούς που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του μαγαζού!!!
Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση!
Που θα πάει αυτή η κατρακύλα???
ΩΕΩ???
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Να ενημερώσω επίσης τους συναγωνιστές του site που σκέφτονται να πάνε Bansko το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας να το σκεφτούν καλύτερα... Από ένα πρόχειρο έλεγχο τα ξενοδοχεία είναι σχεδόν όλα Fully Booked!! Οπότε αν έχετε κανονίσει μωρό και θέλετε ροματζάδα κλπ βιαστείτε. Αν πάλι νομίζετε πως θα βρείτε εκεί κάτι... σας έχουν γελάσει!! Το πολύ πόλυ σκι γιατί από ξε-σκί προβλέπεται
Συναδελφοι γιατι λετε ολοι για KAMASUTRA (ωραιο παγωτακι στον τζιμι διπλα με κρεπα και καφε 1,5 eur !!!) τα VELVET και CLEOPATRA ειναι της ιδιας αλυσιδας με ακριβως ιδιες τιμες απλα περνις ταξι με 1 ευρω παραπανω !! Ολα εχουν πανω απο 20 μουνια αλλα μονο 4-5 ειναι πολυ καλα σε καθε μαγαζι. Για φαγητο πατε AMBAKA - Gladston 54 (καθετη στην VITOSA) 24 ανοιχτο φοβερο φαγητο απιστευτες τιμες μουνια , οταν κλινουν μαγαζια 5 πρωι πανε ολες εκει για φαγητο !! Κανα αλλο μαγαζι φτηνο και καλο ξερετε για σηκωμα ?? Απο διαμερισματα ειναι ολα ΚΡΥΦΑ πας απο κατω και περνις τηλεφωνο να σου πουν κουδουνι ! Νοικιαστε διαμερισμα και πεταξτε με AEGEAN !
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Συναδελφοι γιατι λετε ολοι για KAMASUTRA (ωραιο παγωτακι στον τζιμι διπλα με κρεπα και καφε 1,5 eur !!!) τα VELVET και CLEOPATRA ειναι της ιδιας αλυσιδας με ακριβως ιδιες τιμες απλα περνις ταξι με 1 ευρω παραπανω !! Ολα εχουν πανω απο 20 μουνια αλλα μονο 4-5 ειναι πολυ καλα σε καθε μαγαζι. Για φαγητο πατε AMBAKA - Gladston 54 (καθετη στην VITOSA) 24 ανοιχτο φοβερο φαγητο απιστευτες τιμες μουνια , οταν κλινουν μαγαζια 5 πρωι πανε ολες εκει για φαγητο !! Κανα αλλο μαγαζι φτηνο και καλο ξερετε για σηκωμα ?? Απο διαμερισματα ειναι ολα ΚΡΥΦΑ πας απο κατω και περνις τηλεφωνο να σου πουν κουδουνι ! Νοικιαστε διαμερισμα και πεταξτε με AEGEAN !
Το φαγητάδικο λέγεται ΔΗΒΑΚΑ (Ντίβακα στα Ελληνικά) και είναι πράγματι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!
CLEOPATRA δεν έχω πάει, είχα πάει πέρυσι στο VELVET και δεν τρελάθηκα! Καλό μαγαζί αλλά το ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ήταν κορυφή τότε! Πότε πήγες τελευταία φορά εκεί Μίσα? Εντός του 2007, ή πιο πριν? Έχει σημασία!
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
CLEOPATRA δεν έχω πάει, είχα πάει πέρυσι στο VELVET και δεν τρελάθηκα! Καλό μαγαζί αλλά το ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ήταν κορυφή τότε!
Δε χανεις και πολλα που δε πηγες παντως! Απο την αλλη το VELVET εχει πολυ γυφτακι και λιγα ξανθα βουλγαρακια αλλα το καλο ειναι οτι ολες πηδιουνται.Το KAMA SUTRA εχει σαφως τα πιο καλα μουνια απο τα στριπ που μπορεις να πηδηξεις με 50 ευρωΑρχιζω να απογοητεύομαι τώρα με ΕΕ εκεί, πόσο ακόμα θα κρατήσει άραγε η φάση αυτή? είδη έχει χαλάσει πολύ. Που είναι οι καλές εποχές του 1999 -2000. ? πάνε...
Δυστυχως το μελλον ειναι δυσοιωνο.Απο τη στιγμη που επαιζε η γαμημενη η ΕΕ τα πραγματα ηταν προδιαγεγραμενα.Οι εποχες που λες εχουν περασει και ορισμενες πολεις οπως η Σοφια και η Βαρνα ειναι πολυ δυσκολο(αν οχι αδυνατο) να βρεις κατι καλο με 50 ευρω.Αν και φανταζομαι τα ξερεις καλυτερα.Κυριαρχουνσε σχεση με την Ελλαδα ακομα μονο σε φαση μπουρδελου οπου παιζουν -αν ψαξεις- αξιοπρεπεις πιτσιρικες με 20 ευρω για μια ωρα.Δυστυχως μονο οι μικρες πολεις εχουν μεινει κατι που ισχυει βεβαια εδω καιπολυ καιρο και για ρουμανια
Πηγα πριν 15-20 μερες. Γνωρισα μια απο VELVET μουπε οτι CLEOPATRA VELVET & KAMASUTRA ειναι αλυσιδα και οτι ολα τα αλλα ειναι πανακριβες απατες που δεν παταει κανενας (TATOO....). Σαν μαγαζι CLEOPATRA ηταν τοπ μετα τα αλλα 2. θεομουνα βεβαια ΔΕΝ βλεπεις σε κανενα (ουτε τατου) αλλα στα 20-25 πουχει καθε μαγαζι 3-4 ειναι πολυ καλα για ....μησι . 100 λ / 1 ωρα 300λ 5 ωρες 600λ οι 12 (1 ευρω = 2 Λεβα). Τιμες παντως ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χαμηλες σερβις φοβερο και απιθανα σερβιτονια παντου ! Κανα αλλο φτηνο κλαμπ ξερετε ??
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Αρχιζω να απογοητεύομαι τώρα με ΕΕ εκεί, πόσο ακόμα θα κρατήσει άραγε η φάση αυτή? είδη έχει χαλάσει πολύ. Που είναι οι καλές εποχές του 1999 -2000. ? πάνε...
Αστους να πεινασουνε μπας και βαλουνε μυαλο...που μου θελουνε και υψηλες τιμες...
Οταν θα κοψει να πηγαινει κοσμος, θα το παρουνε χαμπαρι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K