bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
2 και σήμερα!!!! Σάββατο στη Σόφια για Πρωτοχρονια!!! Αν είναι κάνεις άλλος εκεί περιμένω pm!!!
Καλή Χρονιά!!!!
Τι έγινε γυρίσαμε από τη Σόφια?? Πρόφανώς κάποιοι από εδώ μέσα δεν διάβασαν αυτά που γράφονται! (Και γώ μέσα σε αυτούς αλλά βολεύτηκα λόγω γνωριμιών). Είτε σε Ελληνική πόλη είσουν είτε στη Σόφια ήταν το ίδιο! Αν κάποιοι έχουν εμπειρία να την καταθέσουν γιατί μου φαίνεται ότι χωρίς καβάτζες όσοι πήγαν για σεξάκι μάλλον σε τους βγήκε! Ακολουθεί λεπτομερές post αλλά αφού ρίξω λίγο ύπνο.
πρωτα η ενημερωση, και μετα ο υπνος...Καλή Χρονιά!!!!
Τι έγινε γυρίσαμε από τη Σόφια?? Πρόφανώς κάποιοι από εδώ μέσα δεν διάβασαν αυτά που γράφονται! (Και γώ μέσα σε αυτούς αλλά βολεύτηκα λόγω γνωριμιών). Είτε σε Ελληνική πόλη είσουν είτε στη Σόφια ήταν το ίδιο! Αν κάποιοι έχουν εμπειρία να την καταθέσουν γιατί μου φαίνεται ότι χωρίς καβάτζες όσοι πήγαν για σεξάκι μάλλον σε τους βγήκε! Ακολουθεί λεπτομερές post αλλά αφού ρίξω λίγο ύπνο.
διαβασα το topic και παροτι δεν εχω παει βουλγαρια φανταζομαι πως η κατασταση θα ειναι λιγο πολυ σαν τη Ρουμανια που επισκεπτομαι..Ηθελα να ρωτησω κατι..Αναφερθηκε πως στο Καμασουτρα πηδατε με 50ε την ωρα..Μπηκα στο site και δινω τα συγχαρητηρια μου..Καθονται ολες και με την ιδια τιμη?
παιδια την επομενη βδομαδα θα παω μαλλον στην σοφια.
θα ανεβω στην θεσσαλονικη πρωτα που σπουδαζει εκεινος, και μετα θα παμε βουλγαρια.
ειναι καλο να κλεισουμε κανα πακετο η να παμε με τρενο και να βρουμε εκει?
για 3 μερες το πολυ θελουμε.
μονη προιποθεση, να εχουμε ξεχωριστα δωματια για να γαμαμε με την ανεση μας.
το budget για τα μεταφορικα + διαμονη ειναι 200 γιουρια.
αν εχει κανεις καπιο καλο γραφιο απο σαλονικα, ας το πει μιας και οτι βρηκα ειναι απο αθηνα (πχ στο σερατον με πτηση απο αθηνα 200 ευρω + φορους)
Σύντροφοι σας γράφω απο Σόφια....ΤΕΛΕΙΑ...δεν έχω λόγια να εκφραστώ...φορτωθείτε σε ένα αεροπλάνο και ελάτε....μην βγάλετε εισητηρίο για επιστροφή...αν κανένας συναγωνιστής είναι εδώ γύρω ας στείλει πμ.....ELF24 θα σου στείλω μια τούρτα ότα γυρίσω....καλές γιορτές σε όλους...περισσότερα αύριο...