Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
2 και σήμερα!!!! Σάββατο στη Σόφια για Πρωτοχρονια!!! Αν είναι κάνεις άλλος εκεί περιμένω pm!!! :dancing:

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ποια πολη εχει τα καλυτερα μπουρδελα στην Βουλγαρια ?

να υποθεσω στην Σοφια ?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπουρδέλα δεν έχει η Σόφια!! Μόνο Super Market!!!

kauloulis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
από ότι ξέρω από φίλους συναγωνιστές δε χρειάζεται μπυρδέλο στη βουλγαρία για να γαμήσεις.οι νταβάδες σε μυρίζονται για έλληνα και σου την πέφτουν μόνοι.
Αλλά υπάρχουν και...οι ελεύθεροι σκοπευτες δηλαδή σόλο γκόμενες που θα τους την πέσεις θα σου κάτσουν αλλά θα σου ζητήσουν και κάτι για τον κόπο τους!!!
Τώρα από περιοχές γενικά η νότια βουλγαρία επειδή είναι πιο προσβάσιμη στους έλληνες πηδίκουλες είναι ελαφρώς τσιμπημένες οι τιμές.Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης βλέπετε!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
διαβασα το topic και παροτι δεν εχω παει βουλγαρια φανταζομαι πως η κατασταση θα ειναι λιγο πολυ σαν τη Ρουμανια που επισκεπτομαι..Ηθελα να ρωτησω κατι..Αναφερθηκε πως στο Καμασουτρα πηδατε με 50ε την ωρα..Μπηκα στο site και δινω τα συγχαρητηρια μου..Καθονται ολες και με την ιδια τιμη?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλή Χρονιά!!!!
Τι έγινε γυρίσαμε από τη Σόφια?? Πρόφανώς κάποιοι από εδώ μέσα δεν διάβασαν αυτά που γράφονται! (Και γώ μέσα σε αυτούς αλλά βολεύτηκα λόγω γνωριμιών). Είτε σε Ελληνική πόλη είσουν είτε στη Σόφια ήταν το ίδιο! Αν κάποιοι έχουν εμπειρία να την καταθέσουν γιατί μου φαίνεται ότι χωρίς καβάτζες όσοι πήγαν για σεξάκι μάλλον σε  :jerking: τους βγήκε! Ακολουθεί λεπτομερές post αλλά αφού ρίξω λίγο ύπνο.  :)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Καλή Χρονιά!!!!
Τι έγινε γυρίσαμε από τη Σόφια?? Πρόφανώς κάποιοι από εδώ μέσα δεν διάβασαν αυτά που γράφονται! (Και γώ μέσα σε αυτούς αλλά βολεύτηκα λόγω γνωριμιών). Είτε σε Ελληνική πόλη είσουν είτε στη Σόφια ήταν το ίδιο! Αν κάποιοι έχουν εμπειρία να την καταθέσουν γιατί μου φαίνεται ότι χωρίς καβάτζες όσοι πήγαν για σεξάκι μάλλον σε  :jerking: τους βγήκε! Ακολουθεί λεπτομερές post αλλά αφού ρίξω λίγο ύπνο.  :)
Καλή Χρονιά!!!!
πρωτα η ενημερωση, και μετα ο υπνος...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Για φέτος, αρκετοί γνωστοί μου (άσχετοι μεταξύ τους οι πρισσότεροι) αγόρασαν πακέτα για διακοπές στην Βουλγαρία τις γιορτές. Κάτι σε 5 μέρες σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή 250 ?. Σαφώς φτηνότερα από τον εγχώριο σχετικό τουρισμό.

Αν είδες πολλούς στην Σόφια, μπορεί να ήταν και τέτοιοι. Ζευγάρια ή ακόμα και οικογένειες. Τώρα, αν είδες πολλούς έλληνες σε συγκεκριμένα μέρη, τότε ναι, ίσως ο ελληνικός σεξοτουρισμός στην Βουλγαρία παραέγινε.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ʼντε με πέισατε!  ;)
Γενικά οι προλάλήσαντες και είδικά ο ELF τα έχουν πει καλά! Με τα στρηπτιζάδικα δεν ασχολήθηκα καθόλου οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη!! Ασχολήθηκα κυρίως με το κύκλωμά των σπίτιών! Πρεπει δέ να σας πω ότι πέρασα συνολικά γύρω στις 2 ώρες μέσα σε ένα από αυτά. Έχουμε και λέμε.
1) Τα ξενοδοχεία συνεργάζονται με τα συγκεκριμένα γραφεία που σημαίνει πως απλά αν ζητήσεις γυναίκα τα ξήμερώματα θα πάρεις ό,τι περίσσεψε αφού έχουν πιθανότατα περάσει από το σπίτι άλλοι και έχουν ήδη πάρει τα καλά "κομμάτια". Επίσης τιμή απευθείας από το σπίτι 25 λέβα την ώρα τιμή με μεσάζοντα το ξενοδοχείο 50 ευρώ η ώρα! Που πάει η διαφορά??? (1Ευρώ = 2 Λέβα περίπου).
2) Προσπάθησα να κλείσω κοπέλα για 2 συνεχόμενες μέρες! Που σε πονεί και που σε σφάζει οι Βούλγαροι. θέλαν να μου τη χρεώσουν με την ώρα!! Τελικά απλά επειδή ήθελε και η κοπέλα βρήκαμε μεταξύ μας μια φόρμουλα και ρίξαμε κάτω από το μισό την τιμή που αρχικά ζήτησαν!
3) 31/12 Ταξιτζήδες και πουτάνες παίρνουν τα διπλά στη Βουλγαρία!!!!
4) Αγγλικά προς απλή συννενόηση ένα ποσοστό 5% των εργαζομένων στα σπίτια.
5) Κάποιες κοπέλες έχουν χάσει τα χαρτά τους όλως τυχαία!
6) Για τις απόλυτα "άπορες" (στα καλά σπίτια συνήθως οι κοπέλες απλά πάνε για δουλειά) δίνεται η δυνατότητα να μείνουν στο σπίτι!
7) Οι κοπέλες που δουλεύουν στα σπίτια έχουν γαλουχηθει με τη νοοτροπία πως οι Έλληνες είναι οι πιο διαβολικοί (evil είπε μια κόπέλα) πελάτες που μπορούν να τους τύχουν...
8) Συνήθως 4-5 σπίτια ανήκουν σε ένα ιδιοκτήτη.
9) Κυκλοφορεί κάποιος Βούλγαρος που μιλάει Ελληνικά και θα προσφερθει να σας βοηθήσει στο deal! Πιθανότατα τον είδοποιουν αν κάτσει κάποιος Έλληνας αρκετή ώρα στο σπίτι. Απλά μη δώσετε σημασία σε αυτά που λέει να σας ρίξει προσπαθεί όχι να σας βοηθησει! Αν η κοπέλα που θέλετε μιλάει αγγλικά δώστε της την ευκαιρία να μεσολαβήσει αυτή! Έχετε ένα πλεονέκτημα για τη συνέχεια αν υπάρξει...

Πάντως η αλήθεια είναι πως οι κοπέλες που δουλεύουν στα σπίτια είναι πολύ ευγενικες περιμένοντας τη δικιά μου κοπέλα και ξέροντας πως δεν θα πάρω αυτές με φώναξαν στο σαλονάκι που καθόντουσας και με κέρασαν καφέ και ποτό!
Πάντως για όσους αρχίσατε να τις λυπάστε διαβάζοντας τα παραπάνω σας επαναφέρω στην πραγατικότητα! Είναι επιλογή τους και το αντιμετωπίζουν ως επάγγελμα! Ο ιδιοκτήτης των σπιτιών για αυτές είναι Boss και το "σπίτι" office! Τώρα αν και κατά πόσο κάποιες μπορεί να έχουν και αισθήματα ΑΓΝΩΣΤΟ!!!
Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά ίσως κάποιοι βοηθηθούν!!  :)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μετά από 2 μέρες ξεκούρασης μπορώ και γώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου ώστε οι επόμενοι να περάσουν καλύτερα....καταρχήν δεν μείναμε σε ξενοδοχείο αλλά σε διαμέρισμα (για όσους ενδιαφέρονται: και ) για 3 άτομα μας πήγε 75 ευρω την μέρα και ήταν πολύ καλύτερα γιατί δεν μας ενοχλούσε κανείς. Από ασφάλεια δεν υπάρχει πρόβλημα. Το κέντρο της πόλης είναι ασφαλές μια και το ελέγχει η μαφία και προφανώς δεν θέλει τίποτα κλεφτρόνια να διώχνουν τους τουρίστες ώστε οι επιχειρήσεις (club, strip κτλ) οι οποίες τους ανήκουν να δουλεύουν κανονικά.
Στο θέμα φαγητού και διασκέδασης δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και θα αποκτήσετε ένα ηλίθιο χαμόγελο όταν θα έρχεται ο λογαριασμός.
Στο θέμα των γυναικών τα πράματα είναι πολύ απλά...ξεχάστε μεσάζοντες από ξενοδοχεία, καζίνο κτλ...πηγαίνετε σε μια πιάτσα ταξί και βρείτε έναν ταρίφα που μιλάει αγγλικά...μπειτε μέσα και πείτε το εξής απλό: "My friend we want to fuck, do you know any place?". Ετοιμαστείτε να γυρνάτε απο σπίτι σε σπίτι μέχρι να βρείτε αυτές που σας αρέσουν. Ο ταρίφας θα αναλάβει και ρόλο διερμηνέα...το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο ταρίφας δεν θα σας πουλάει φούμαρα ότι αυτό είναι το καλύτερο σπίτι κτλ μια και αυτός από όπου και να ψωνίσετε τα ποσοστά του θα τα πάρει. Θα σας πάει 25 ευρώ η ώρα συν κάτι λίγα για το ταξί...
Αν θέλετε την γνώμη μου αποφύγετε αυτούς που θα σας μιλήσουν στο δρόμο...εδώ την παθαίνουν άτομα στην Ομόνοια και τους τρώνε τα λεφτά. Επίσης κατά την γνώμη μου πάλι, αποφύγετε τις ελεύθερες επαγγελματίες...μπορεί εσύ να πας για ντουζάκι και μετά να μην βρεις ούτε τις παντόφλες σου, ενώ οι κοπέλες από τα σπίτια έχουν ένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι τους ο οποίος δεν θέλει να χαλάσει το όνομα του μαγαζιού του. Οι κοπέλες στα σπίτια είναι κατά κανόνα καλές και ευγενικές. Σαν την γειτόνισσα σας. Αν περιμένετε να βρείτε γυναίκες που μοιάζουν με πορνοστάρ μην πάτε (ίσως στα στριπτιτζάδικα να έχουν τέτοιες αλλά είναι και διπλάσια η τιμή).
Τελευταία συμβουλή....εκμεταλλευτείτε την θέση σας και κάντε καμάκι, πιθανόν σε ένα κλάμπ να είστε οι τύποι με τα περισσότερα λεφτά στην τσέπη (για 100 ευρό μιλάμε), είναι σαν να έχεις βγει στην Ελλάδα με 1000...γαμάς ή δεν γαμάς όποια θες?....με προσοχή φυσικά....αν έχει άντρες η παρέα που είναι ο στόχος σας αποφύγετε το καλύτερα...επίσης μπορεί σε κλαμπ να δείτε μια παρέα με κοπέλες να διασκεδάζουν και δίπλα τους έναν τύπο ,σαν κουστουμαρισμένη ντουλάπα, εντελώς ακίνητο απλώς να στέκεται, μακρυά, έιναι οι κόρες του μαφιόζου της περιοχής.
Για καλό και για κακό τυπώστε και τις διευθύνσεις τις οποίες μας έχει προσφέρει απλόχερα ο ELF  σε προηγούμενες σελίδες....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μπραβο σε ολους σας παιδια!!!! Πολυ λεπτομερεστατο και κατατοπιστικο αυτο το thread.
Οποιος παει Βουλγαρια θα του ειναι πολυ χρησιμες αυτες οι πληροφοριες!

KATR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια 2 μερες  στην ευρωπη η βουλγαρια και χθες γεμισε η αγορα της θεσσαλονικης με βουλγαρες που ψαχνονταν.πανω απο 10 πουλμαν διοροφα στην παραλια.αντε να γλιτωσουμε και το πηγαινε ελα στη γειτονα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
...δεν στελνετε και σε μας κανενα ψιχουλο ??????

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
διαβασα το topic και παροτι δεν εχω παει βουλγαρια φανταζομαι πως η κατασταση θα ειναι λιγο πολυ σαν τη Ρουμανια που επισκεπτομαι..Ηθελα να ρωτησω κατι..Αναφερθηκε πως στο Καμασουτρα πηδατε με 50ε την ωρα..Μπηκα στο site και δινω τα συγχαρητηρια μου..Καθονται ολες και με την ιδια τιμη?

Όσες κάθονται (ΔΕΝ κάθονται όλες) το κάνουν γι' αυτή την τιμή. Είναι ''fix''. Μπαίνεις μέσα, πίνεις το ποτό σου και ρωτάς την σερβιτόρα ποιες κοπέλες το κάνουν. Θα σε πάρει από το χεράκι και θα σου δείξει επι τόπου. ʼμα δεν σ'αρέσει καμία (γούστα είναι αυτά) θα βρεις κάτι αξιογάμητο σε άλλο στριπτηζάδικο (Velvet, planeta, Cleopatra), με τον ίδιο τρόπο. Όσο ποιο νωρις πας, τόσο ποιο πολλές και ποιο καλές κοπέλες θα βρεις!

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
272
Πόντοι
21
παιδια την επομενη βδομαδα θα παω μαλλον στην σοφια.
θα ανεβω στην θεσσαλονικη πρωτα που σπουδαζει εκεινος, και μετα θα παμε βουλγαρια.
ειναι καλο να κλεισουμε κανα πακετο η να παμε με τρενο και να βρουμε εκει?
για 3 μερες το πολυ θελουμε.
μονη προιποθεση, να εχουμε ξεχωριστα δωματια για να γαμαμε με την ανεση μας.
το budget για τα μεταφορικα + διαμονη ειναι 200 γιουρια.
αν εχει κανεις καπιο καλο γραφιο απο σαλονικα, ας το πει μιας και οτι βρηκα ειναι απο αθηνα (πχ στο σερατον με πτηση απο αθηνα 200 ευρω + φορους)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε τρέξε λίγο τις σελίδες του thread!!! Δηλαδή τι πιο πολύ μπορούμε να σου δώσουμε??? Από Θεσσαλονίκη τρένο φυσικά γύρω στα 30 η απλή διαδρομή!

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
272
Πόντοι
21
εχω διαβασει το thread, και αυτα στο παλιο φορουμ.
εγω για διαμονη ρωτησα... αν ειναι καλιτερα να κλεισω κανα πακετο η να παω εκει σε ενα ξενοδοχειο και βρω οτι εχουνε.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ψάξε! Ξενοδοχεία υπάρχουν πολλά και για όλες τις τιμές! Αλλά καλύτερα να δεις μερικά πριν πας! Οπότε λίγο googling δεν έβλαψε ποτέ κανένα!  :dancing:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
παιδια την επομενη βδομαδα θα παω μαλλον στην σοφια.
θα ανεβω στην θεσσαλονικη πρωτα που σπουδαζει εκεινος, και μετα θα παμε βουλγαρια.
ειναι καλο να κλεισουμε κανα πακετο η να παμε με τρενο και να βρουμε εκει?
για 3 μερες το πολυ θελουμε.
μονη προιποθεση, να εχουμε ξεχωριστα δωματια για να γαμαμε με την ανεση μας.
το budget για τα μεταφορικα + διαμονη ειναι 200 γιουρια.
αν εχει κανεις καπιο καλο γραφιο απο σαλονικα, ας το πει μιας και οτι βρηκα ειναι απο αθηνα (πχ στο σερατον με πτηση απο αθηνα 200 ευρω + φορους)

Φίλε λίγο πιο πάνω έχω δώσει 2 σελίδες για διαμερίσματα. Εμάς μας βόλεψε πολύ αυτή η φάση. Για 2 άτομα θα σας έρχεται περίπου 50 Ε η μέρα. Ο ένας θα πηδάει στο δωμάτιο και ο άλλος στο σαλόνι (εμείς στο τέλος μαλώναμε για το ποιος θα πρωτογαμήσει στον καναπέ). Με τρένο λέει να πας αλλά άκου κάτι βασικό. Θα μάθεις πότε πάει τρένο του ΟΣΕ στη Σόφια...αν πας με Βουλγαρικό θα νομίζεις ότι γυρνάς το Χόστελ Νο2. και θα κάνεις και 2 ώρες παραπάνω. Το εισιτήριο από Θεσ/νικη, ομαδικό, μετ' επιστροφής μας ήρθε 50 Ευρώ...δηλαδή γύρω στα 8 Ε. το άτομο απλή μετάβαση...ούτε μέχρι την Λούτσα δεν πάς...αν πάς σίγουρα στείλε μου πμ να σε εφοδιάσω με τηλέφωνα.

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι σας γράφω απο Σόφια....ΤΕΛΕΙΑ...δεν έχω λόγια να εκφραστώ...φορτωθείτε σε ένα αεροπλάνο και ελάτε....μην βγάλετε εισητηρίο για επιστροφή...αν κανένας συναγωνιστής είναι εδώ γύρω ας στείλει πμ.....ELF24 θα σου στείλω μια τούρτα ότα γυρίσω....καλές γιορτές σε όλους...περισσότερα αύριο...

αγαπητε φίλε μου περιμένω την τουρτα. πιστεύω να πέρασες καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom