Παιδιά,
επειδή ανέβηκα για άλη μια φορά κι εγώ πριν 2 εβδομάδες, αναφέρω:
1. Έμενα Σερατον και το Σέρατον έχει αλλάξει. Μέσα στο μπαρ δεν κυκλοφορούσανε τίποτα καλά κορίτσια (δεν βολεύει κιολασ το στυλάκι)
2. Προτιμώ γενικώς το σπορ στο δωμάτιο, οπότε τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει και επειδή είμαι Παντα μόνος (elf, εμένα με ξεχνας....σνιφ κλαψ), παίζει Ιντερνετ.
3. Ιντερνετικές σελίδες (δεν ξέρω αν έχουνε ξαναγραφεί δηλ. βαριέμαι να ψάξω)
4. Όντως είναι πάγος η κατάσταση. Κυκλοφορεί πολύ τσιγγάνα στις αγγελίες και είναι ψεκάστε σκουπήστε κατάσταση. Όσο για τα λεφτά: 50 γιούργια είναι καλύτερα από το 100+ που πληρώνουμε στο Ελλαδιστάν, αλλά το επίπεδο υπηρεσιών πολύ φτωχό. Στο Σέρατον πρέπει να σημειώσουνε ποιος ανεβαίνει και πάει πού. Για αυτούς δεν σημαίνει τίποτα, απλά εγώ ένιωσα κάπως. Προσωπικά σαν υπηρεσία προτιμώ λοιπόν να δίνω 50-70 γιούργια για μασατζίδικο στο Ελλάντα παρά στα ξενέρωτα. Προτιμώ να κάνω καμιά γνωριμία εκεί έστω και στα αγγλικά και να επενδύσω στο μέλλον.
5. Οι τσιγγάνες δεν ξέρω τι κάνουν από υγεία. Το σίγουρο είναι πως συνήθως τους λείπουνε δόντια (πολύ ξενέρωμα) και το κάνουν φοβερό χαμαλίκι. Τελευταία φορά πήρα Τσιγγανο-βουλγάρα με 50 - το ωραιότερο βυζί ever αλλά μόλις γέλασε έψαχνα για σακούλα. μηχανικές κινήσεις και καμία ζεστασιά.
Αυτά και δεν ξέρω αν θα ξαναδοκίμαζα την τύχη μου. Άλλωστε τα έξοδα του σπιτιού ανεβαίνουν για να μπορώ να τα ΄σπαταλάω σε τέτοιου είδους πηδουλους.
Φιλικά
Υ.Γ. αμαν ρε παιδί μου αυτές οι ισοπαλίες του Θρύλου