bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Το εδώ σου αναφέρεται στη Σόφια! Πριν 2 μήνες το έκανα και ήταν όντως έτσι... Τώρα αν έπεσες αλλού δεν ξέρω!
Φίλε bestathens1972 για τα Βουλγαρικά παράλια ,πριν δυο χρόνια ξεκινίσα με φίλους από Θεσ/νίκη για διακοπές στην Βουλγαρία..Πήγαμε σε μια περιοχή κοντά στο Μπουργκάς που λέγεται Νεσέμπαρ..Μεγάλο τουριστικό θέρετρο της γείτωνος χώρας με ξενοδοχεία που τέτοια δεν έχουμε στην Ελλάδα.. Οι βούλγαροι εκεί δουλέυουν κυρίως με ʼγγλους και Γερμανούς..Τα μεγάλα ξενοδοχεία αρκετά ακριβά για τα δεδομένα της βουλγαρίας..Μείναμε σε ενοικιαζόμενα Α' κατηγορίας με 12? το άτομο την ημέρα.. Η περιοχή έχει πολλές αλυσίδες γνωστών ξενοδοχείων οπως επίσης έχει πολλά καζίνο.. Η θάλασσα δεν λεει και πολλά όμως στην παραλία γίνεται ΧΑΜΟΣ!!! Οι βουλγάρες και ρουμάνες κάνουν τόπλες και οι περισσότερες φοράνε μόνο τα στρινγκάκια τους.. Δε ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις..
Έχει αμέτρητα κλαμπ όπου οι βουλγάρες αλλά και οι αγγλίδες τα δίνουν όλα! Επίσης τα σφηνάκια τεκίλα έχουν 0,50? το ένα!! Εγώ θυμάμαι τα πρώτα 17.. μετά.... Σ' αυτά τα μαγαζιά σου προσφέρουν τα πάντα. Θυμάμαι σε κάποια φάση ήρθε ένας του φουσκωτός του μαγαζιού και μας ρώτησε στην ψύχρα αν θέλαμε κόκα ή μαριχουάνα.. του αρνηθήκαμε ευγενικά και μετά μας προσέφερε και την χορεύτρια του κλαμπ! Η περιοχή έχει 4-5 στριπτιτζάδικα.. με 5? σου χορεύει πάνω σου και με 30? πας σε ξεχωριστό χώρο για τα υπόλοιπα... για όποιον ψάχνεται ας ψάξει στο ίντερνετ για Nessebar ή Sunny beach στην περιοχή του Μπουργάς. Αξίζει τον κόπο...
Φίλε bestathens1972 για τα Βουλγαρικά παράλια ,πριν δυο χρόνια ξεκινίσα με φίλους από Θεσ/νίκη για διακοπές στην Βουλγαρία..Πήγαμε σε μια περιοχή κοντά στο Μπουργκάς που λέγεται Νεσέμπαρ..Μεγάλο τουριστικό θέρετρο της γείτωνος χώρας με ξενοδοχεία που τέτοια δεν έχουμε στην Ελλάδα.. Οι βούλγαροι εκεί δουλέυουν κυρίως με ʼγγλους και Γερμανούς..Τα μεγάλα ξενοδοχεία αρκετά ακριβά για τα δεδομένα της βουλγαρίας..Μείναμε σε ενοικιαζόμενα Α' κατηγορίας με 12? το άτομο την ημέρα.. Η περιοχή έχει πολλές αλυσίδες γνωστών ξενοδοχείων οπως επίσης έχει πολλά καζίνο.. Η θάλασσα δεν λεει και πολλά όμως στην παραλία γίνεται ΧΑΜΟΣ!!! Οι βουλγάρες και ρουμάνες κάνουν τόπλες και οι περισσότερες φοράνε μόνο τα στρινγκάκια τους.. Δε ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις..
Έχει αμέτρητα κλαμπ όπου οι βουλγάρες αλλά και οι αγγλίδες τα δίνουν όλα! Επίσης τα σφηνάκια τεκίλα έχουν 0,50? το ένα!! Εγώ θυμάμαι τα πρώτα 17.. μετά.... Σ' αυτά τα μαγαζιά σου προσφέρουν τα πάντα. Θυμάμαι σε κάποια φάση ήρθε ένας του φουσκωτός του μαγαζιού και μας ρώτησε στην ψύχρα αν θέλαμε κόκα ή μαριχουάνα.. του αρνηθήκαμε ευγενικά και μετά μας προσέφερε και την χορεύτρια του κλαμπ! Η περιοχή έχει 4-5 στριπτιτζάδικα.. με 5? σου χορεύει πάνω σου και με 30? πας σε ξεχωριστό χώρο για τα υπόλοιπα... για όποιον ψάχνεται ας ψάξει στο ίντερνετ για Nessebar ή Sunny beach στην περιοχή του Μπουργάς. Αξίζει τον κόπο...
Καλημέρα,
Για δεστε και αυτό ! ]
Γενικα το εν λογω σαιτ δεν το εμπιστευομε (και ειμαι κανα 2 χρονια μελος). Εχω παρει τηλ απο Βουλγαρια σε αρκετες αγγελιες απο κει και οι περισσοτερες δεν απαντουσαν. Στην ουσια ειναι 4-5 γραφεια και εχουν βαλει απο 10 αγγελιες. Οι φωτος καμια σχεση εννοειτε τις περισσοτερες φορες. Εχει ενα αρκετα καλο γραφειο με πιτσιρικες 200 ευρω/6ωρο (η αλλιως ολη νυχτα οπως το λενε αυτοι).
Η τιμη που λεει η συγκεκριμενη αγγελια ειναι αρκετα υψηλη. Σε 2 μερες Βουγλαρια σε καλο κεντρικο ξενοδοχειο, με 1 γυναικα διαφορετικη καθε βραδυ, εξοδο σε κλαμπ και μπουζουκια (με αρκετα εξοδα εκει) ειχα φαει ουτε συνολο 700 ευρω. Δεν τις ειχα 24 ωρες βεβαια αλλα πιστευω οτι οι Βουλγαρες απεχουν ακομη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απο το GFE experience για να τις εχεις και ολη μερα μαζι.
Τα περισσοτερα γραφεια δεν κανουν 24 ωρες ραντεβου γιατι οι κοπελες τους ειναι συνηθως φοιτητριες και το πρωι πανε για μαθημα.
Για Βαρνα, Golden Beach κτλπ που ειπωθηκε πριν οι τιμες εχουν ανεβει αρκετα. 150 λεβα παει η ωρα στα μεγαλα-γνωστα στριπτιτζαδικα. Αλλα απο συζητησεις με κοπελες Βουλγαρες μου χουν πει οτι γ@μας και στο τσαμπα (μερικα ποτα κερασμα) στα κλαμπ γιατι η περιοχη ειναι φουλ στις φοιτητριες.