Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Για πολθ μποθτσον μιλαμε, δωσε φωτο κ ασε την κουβεντα, εκατο σελιδες μαλακιες...
Ας προσεχε τι εγραφε, που νομιζε οτι παει;;;
Βαζε φωτο, οποιος συζηταει να μπαναρεται...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Δευτερον η δημαρ τη μπανιαρε...

Αρα  ο μπεζος, δηλαδη ο κακαλος, τουτεστιν συζητατε αλανταλον

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Βαλε φωτο , κωλυσιεργεις :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Αφιερωμενο σε αυτους που βιαστηκαν να την υπερασπισουν το καλοκαιρι λες και η ιδιοτητα της αθλητριας υπερβαινει καθε ειδους πνευματικη ανεπαρκεια.............
τα χαστουκια του κασιδιαρη κοριτσι μου να τα γουσταρεις στις ιδιωτικες στιγμες και οταν απευθυνονται σε εσενα φασιστακι.........

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εεε το κορίτσι ξέρει μόνο να πηδάει... τριπλούν!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αφιερωμενο σε αυτους που βιαστηκαν να την υπερασπισουν το καλοκαιρι λες και η ιδιοτητα της αθλητριας υπερβαινει καθε ειδους πνευματικη ανεπαρκεια.............
τα χαστουκια του κασιδιαρη κοριτσι μου να τα γουσταρεις στις ιδιωτικες στιγμες και οταν απευθυνονται σε εσενα φασιστακι.........

ετσι παει :rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

μ΄αρεσει που τσακωνεστε με τους χρυσαυγιτες ποιος ειναι ο περισσοτερο η λιγοτερο φασιστας, λες και τα ντου του συριζα προεκλογικα σε βουλευτες πασοκ κυριως και νδ δεν ηταν φασισταριο, τα ιδια σκατα και οι 2, μονο το χρωμα αλλαζει

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
μ΄αρεσει που τσακωνεστε με τους χρυσαυγιτες ποιος ειναι ο περισσοτερο η λιγοτερο φασιστας, λες και τα ντου του συριζα προεκλογικα σε βουλευτες πασοκ κυριως και νδ δεν ηταν φασισταριο, τα ιδια σκατα και οι 2, μονο το χρωμα αλλαζει
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΠΑΣΟΚ,Ε???? ή ΝΔ??? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Ασχολεισε και με πολιτικα τωρα??? :jerking: :grin:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
απο φατσα δεν μου αρεσει καθολου,αλλα απο κορμι ειναι πυραυλος.
τωρα αν την γαμαει ο κασιδιαρης,καλα κανει ο μαγκας και μπραβο του.και ειναι λογικο να υποστηριζει και χρυση αυγη η γκομενα.
τα κουμουνια αρκεστειτε στην μαλακια :jerking: :jerking: :jerking: η σε καμια απλυτη :zfuck: :zfuck: απο το κομμα σας.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ουσιαστικα, μπορουμε να θεωρουμε δεδομενο οτι ειναι γκομενα του Κασιδιαρη
Αλλιως θα ελεγε "οχι καλε, αστεια πραγματα!"
Δεν θα ελεγε "ειναι ιδιωτικο ζητημα"...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Βούλα Παπαχρήστου: "Δεν ενοχλήθηκα από το χαστούκι του Κασιδιάρη γιατί είδαμε ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος"

Για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση μαζί του μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου στο Star.

"Πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή η τοποθέτησή του και μιλάει πάρα πολύ σωστά. Δεν λέει τρελά πράγματα, ούτε κάνει τρελά πράγματα", είπε αρχικά η αθλήτρια όσον αφορά τον Ηλία Κασιδιάρη και συνέχισε αναφερόμενη στο χαστούκι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Λιάνα Κανέλλη: "Δεν ενοχλήθηκα για το λόγο ότι όλοι είδαμε ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος".
Όσο για το αν έχουνε δεσμό, η ίδια είπε: "Καλύτερα κάποια πράγματα να είναι λίγο πιο ανθρώπινα. Δεν ενδιαφέρει κανένα τι κάνω εγώ ρε παιδιά. Πάρτε τον κ. Κασιδιάρη να σας πει. Γιατί δεν παίρνετε τον κ. Κασιδιάρη και παίρνετε εμένα. Εγώ γιατί να ασχοληθώ και εκείνος δεν ασχολείται; Δηλαδή τα πράγματα είναι σαφέστατα. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα για το τι κάνω στα προσωπικά μου".
Η αθλήτρια μεταξύ των άλλων δε δίστασε να δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή την υπερασπίστηκαν την περίοδο που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας ενός tweet που κρίθηκε ρατσιστικό.

"Σεβάστηκα πάρα πολύ και εκτίμησα το γεγονός ότι με υπερασπίστηκαν και κινήθηκαν με αυτό τον τρόπο για το δικό μου πρόβλημα το οποίο ήταν και ένα από τα σοβαρότερα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου", τόνισε.
Τέλος, όσον αφορά το θέμα αν θα πολιτευτεί όπως είχε γραφτεί προσφάτως, η αθλήτρια υποστήριξε πως δεν έχει δεχτεί πρόταση.

"Δεν γνωρίζω αν είμαι, όπως λέτε, δημοφιλής στον κόσμο. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω. Στο άμεσο μέλλον ο κάθε άνθρωπος δεν ξέρει τι κάνει. Αλλά δεν είχα ποτέ στα σχέδιά μου την ενασχόληση με την πολιτική. Δεν γνωρίζω να κάνω πολιτική. Γνωρίζω να κάνω αθλητισμό. Αυτό έχω διδαχθεί. Άλλωστε δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση από κανένα κόμμα", κατέληξε.

www.sigmalive.com/lifestyle/subjects/536768]http://www.sigmalive.com/lifestyle/subjects/536768[/url]

*Την πρώτη μαλακία που έκανες στο τουίτερ σου την δικαιολόγησα σαν αστείο ή εστω σαν ελαφρομυαλοσύνη της ηλικίας.
Τώρα όμως δεν σε δικαιολογώ με την καμία να υποστηρίζεις οτι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις πρέπει να λύνονται με ξύλο.
Κρίμα γιατι σε γούσταρα και σαν αθλήτρια και σαν γκόμενα.  :S

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μη χολοσκατε παιδες τα πραματα ειναι απλουστατα! Θα υπονοηθεί και εννοηθεί μεχρι να το καταλαβει και η τελευταια κατινα στα πρωιναδικα οτι εχει σχεση με το κασιδα για να καλυφθει αυτος που'ν'ανικανος και κρυφογκει και αυτη για ανταλλαγμα αφου δε θα μπει πουτσα θα μπει στο ψηφοδελτιο της χρυσης πορδης μια και η καριερα/φημη της ψιλοκαταποντιστηκε θα ανατενισει το μελλον ως πολιτικο ζωον... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/media/k2/items/cache/489516bb6a511f0ee7ad42ff01f19bd7_M.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-RfO18eYLZic/UBAV-WsFO9I/AAAAAAAABHs/3-zlIHHbtMo/s1600/%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1.jpg
kasidiaris%20xaxamidis_600_375_-1520156871.jpg

voula-papachristou-greece%20ww3_600_375_933157721.JPG

http://[URL unfurl="true"]www.stinkontra.com/wp-content/uploads/2012/07/Voula-Papachristou-greek-athlete-kanoni-tv-06.jpg[/img[/URL]]
[img]http://images.news-now.gr/16/168042/2.jpg
11.jpg

12.jpg

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Τι καυλομπουτάρες και κωλάρα ειναι αυτη μανάρα μου, σε βάλω κατω σε κοπανάω μεχρι μεθαύριο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα κατεβει με την χ.α στις επομενες δημοτικες εκλογες λενε

Stories

Νέο!

Stories