Νέα

Βορεια Προαστεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Παρακαλω τους αγαπητους κυριους του Forum να με ενημερώσουν αν γνωριζουν την υπαρξη μερους για χαλαρωση πολυτελειας στα βόρεια προαστεια.
Γνωρίζω, οχι με λεπτομερειες για εναν τοπο διασκεδασης μετα των απαραιτητων οτι λειτουργει καπου στον Αλιμο αλλαοχι λεπτομερειες.
Καπου βρε παιδι μου να πιεις ενα ποτο και να κανεις και τα υπολοιπα .... :fuck1: :fuck2:αν γνωριζετε θα χαρω να μου πειτε (παντρεμμενος με παιδια) :headbang:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
στα Β.Π εγώ δεν ξέρω κάτι...

αυτό που λες για ποτό είναι στην Καλλιθέα (μάλλον αυτό εννοείς) και είναι το xbar

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.272
Πόντοι
7.195
Παρακαλω τους αγαπητους κυριους του Forum να με ενημερώσουν αν γνωριζουν την υπαρξη μερους για χαλαρωση πολυτελειας στα βόρεια προαστεια.
Γνωρίζω, οχι με λεπτομερειες για εναν τοπο διασκεδασης μετα των απαραιτητων οτι λειτουργει καπου στον Αλιμο αλλαοχι λεπτομερειες.
Καπου βρε παιδι μου να πιεις ενα ποτο και να κανεις και τα υπολοιπα .... :fuck1: :fuck2:αν γνωριζετε θα χαρω να μου πειτε (παντρεμμενος με παιδια) :headbang:

βορεια προαστια και αλιμος 2 σημεια της αττικης εκ διαμετρου αντιθετα !!!!!
διαλεξε τι ζητας...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Άν σε ενδιαφέρει το studio 12, Εθνική οδός, κόμβος Λυκόβρυσης

OP
OP
A

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Καλημερες
Οχι δεν ειναι αυτα μιλαω για μια βιλλα προς Αλιμο ...κατι σαν κρυφο μπουρδελο πολυτελειας ...δεν εχω παει αλλα μου το ανεφερε αξιοπιστο ατομο....απλα ψαχνομαι...
Ναι βρε βορεια με ενδιαφερει....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
OP
OP
A

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Εισαι αρχοντας ,αλλον αυτο θα ειναι..

OP
OP
A

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Καμμια αλλη γνωση για μπουρδελο πολυτελειας βρε συναγωνιστες??τωρα που γυρισατε και εχετε ενημερωθει??Μυστικο η φανερο δεν παιζει ρολο απλα μαρεσει η χλιδα.... Επίσης αν ξερετε κανενα μωρο με δικο του χωρο και το συστηνετε στειλτε κανενα μηνυμα.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom