tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Guys θα ηθελα μια βοηθεια στο εξης.Στο pc εχω καμια 10 Gb τσοντα τα οποια θελω να γραψω σε κανα dvd για να μην μου τρωνε χωρο.Το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι σε format wmv(ton player των windows δλδ) και δεν τα παιζουν τα κανονικα dvd players.
Ξερω οτι υπαρχουν κατι προγραμματακια που κανουν μεταροπες απο τον ενα τυπο αρχειο στον αλλοπχ απο mpeg σε avi divx και δεν συμμαζευεται..Το θεμα ειναι οτι ειχαδοκιμασει μερκα παλιοτερα αλλα ειναι trials κλπ και δεν εκαναν τη δουλεια τους..
Το ερωτηματα μου ειναι 1.Ποιο τετοιο προγραμμα να χρησιμοποισω?
2.Απο ποιο σαιτ να το κατεβασω για να ειναι full version και οχι καμια παπαρια trial? 3.Ποιο format ειναι το καλυτερο για να μετατρεψω τα αρχεια ωστε να παιζουν και στο dvd player για να βλεπω στη TV??
Plz
Ξερω οτι υπαρχουν κατι προγραμματακια που κανουν μεταροπες απο τον ενα τυπο αρχειο στον αλλοπχ απο mpeg σε avi divx και δεν συμμαζευεται..Το θεμα ειναι οτι ειχαδοκιμασει μερκα παλιοτερα αλλα ειναι trials κλπ και δεν εκαναν τη δουλεια τους..
Το ερωτηματα μου ειναι 1.Ποιο τετοιο προγραμμα να χρησιμοποισω?
2.Απο ποιο σαιτ να το κατεβασω για να ειναι full version και οχι καμια παπαρια trial? 3.Ποιο format ειναι το καλυτερο για να μετατρεψω τα αρχεια ωστε να παιζουν και στο dvd player για να βλεπω στη TV??
Plz