Νέα

Βοήθεια για media converters

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 917
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Guys θα ηθελα μια βοηθεια στο εξης.Στο pc εχω καμια 10 Gb τσοντα τα οποια θελω να γραψω σε κανα dvd για να μην μου τρωνε χωρο.Το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι σε format wmv(ton player των windows δλδ) και δεν τα παιζουν τα κανονικα dvd players.
Ξερω οτι υπαρχουν κατι προγραμματακια που κανουν μεταροπες απο τον ενα τυπο αρχειο στον αλλοπχ απο mpeg σε avi divx και δεν συμμαζευεται..Το θεμα ειναι οτι ειχαδοκιμασει μερκα παλιοτερα αλλα ειναι trials κλπ και δεν εκαναν τη δουλεια τους..
Το ερωτηματα μου ειναι 1.Ποιο τετοιο προγραμμα να χρησιμοποισω?
2.Απο ποιο σαιτ να το κατεβασω για να ειναι full version και οχι καμια παπαρια trial? 3.Ποιο format ειναι το καλυτερο για να μετατρεψω τα αρχεια ωστε να παιζουν και στο dvd player για να βλεπω στη TV??
Plz  :helpplea:

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Χωρίς να είμαι ειδικός, και avi να είναι ο τύπος του αρχείου που έχεις πάλι μπορεί να μην παίζει στο κανονικο player (να χρειάζεται δηλαδη codecs). Η συμβουλή μου θα ήταν να κάνεις μετατροπή των αρχείων σου σε τύπο dvd, μ' αυτον τον τρόπο θα παίζουν παντού. Για μια άμεση λύση μπορεις να χρησιμοποιήσεις το nero (σιγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά φαντάζομαι ότι ήδη το έχεις το πρόγραμμα), όπου υπάρχει μια επιλογή που λέει "Εγγράψτε Αρχεία DVD-Βίντεο", έτσι θα κάνεις την δουλειά σου. Σημειοτέον, αργεί πολύ η μετατροπή οπότε υπομονή.

Ένα πολύ καλό πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά είναι το VSOConvertXToDVD το οποίο όμως δεν είναι τσάμπα. Αν χρησιμοποιείς torrent ή κάποιο p2p τύπου emule σίγουρα θα υπάρχει (έχει μέγεθος γύρω στα 6.5 ΜΒ, στο λέω για να μην κατεβάσεις καμιά άλλη παπαριά που απλά έχει το ίδιο όνομα). Συνήθως μαζί με το προγραμμα βάζουν και το crack του οπότε είσαι άρχοντας.

Ελπίζω να βοήθησα. Σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερες λύσεις τις οποίες όμως δεν ξέρω...Αν κάποιος καλύτερος γνώστης του θέματος ξέρει ας πει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom