*2, νομίζω...
*3
*2, νομίζω...
για το κινητο ή το ταμπλετ λεμε;*2, νομίζω...
Κι ομως φιλε μου δεν .....πατα PES2012 στο μαρκετ
εγώ στο κινητό αναφερόμουν.για το κινητο ή το ταμπλετ λεμε;
πανακριβο σιλβα....εχουν δικιο τα παλικαρια....μονο με συνδεση και με καναν εκβιασμο ή αναβαθμιση μπορεις να το παρεις για κανα διακοσαρι......νοτ βαλιου φορ μανει ετ ολεγώ στο κινητό αναφερόμουν.
το πήρα εδώ και καιρό με ανταλλαγή και την διαφορά σε χρήμα.πανακριβο σιλβα....εχουν δικιο τα παλικαρια....μονο με συνδεση και με καναν εκβιασμο ή αναβαθμιση μπορεις να το παρεις για κανα διακοσαρι......νοτ βαλιου φορ μανει ετ ολ
το πήρα εδώ και καιρό με ανταλλαγή και την διαφορά σε χρήμα.
αλλα είμαστε off topic αφού είναι έξω από το budget του θεματοθέτη.
το πήρα εδώ και καιρό με ανταλλαγή και την διαφορά σε χρήμα.
και στα 2 που λες έχεις δίκιο.
μεγαλο ειναι,σαν παντοφλα,τι σας αρεσει απ'αυτα,ουτε στην τσεπη δεν χωρανε
παντως εχει οθοναρα,χαρμα οφθαλμων
μεγαλο ειναι,σαν παντοφλα,τι σας αρεσει απ'αυτα,ουτε στην τσεπη δεν χωρανε
παντως εχει οθοναρα,χαρμα οφθαλμων
Για το samsung galaxy s2 εχεις κοιταξει? για μενα ειναι καλητερο απο τα 2 που αναφερες πριν. Το εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος. φοβερη καμερα και λειτουργικο στο οποιο βρησκεις παρα πολα προγραματακια-παιχνιδια κλπ δωρεαν αλλα και με χρηματα. και υπαρχει και site με σπαζμενα.
βοηθατε γκατζετακηδες!
πριν απο 2-3 βδομαδες, με πηρε τηλεφωνο η Κοσμοτε και μου ειπε:
εχεις επιδοτηση 250€ για οποιοδηποτε κινητο, αλλα για το iPhone 4s εχεις 670€!!! δηλαδη οσο ακριβως κανει με 16Gb!
αυριο παω να το παρω, αλλα προβληματιζομαι, να το ανοιξω ή οχι??
δεν γουσταρω που τα παντα γινονται μεσω iTunes, σκεφτομαι να το σπρωξω κανα 500ρικο και να παρω αυτο...
τι λετε??...
αντροιντ .... απαπαπαπαπαπαπααπαπαπαΚάτι με Android. Έχει για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια.