Νέα

Βοήθεια για αγορά μίνι κάμερας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bastard
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 884
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
λοιπόν ασχολούμαι με ποδηλασία και χρειάζομαι μια καμερούρα που να λειτουργεί απλά ικανοποιητικά και σε σχετικά χαμηλό φωτισμό.μην φανταστείται ότι θέλω επαγκελαματικές ποιότητες και τέτοια απλά ικανοποιητική ποιότητα δλδ να βγάζεις άκρη χωρίς να σου βγαίνουν τα μάτια...βέβαια δεν με χαλάει να γυρνάω και κανένα amateur video!! :grin:

έχει δοκιμάσει κανείς αυτό η κάτι παρόμοιο σε σχετικά χαμηλό φωτισμό ?

καλά έξω τις βρήσκεις και με 10ε αλλά δεν έχω paypal..αν γνωρίζεται τίποτα μέχρι καμιά 80αρα ευρώ πείτε...tnx!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εδω ειναι μερος να ρωτησεις για κανα κωλομπαρο....
κανε την καταλληλη ερωτηση στο καταλληλο μερος..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
λοιπόν ασχολούμαι με ποδηλασία και χρειάζομαι μια καμερούρα που να λειτουργεί απλά ικανοποιητικά και σε σχετικά χαμηλό φωτισμό.μην φανταστείται ότι θέλω επαγκελαματικές ποιότητες και τέτοια απλά ικανοποιητική ποιότητα δλδ να βγάζεις άκρη χωρίς να σου βγαίνουν τα μάτια...βέβαια δεν με χαλάει να γυρνάω και κανένα amateur video!! :grin:

καλά έξω τις βρήσκεις και με 10ε αλλά δεν έχω paypal..αν γνωρίζεται τίποτα μέχρι καμιά 80αρα ευρώ πείτε...tnx!!

καλή είναι αλλά:

α. Δεν έχει μεγάλη αυτονομία
β. Αν βάλεις microSD 8 Gb πέφτει η μπαταρία κάθετα
γ. Όταν γράφει έχει κάτι σκατολαμπάκια που αναβοσβήνουν

Αν δε σε απασχολούν τα παραπάνω αγόρασέ τη, δεν είναι και πανάκριβη, το e-shop τη βγάζει συχνά πυκνά σε προσφορά.

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231

φιλε μου την εχω αγορασει την καμερα εδω και 6 μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τα αποτελεσματα πολυ καλη και πολυ καλη εικονα ακομη και στο σκοταδι ..ηχος και εικονα ειναι τελεια

OP
OP
B

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
ευχαριστώ πολύ!!τελικά πήρα αυτή από τα e-shop.

αν είναι η ποιότητα σαν το βιντεάκι που βρήκα είναι πολύ καλά για αυτό που θέλω!!

JV MD90 MINI DVR

OP
OP
B

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
και αν είναι όντως έτσι και με χαμηλό φωτισμό τα σπάει...

General_Patwn

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχε υποψην σου οτι ειναι παρανομο να βιντεοσκοπεις χωρις συγκαταθεση ειδικα..διαβασε τη νομοθεσια...αυτο για τα amateur.... ;)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Παρομοίως να επιβεβαιώσω και εγώ ότι η καμερούλα είναι άψογη για ερασιτεχνική εξωτερική χρήση και sports.
Αν δεν έχει ο φίλος μας PayPal ας ρωτήσει τους φίλους του, πρακτικά όλο και κάποιος θα έχει για να την πάρει μέσω ebay. Κατά την γνώμη μου είναι κλεψιά να πληρώνει κάποιος 30 με 80 ευρώ (όπου μας πιάσουν) για κάτι που βρίσκεις πανεύκολα με 10 ευρώ στο internet. Όσους ξέρω και την έχουν πάρει κανένας δεν το μετάνοιωσε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom