invisible80
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές καλησπέρα. Έχω ένα desktop 4-5 χρόνων περίπου το οποίο τραβάει μεγάλο ζόρι τελευταία. Μετά απο μεγάλο ρεπερτόριο απο θανάτους και αναστάσεις και αφού δοκίμασα ram και γραφικά σε όλες τις δυνατές θέσεις, τώρα πλέον ανάβει, κάνει σα να ξεκινάει με το χαρακτηριστικό μπιπ, μετα απο λίγο κάνει ένα ίδιο μπιπ, το φωτάκι μένει αναμένο κανονικά, η οθόνη όμως δε βλεπει τίποτα.
Αν κάποιος έχει καμία ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Το ζήτημα είναι οτι όντας αρκετούς μήνες άνεργος, δεν έχω δυνατότητα να πάρω καινούριο πισι και λυπάμαι και τα εξαρτήματα που τυχόν δουλεύουν κανονικά. Οπότε θα με βόλευε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί Αθήνα που θα χρησιμοποιήσει τα καλά μέρη του τωρινού για να μου φτιάξει ένα νέο με μικρό κόστος. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αν κάποιος έχει καμία ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Το ζήτημα είναι οτι όντας αρκετούς μήνες άνεργος, δεν έχω δυνατότητα να πάρω καινούριο πισι και λυπάμαι και τα εξαρτήματα που τυχόν δουλεύουν κανονικά. Οπότε θα με βόλευε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί Αθήνα που θα χρησιμοποιήσει τα καλά μέρη του τωρινού για να μου φτιάξει ένα νέο με μικρό κόστος. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!