Νέα

Βλαβη pc

• Μέλος που άνοιξε το νήμα invisible80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 896
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

invisible80

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα. Έχω ένα desktop 4-5 χρόνων περίπου το οποίο τραβάει μεγάλο ζόρι τελευταία. Μετά απο μεγάλο ρεπερτόριο απο θανάτους και αναστάσεις και αφού δοκίμασα ram και γραφικά σε όλες τις δυνατές θέσεις, τώρα πλέον ανάβει, κάνει σα να ξεκινάει με το χαρακτηριστικό μπιπ, μετα απο λίγο κάνει ένα ίδιο μπιπ, το φωτάκι μένει αναμένο κανονικά, η οθόνη όμως δε βλεπει τίποτα.

Αν κάποιος έχει καμία ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Το ζήτημα είναι οτι όντας αρκετούς μήνες άνεργος, δεν έχω δυνατότητα να πάρω καινούριο πισι και λυπάμαι και τα εξαρτήματα που τυχόν δουλεύουν κανονικά. Οπότε θα με βόλευε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί Αθήνα που θα χρησιμοποιήσει τα καλά μέρη του τωρινού για να μου φτιάξει ένα νέο με μικρό κόστος. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :rolleyes:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Το να φτιάξεις νέο μηχάνημα με ότι έχει μείνει από το παλιό θα σου κοστίσει λιγο λιγότερο από το να πάρεις ένα φτηνό καινούργιο που θα σου κρατήσει κάποια χρόνια με λογική χρήση.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Γεια σου φίλε

Καταρχήν βγάλε ( μνήμες, κάρτες ) άφησε μόνο την cpu και ξεκίνατο. Λογικά θα κάνει κάποιο μπιπ.
Εαν ναι τότε το motherboard λειτουργεί οπότε ξεκίνα ένα - ένα τα υπολοιπα να τα εγκαθηστάς και δοκίμασε.
Εαν όχι τότε αναλόγος τον τύπο του motherboard μπορείς να το φτιάξεις.
Εάν θέλεις στείλε μου τον τύπο του motherboard και ίσως σε βοηθήσω παραπάνο.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Συναγωνιστές καλησπέρα. Έχω ένα desktop 4-5 χρόνων περίπου το οποίο τραβάει μεγάλο ζόρι τελευταία. Μετά απο μεγάλο ρεπερτόριο απο θανάτους και αναστάσεις και αφού δοκίμασα ram και γραφικά σε όλες τις δυνατές θέσεις, τώρα πλέον ανάβει, κάνει σα να ξεκινάει με το χαρακτηριστικό μπιπ, μετα απο λίγο κάνει ένα ίδιο μπιπ, το φωτάκι μένει αναμένο κανονικά, η οθόνη όμως δε βλεπει τίποτα.

Αν κάποιος έχει καμία ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Το ζήτημα είναι οτι όντας αρκετούς μήνες άνεργος, δεν έχω δυνατότητα να πάρω καινούριο πισι και λυπάμαι και τα εξαρτήματα που τυχόν δουλεύουν κανονικά. Οπότε θα με βόλευε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί Αθήνα που θα χρησιμοποιήσει τα καλά μέρη του τωρινού για να μου φτιάξει ένα νέο με μικρό κόστος. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :rolleyes:

H μνημη ειναι φιλος, δεν ειναι ακριβη, με ενα 20ρικακι το πολυ καθαρισες...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τύπε μου, μην αγχώνεσαι. Εγώ θα σου πρότεινα να το πας σε ειδικούς για να το δουν, ξέρω παρόμοια περίπτωση που έφταιγε η μητρική. Αν θέλεις να σου δώσω ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ service point, πες μου με ΡΜ για να μην κάνουμε διαφήμιση.

AddictedToHighHeels

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απο την απορια σου φανταζομαι πως δεν γνωριζεις να μπεις Bios να δεις temps, ε?
Ψαξε στο manual της mobo σου τι σημαινουν τα beep. Αλλο ηχο βγαζει η κλασμενη ram, αλλο η cpu κλπ κλπ. Σαν σηματα μορς σκεψου..

Ξερεις πανω-κατω τι εχει σε εξαρτηματα το pc σου? Το ειχες παρει ετοιμο ή στο φτιαξαν?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Άμα είσαι δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος περίμενε κανά μήνα να πάρεις τζαμπέ λάπτοπ και τάμπλετ από τον Αντωνάκη :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom