Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Ναι τυπε ....έχει και άλλες γυναίκες όμως στην Ελλάδα ακόμα δεν τελείωσαν ....Δηλαδή η Γεωργαντά αυτό το καυλόμουνο έφυγε Γερμανία? Είναι σίγουρο αυτό?
Ναι τυπε ....έχει και άλλες γυναίκες όμως στην Ελλάδα ακόμα δεν τελείωσαν ....Δηλαδή η Γεωργαντά αυτό το καυλόμουνο έφυγε Γερμανία? Είναι σίγουρο αυτό?
Δηλαδή η Γεωργαντά αυτό το καυλόμουνο έφυγε Γερμανία? Είναι σίγουρο αυτό?
Δηλαδή η Γεωργαντά αυτό το καυλόμουνο έφυγε Γερμανία? Είναι σίγουρο αυτό?
Να που μαθαίνουμε από εδώ πολλάΕδώ και λίγους μήνες
Καλησπερα μαγκες μου,μπορει καποιος να βοηθησει; εχουμε βιντεο με την Μαριλια γυμνη,βυζακια τπτ τετοιο; κ τον Πουστραν να γαμαει Μαριλια-Σοφρωνη; Ειστε ωραιοι ρε.. Σας αγαπω!
τα μονα που εχω βρει φιλε μου,ειναι κατι πιπες,κ ενα που υποτιθεται οτι γαμιεται,αλλα δν νομιζω να ειναι αυτη,γιατι δεν εχει τατου πισω..δες 203 σελιδες πισω εχω ανεβασει καιτ βιντεακια
Πρέπει να στα κατέβασαν αδερφέδες 203 σελιδες πισω εχω ανεβασει καιτ βιντεακια
Δεν χρειάζεται κανέναν δούρειο ίππο....αυτό προβλέπεται από το νόμο ....βέβαια δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη αντίστοιχος έλεγχος στο διαδίκτυο όπως γίνεται στην τηλεόραση το ραδιόφωνο και τον τύποΊσως αυτοί όλοι είναι το όχημα για να μπει το ΕΣΡ στο youtube για να το ελέγξει.
Με τον νόμο που πέρασε ο Μητσοτάκης έδωσε το δικαίωμα στο ΕΣΡ να παρεμβαίνει στο ίντερνετ σε κάποιες περιπτώσειςΔεν χρειάζεται κανέναν δούρειο ίππο....αυτό προβλέπεται από το νόμο ....βέβαια δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη αντίστοιχος έλεγχος στο διαδίκτυο όπως γίνεται στην τηλεόραση το ραδιόφωνο και τον τύπο
Τι έχει περάσει αυτό το αρχιδι να πούμε. Υπάρχει άλλη χώρα με κάτι αντίστοιχο??Με τον νόμο που πέρασε ο Μητσοτάκης έδωσε το δικαίωμα στο ΕΣΡ να παρεμβαίνει στο ίντερνετ σε κάποιες περιπτώσεις
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΙΖΕΙ?elsa kr
Δεν ξέρω για άλλη χώρα αλλά όταν έφερε το νόμο για τα fake news άνοιξε ένα παραθυράκι να μπορεί να επέμβει!Τι έχει περάσει αυτό το αρχιδι να πούμε. Υπάρχει άλλη χώρα με κάτι αντίστοιχο??
Ρωτάς?παιδια υπαρχει βιντεο με την μαριλια