Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Απευθύνομαι σε όλους τους τους κουλτουριάρηδες συναγωνιστές του forum ανοίγοντας ένα νέο θέμα για βιβλία σχετικά με τον αγοραίο έρωτα. Προτείνω μερικά που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου & φυσικά κοσμούν & τη βιβλιοθήκη μου καθώς τα θεωρώ αρκετά ενδιαφέροντα: Πρώτα απ' όλα το θρυλικό "Μπουρδέλο" του παμμέγιστου Ηλία Πετρόπουλου που δυστυχώς πλέον βρίσκεται σε έλλειψη σε όλα τα βιβλιοπωλεία, μόνο σε παλαιοβιβλιοπωλεία αν το βρείτε & κανένα ξεχασμένο αντίτυπο σε κάποιο συνοικιακό βιβλιοπωλείο. Επικοινώνησα προσφάτως με τις εκδόσεις "Νεφέλη" που το εκδίδουν & μου είπαν ότι έχει δημιουργηθεί ένα θεματάκι με τα δικαιώματα των βιβλίων του Ηλία μετά το θάνατό του απ' τους συγγενείς του αλλά ελπίζουν να λυθεί σύντομα. Επίσης προσφάτως βρήκα σε παλαιοβιβλιοπωλείο & την αυτοβιογραφία της θρυλικής πόρνης Γαβριέλλας Ουσάκοβα η οποία δούλευε 53 χρόνια σαν πόρνη, δολοφονήθηκε το '91 στο "σπίτι" της όπου δούλευε ακόμα σε ηλικία 75 ετών, άνοιξα προσφάτως & ανάλογο thread που συγχωνεύτηκε με παλαιότερο. Τέλος προσφάτως "τσίμπησα" απ' τις εκδόσεις Καστανιώτη το "Πορνεία & διεθνική σωματεμπορία στη σύγχρονη Ελλάδα" του καθηγητή Γρηγόρη Λάζου, το οποίο είναι σε δύο τόμους, έναν που αναφέρεται στην εκδιδομένη & έναν που αναφέρεται στον πελάτη, πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα. Προτείνετε κι εσείς βιβλία που έχετε διαβάσει σχετικά με το θέμα.