Νέα

Βιβλία κοινωνικού περιεχομένου σχετικά με αγοραίο έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Απευθύνομαι σε όλους τους τους κουλτουριάρηδες συναγωνιστές του forum ανοίγοντας ένα νέο θέμα για βιβλία σχετικά με τον αγοραίο έρωτα. Προτείνω μερικά που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου & φυσικά κοσμούν & τη βιβλιοθήκη μου καθώς τα θεωρώ αρκετά ενδιαφέροντα: Πρώτα απ' όλα το θρυλικό "Μπουρδέλο" του παμμέγιστου Ηλία Πετρόπουλου που δυστυχώς πλέον βρίσκεται σε έλλειψη σε όλα τα βιβλιοπωλεία, μόνο σε παλαιοβιβλιοπωλεία αν το βρείτε & κανένα ξεχασμένο αντίτυπο σε κάποιο συνοικιακό βιβλιοπωλείο. Επικοινώνησα προσφάτως με τις εκδόσεις "Νεφέλη" που το εκδίδουν & μου είπαν ότι έχει δημιουργηθεί ένα θεματάκι με τα δικαιώματα των βιβλίων του Ηλία μετά το θάνατό του απ' τους συγγενείς του αλλά ελπίζουν να λυθεί σύντομα. Επίσης προσφάτως βρήκα σε παλαιοβιβλιοπωλείο & την αυτοβιογραφία της θρυλικής πόρνης Γαβριέλλας Ουσάκοβα η οποία δούλευε 53 χρόνια σαν πόρνη, δολοφονήθηκε το '91 στο "σπίτι" της όπου δούλευε ακόμα σε ηλικία 75 ετών, άνοιξα προσφάτως & ανάλογο thread που συγχωνεύτηκε με παλαιότερο. Τέλος προσφάτως "τσίμπησα" απ' τις εκδόσεις Καστανιώτη το "Πορνεία & διεθνική σωματεμπορία στη σύγχρονη Ελλάδα" του καθηγητή Γρηγόρη Λάζου, το οποίο είναι σε δύο τόμους, έναν που αναφέρεται στην εκδιδομένη & έναν που αναφέρεται στον πελάτη, πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα. Προτείνετε κι εσείς βιβλία που έχετε διαβάσει σχετικά με το θέμα.

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Ένα κλασικό μυθιστόρημα του γαλλικού νατουραλισμού είναι η πασίγνωστη «Νανά» του Εμίλ Ζολά, που περιγράφει την ιστορία της Ανν Κουπώ, μιας από τις πιο όμορφες πόρνες του Παρισιού (δεν είναι αληθινή η ιστορία βέβαια...)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
θα βγω λίγο off topic αλλα  προτείνω την ταινία "paprica" του tinto brass

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Οι θλιμένες πουτάνες της ζωής μου, Gabriel Garcia Marques

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Όχι αλλά μια & το λες θα την αναζητήσω. Προσφάτως μου πρότειναν να δω & τον Καλλιγούλα. Να σου πω, πού θα βρω ταινίες του Tinto Brass?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το ημερολογιο ενος call girl...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Όχι αλλά μια & το λες θα την αναζητήσω. Προσφάτως μου πρότειναν να δω & τον Καλλιγούλα. Να σου πω, πού θα βρω ταινίες του Tinto Brass?
πατα εδώ download...
αν δεν έχει υπότιτλους και δε μπορείς να βρείς πες μου...αγγλικούς βεβαια...ελληνικούς δεν ξέρω αν μπορούμε να βρούμε κάπου...

henry miller διαβάζεις καθόλου?στον τροπικό του καρκίνου παίζουν πολλές πουτάνες και τέτοιο κλίμα...

επίσης δεν ξέρω αν έχεις ακούσει για το βιβίο μια κύπριας πουτάνας η οποια είχε βιαστεί μικρή από τον πατέρα της μετά έγινε πουτάνα και κάποια στιγμή μετά από πολλά χρονια ήρθε ο πατέρας ως πελάτης στο μπουρδέλο της τον αναγνώρισε και τον ευνούχισε

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το best seller ολων των εποχων:

"ΔΕ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ"

απο τον κουβανο συγγραφεα Πλε ντε ζουρ!

paralias_xv

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
769
Πόντοι
81
Τα μαυρα φεγγαρια του ερωτα του Πασκάλ Μπρυκνερ .Ενα συναρπαστικο μυθιστορημα για την ακραια πλευρα του ερωτα,το παθος, τη διαστροφη, την εξαρτηση, την εκδικηση και τελικα τη λυτρωση.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Τα μαυρα φεγγαρια του ερωτα του Πασκάλ Μπρυκνερ .Ενα συναρπαστικο μυθιστορημα για την ακραια πλευρα του ερωτα,το παθος, τη διαστροφη, την εξαρτηση, την εκδικηση και τελικα τη λυτρωση.
ας ναι
την ταινία έχω δει ...πολύ ωραία

με τη μουνάρα τη γυναικα του polanski

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom