Νέα

Villa Mercedes...θέλω σχόλια...όσες φορές έχω πάει είναι τίγκα στο νινί !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μάγκες όσες φορές έχω παει στο βιλα μερσεντες γινεται πανικος...εχω παει και σε αλλα  club αλλα σε αυτο γινεται της μουρλης...δεν εχω παει πολλες φορες..μονο 2 !! αλλα τα εχω δει ολα...εχει κανενας να μου παραθεσει καμμια ιστορια για το εν λογω ψυχαγωγικό κεντρο..τις 2 αυτες φορες που εχω παει εχω παει με παρεα..αντρες και γυναικες...δεν το εχω ψαξει για να δω και να ψυχολογησω τις γκομενες που συχναζουν εκει...πειτε μου οποιοι ξερουν τιποτα..ωστε αν παω με αγορια μονο να το ψαξουμε το θεμα αν ειναι...ευχαριστω !!

Επισκέπτης
Eλάτε όλοι να τρέξουμε στο βίλλα μερσέντες να δούμε τα μουνιά που λέει ο φίλος!!!

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
xaxaxx τα βλέπω από 19, τώρα είμαι 38. Για clubbing καλά είναι και καμιά μικρή και αθώα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για να παίζουν τόσα νιμού η πόρτα λογικά θα αυστηρή, οπότε οι μπακοροπαρέες κόβονται μαχαίρι.

OP
OP
J

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
το θεμα ειναι οτι παιζουν και πολλα νιμου μονα τους !!! δεν μπορειτε να φανταστειτε !!εκτος αν εχετε παει βεβαια...τωρα να βλεπω παρεες κοριτσιων αποτελουμενες απο 4 ατομα...και οι 4 σχετες ΚΑΡΛΕΣ !!!η αληθεια ειναι οτι οτι παιζει πολυ πορτα !! καλα δε λεω να πανε και 10 αντρες μαζι !! δεν πιστευω να διωξουν π.χ. καμμια παρεα 4 αγοριων...που λεει ο λογος δηλαδη...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Το θέμα είναι το τι κόσμος παίζει, εαν είναι όπως πχ παραλιακή τίγκα στα "ψώνια" (αντρες κ γυναίκες) γαμησετα...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
το θεμα ειναι οτι παιζουν και πολλα νιμου μονα τους !!! δεν μπορειτε να φανταστειτε !!εκτος αν εχετε παει βεβαια...τωρα να βλεπω παρεες κοριτσιων αποτελουμενες απο 4 ατομα...και οι 4 σχετες ΚΑΡΛΕΣ !!!η αληθεια ειναι οτι οτι παιζει πολυ πορτα !! καλα δε λεω να πανε και 10 αντρες μαζι !! δεν πιστευω να διωξουν π.χ. καμμια παρεα 4 αγοριων...που λεει ο λογος δηλαδη...

Παρεα 4 αγοριων?
Εννοειται θα φας ακυρο.
Και 2 χλωμο το κοβω.

Επισκέπτης
Pε παιδιά αυτές οι γκόμενες δεν είναι για πολλά πολλά... Πρέπει να έχεις τραπέζι... να κεράσεις.... και άμα κάτσει το κονέ... θα γαμήσεις σε 2-3 ραντεβού και αφού πάρεις έγκριση από τις υπόλοιπες της παρέας...είναι ψωνάκια γκομενίτσες.(βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις)

OP
OP
J

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
καλα αυτο με τα κερασματα παντου παιζει ! ειναι πολυ κυριλλα το μαγαζι ! αλλα δε μου φανηκαν γενικα τοσο ψωνια οι κοπελες...σε γενικες γραμμες...δηλαδη εκοβαν κινηση...αλλα τωρα βεβαια αν θα εκαναν τιποτα πιο περα...αλλου παπα ευαγγελιο!!σε σχεση με κατι club επαρχιας..οπου σπουδαζω..στα οποια εχουν υφος 1000 καρδιναλιων ακομα και τα μπαζα...ειναι λογικο να μου εκανε καπως αυτο το μαγαζι !με πιανετε ??

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Pε παιδιά αυτές οι γκόμενες δεν είναι για πολλά πολλά... Πρέπει να έχεις τραπέζι... να κεράσεις.... και άμα κάτσει το κονέ... θα γαμήσεις σε 2-3 ραντεβού και αφού πάρεις έγκριση από τις υπόλοιπες της παρέας...είναι ψωνάκια γκομενίτσες.(βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις)
ετσι ακριβως!
οπως τα λες!! :thumbsup:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Παιδιά το Villa Mercedes έχει τα πιό top γκομενάκια της Αθήνα.
Να κλείσουμε κανένα τραπέζι στο όνομα bourdela.com και να πάμε όλοι εκεί. Μόλις δούνε καμία 50αριά μπάκουρους θα φύγουν όλες έντρομες και θα τις κυνηγάμε στους δρόμους :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Να κλείσουμε κανένα τραπέζι στο όνομα bourdela.com και να πάμε όλοι εκεί. Μόλις δούνε καμία 50αριά μπάκουρους θα φύγουν όλες έντρομες και θα τις κυνηγάμε στους δρόμους :rockon: :rockon: :rockon:
:tooth: :tooth: :tooth:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Κάτσε να ενημερώσω τον Βασίλη οτι το μαγαζι του παιζει σε τετοι site και θα μας έχει κάθε μέρα μουρατο τραπέζι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κάτσε να ενημερώσω τον Βασίλη οτι το μαγαζι του παιζει σε τετοι site και θα μας έχει κάθε μέρα μουρατο τραπέζι

Μια και τον ξέρεις, μπορείς να του πεις να κόψει την κακή συνήθεια να κάνει τον DJ?
(είναι τελείως άσχετος....) Στο κάτω-κάτω...δεν βαρέθηκε πια? Τόσα χρόνια! Έλεος!

OP
OP
J

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
καλα αυτος ο DJ ειναι και πολυ παλικαρι !!! θεος !!! παιζει και μουσικη αλλα κανει και show παραλληλα !!! θα το ξανατιμησω το club αυτο ! οπως επισης και το Crystal στη λεωφορο Κηφισιας !! αλλα παιδες σαν το Mercedes...εγω δεν εχω βρει εφαμιλλο του σε σχεση  με τον ''θηλυκο'' κοσμο που ''περιεχει''...πολυ καλη η ιδεα να κλεισουμε τραπεζι στο ονομα bourdela.com και να σκασουμε εκει...μη σας πω οτι ακομα και οι πορτιερηδες θα τρεχουνε και οχι μονο οι γκομενες !!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Προφανώς αναφέρεστε στο Βασίλη Δερτιλή των Bang

Stories

Νέο!

Stories