Νέα

Villa Eros - Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεια σε όλους,

Είμαι (και θα είμαι 1-2 εβδομάδες ακόμη) στην Θεσσαλονίκη. Γυρίζοντας λοιπόν την πόλη με το αμάξι, πέρασα από το Caligula (γνωστό "μαγαζί, δεν μπήκα) και λίγo πιο πέρα ήταν ένα σαν σπίτι έμοιαζε (μεγάλο) που απέξω έγραφε "Villa Eros" και είχε και μια τεράστια πινακίδα-βέλος που έγραφε "Είσοδος".

Έψαξα το forum πριν λίγο να δω αν έχει σχετικό θέμα και δεν βρήκα κάτι. Μήπως οι συνάδελφοι Θεσσαλονικείς έχουν να πας πούνε κάτι παραπάνω για το μέρος? Δεν μπορεί, όλο και κάποιος από εσάς θα το έχει δει! Αφού το Caligulas pου είναι εκεί δίπλα το τιμάτε συχνά!

Περιμένουμε ενημέρωση!

Thanks.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Γεια σε όλους,

Είμαι (και θα είμαι 1-2 εβδομάδες ακόμη) στην Θεσσαλονίκη. Γυρίζοντας λοιπόν την πόλη με το αμάξι, πέρασα από το Caligula (γνωστό "μαγαζί, δεν μπήκα) και λίγo πιο πέρα ήταν ένα σαν σπίτι έμοιαζε (μεγάλο) που απέξω έγραφε "Villa Eros" και είχε και μια τεράστια πινακίδα-βέλος που έγραφε "Είσοδος".

Έψαξα το forum πριν λίγο να δω αν έχει σχετικό θέμα και δεν βρήκα κάτι. Μήπως οι συνάδελφοι Θεσσαλονικείς έχουν να πας πούνε κάτι παραπάνω για το μέρος? Δεν μπορεί, όλο και κάποιος από εσάς θα το έχει δει! Αφού το Caligulas pου είναι εκεί δίπλα το τιμάτε συχνά!

Περιμένουμε ενημέρωση!

Thanks.
Είναι στούντιο από ότι μου έχουν πει,τώρα τί και πώς θα σε γελάσω!!! :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σε όλους,

Περιμένουμε ενημέρωση!

Thanks.
στουντιο ειναι με καλα μουνια...γιατι δεν μπηκες;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έχεις πάει? Τι παίζει? Πρόγραμμα, φράγκα, μουνιά?
40 απλα και εχει και προγραμματα με φουλ 100 κλπ...η μαντυ τραγουδαει εκει που αξιζει αμα την πετυχεις....καλο μουνι με σιλικονατα βυζια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Γεια σε όλους,

Είμαι (και θα είμαι 1-2 εβδομάδες ακόμη) στην Θεσσαλονίκη

Αρα εχεις να γαμησεις πολυ μουνι μπροστα σου!

Αν και ειναι ολα κοντα αν δε ξερεις τα μερη παρε GPS

Σου προτεινω αυτα που ξερω και εχω δοκιμασει...

Κωλετη 17
Αφρουλα ξανθια παντα πρωι Δ-Τ-Τ
Εφη ξανθια σχεδον παντα πρωι Π-Π-Σ και μερικες φορες βραδυ

Φριξου 9 (Villa erotica)
Μαντυ μαυρομαλλα παντα βραδυ

Κεφαληνιας 8 στενο πανω στην Ανδρεου γεωργιου
Χριστινα ξανθια απo σημερα ειναι παλι πισω οπως εμαθα παντα βραδυ νωμιζω

Ανδρεου Γεωργιου 16 (ερως 16)
Μιλανα ξανθια παντα βραδυ

στα αλλα μην περασεις ουτε απο εξω!
Μπορεις να διαβασεις και τις κριτικες των σαλονικιων και να βγαλεις δικα σου συμπερασματα
Υπαρχει και το καταληλο θρεντ με τα τηλεφωνα τους για να τσεκαρεις για να μην πας τσαμπα
Αλλα μην φυγεις απο σαλονικη αν δεν γαμησεις τουλαχιστων τις παραπανω κοπελες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup:
χαρα στο κουραγιο σου εμενα μου τα ρωταγε βραδυ και ψιλονυσταζα για να γραψω πολλα...μετα ρωτησε και για bluevision και με ξενερωσε τελειως,λεω στο επομενο λεπτο θα βαλει θρεντ για τον λευκο πυργο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως φιλε αθηναιε, οσα σου ειπε  ο καραμαν7 ,και απευθυνομαι τωρα σε σενα ειναι γκαραντι,να πας...προσυπογραφω :thumbsup:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup:
χαρα στο κουραγιο σου εμενα μου τα ρωταγε βραδυ και ψιλονυσταζα για να γραψω πολλα...μετα ρωτησε και για bluevision και με ξενερωσε τελειως,λεω στο επομενο λεπτο θα βαλει θρεντ για τον λευκο πυργο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως φιλε αθηναιε, οσα σου ειπε  ο καραμαν7 ,και απευθυνομαι τωρα σε σενα ειναι γκαραντι,να πας...προσυπογραφω :thumbsup:
:2funny:γαματα μαλλον κανει ρεπορτ χρις να κανει γυρα,σου λεει τι να τρεχω στα μπουρδελα για ενημερωση θα μας τα πει ο gl! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom