Νέα

Βίλη απο Κασσάνδρας??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stud studiator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 658
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stud studiator

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Γειά χαρά σε όλους τους πουτανιάριδες.... :think:Μήπως έχει κανένας ιδέα που βρίσκεται η Βίλη που εργαζόταν στον όμιλο της οδού ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ. Εχω πάνω από 1 μηνα να τη δω στις βάρδιες των εν λόγω ιδρυμάτων και την ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΩΣΜΕΝΑ. :fuck1:
Για να βοηθήσω στην αναζήτηση είναι ένα Ρουμανάκι μετρίου αναστήματως με φοβερό βυζάκι και φατσούλα που δεν μίλαγε καθόλου Ελληνικά..
Αλλά τη να την κάνεις την ομιλία αφού τη γλώσσα τη χειριζώταν φανταστικά αλλού.
ΜΑΓΚΕΣ HELP ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.614
Πόντοι
42.697
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ.... :think:ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΒΙΛΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ. ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΩΣΜΕΝΑ. :fuck1:
ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΒΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΏΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΟΥ.
ΜΑΓΚΕΣ HELP ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ....
πρεπει να ειναι σε αδεια το πιο πιθανο εργαστηκε σκληρα στισ γιορτεσ

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
:) :) :) Ειχε παει διακοπες και τωρα την περιμενουμε κι εμεις να γυρισει  :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom