eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε Βίκυ δεν λες στον Σειρήνα να γυρίσεις κανά βίντεο να δούμε επιτέλους καμιά τσόντα της προκοπής;
Έξοχη ιδέα!
Ρε Βίκυ δεν λες στον Σειρήνα να γυρίσεις κανά βίντεο να δούμε επιτέλους καμιά τσόντα της προκοπής;
με Χαρά μαζί !!!Ρε Βίκυ δεν λες στον Σειρήνα να γυρίσεις κανά βίντεο να δούμε επιτέλους καμιά τσόντα της προκοπής;
με Χαρά μαζί !!!
με Χαρά μαζί !!!Ρε Βίκυ δεν λες στον Σειρήνα να γυρίσεις κανά βίντεο να δούμε επιτέλους καμιά τσόντα της προκοπής;
τι τσόντα να γυρίσει..η κοπέλα απλά δεν παίζεται, τέτοιο κορμί σε στούντιο στην Αθήνα δεν υπάρχει... Βίκυ είσαι η πρώτη!!!Έξοχη ιδέα!
χμ... ;)οτι κ να ειναι ειναι η δασκαλα της γυναικας μου το ψηνω για μια παρτουζιτσα με τις δυο τους
σχόλια...μαρουλια κανω οτι γουσταρω νταβατζη στο μουνι μου εγω δεν βαζω.8α ακουω τωρα κ σχολεια το τι 8α κανω κ εκτο δουλειας.
μαρούλια είμαστε φίλοι (και πραγματικοί φίλοι)...καλο σαββ/κο.
Μπες ρε μαν στα Links των Στούντιο της αλυσίδας και θα δεις...
στιs κασανδραs τα στουντιο ειναι η μιχαελα και μετα η βικυ απο θεμα εμφανισειs ενοειται η μιχαελα καθωs ειναι και γυναικα η βικυ αν και δεν ειναι γυναικα αξιζει γιατι βαζει πολλεs απο τιs υπολειπεs κατω