Viki Ukraine
Call-Girl
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.004
καλημερα ομορφη
Καλημέρα . Ευχαριστώκαλημέρα ωραίο το δίχτυ που φοράς
καλημερα ομορφη
Καλημέρα . Ευχαριστώκαλημέρα ωραίο το δίχτυ που φοράς
Το " σχεδον " στη φραση ειναι το προβλημαΚάνω σχεδόν με όλους ! Νομίζω φτάνει αυτό.
Αν σου έχουν πει όχι οι περισσότερες ίσως σου πω και εγώ. Αν όχι τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα
πολυ σωστα !Ρε παιδιά, το κουρασατε πολύ το θέμα με το αναλ. Τρεις σελίδες τώρα αν το κορίτσι κάνει ή δεν κάνει αναλ. Έλεος πια!! Αφού το αναλ είναι έξω από την τιμή δεν θα έπρεπε να έχετε θέμα. Εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία με τεράστια προσόντα, θα πάρετε και αυτό. Έλεος δηλαδή! Αν κάποιος έχει στο μυαλό του μόνο το αναλ, ας προσπεράσει. Το κοριτσάκι είναι αστέρι και κολλάτε στην κωλοτρυπιδα!!
ρε συ μην μας κουράζεις... Η Βίκυ δίνει κώλο 93.65%... τι δεν καταλαβαίνεις?Ναι. Αυτό όμως που κάνουν και σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι ότι στο τηλέφωνο σου λένε "έλα και θα δούμε" απλά για να σε τραβήξουν, και μετά σου λένε "α όχι. Είναι μεγάλος". Τέλος πάντων. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
Eπειδή όμως εμείς δεν είμαστε στο μυαλό της Βίκυς ,για να ξέρουμε τι εννοεί μικρό,μεγάλο κλπ και επειδή για κάποιους το πρωκτικό είναι λόγος για να βρεθούν ή όχι ,για αυτό και γίνεται θέμα. Και επειδή δεν είμαστε και χθεσινοί ,ξέρουμε ότι τέτοιες ανακρίβειες στις αγγελίες,είναι απλά "δόλωμα" ,για να τσιμήσει κάποιος και να κλείσει ραντεβού και στο ραντεβού να ανακαλύψει ότι έχει μεγάλο πουλί.......Για κάποιον που δεν πολυκαίγεται για πρωκτικό ή για κάποιον που γουστάρει τρελά την κοπέλα (μια χαρά είναι η κοπέλα),δεν τρέχει τίποτα,αλλά για αυτόν που θέλει οπωσδήποτε πρωκτικό (με την συγκεκριμένη),είναι πρόβλημα.Εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία με τεράστια προσόντα, θα πάρετε και αυτό.
Απορώ ! Είσαι και πολλά χρόνια εδώ όπως βλέπω !Eπειδή όμως εμείς δεν είμαστε στο μυαλό της Βίκυς ,για να ξέρουμε τι εννοεί μικρό,μεγάλο κλπ και επειδή για κάποιους το πρωκτικό είναι λόγος για να βρεθούν ή όχι ,για αυτό και γίνεται θέμα. Και επειδή δεν είμαστε και χθεσινοί ,ξέρουμε ότι τέτοιες ανακρίβειες στις αγγελίες,είναι απλά "δόλωμα" ,για να τσιμήσει κάποιος και να κλείσει ραντεβού και στο ραντεβού να ανακαλύψει ότι έχει μεγάλο πουλί.......Για κάποιον που δεν πολυκαίγεται για πρωκτικό ή για κάποιον που γουστάρει τρελά την κοπέλα (μια χαρά είναι η κοπέλα),δεν τρέχει τίποτα,αλλά για αυτόν που θέλει οπωσδήποτε πρωκτικό (με την συγκεκριμένη),είναι πρόβλημα.
Και για να το κάνω ψιλά,γιατί κάποιοι εδώ ή πουλάνε τρέλα ή πουλάνε προμόσιον,αν πας να αγοράσεις ένα διαμέρισμα,τι ρωτάς? Είναι μικρό,μεγάλο ή πόσα τετραγωνικά είναι?
Απλά πράγματα λοιπόν,τι εννοεί με το μεγάλο για να μην γεμίζουμε το νήμα με περιττά μηνύματα. Μεζούρα,την ορικακή πούτσα για αυτήν ,μέτρημα και ανάρτηση στην αγγελία ή στο νήμα.
Έτσι σωστάΡε παιδιά, το κουρασατε πολύ το θέμα με το αναλ. Τρεις σελίδες τώρα αν το κορίτσι κάνει ή δεν κάνει αναλ. Έλεος πια!! Αφού το αναλ είναι έξω από την τιμή δεν θα έπρεπε να έχετε θέμα. Εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία με τεράστια προσόντα, θα πάρετε και αυτό. Έλεος δηλαδή! Αν κάποιος έχει στο μυαλό του μόνο το αναλ, ας προσπεράσει. Το κοριτσάκι είναι αστέρι και κολλάτε στην κωλοτρυπιδα!!
Αν το φοβάσαι ότι πάει να σε εξαπατήσει, μην πας, πήγαινε με κάποιαν άλλη που σου λέει κάνω πρωκτικό, τελεία. Για αυτό μπαίνουμε εδώ, να παίρνουμε μια εικόνα και από άλλους, η γυναίκα φαίνεται πολύ εντάξει. Και πάρα πολύ λογικό αυτό που λέει. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πας, αν θες εγγύηση υπογεγραμμένη ότι θα πη΄δηξεις κολαράκι κι έχεις και τεράστια πούτσα, ε, βρες κάποια που να σε διαβεβαιώνει ότι δεν τρέχει τίποτα, υπάρχουν τόσες. Τόσο απλή είναι η ζωή, μην την πρήζεις τη γυναίκα, =εμείς κάνουμε την καύλα μας, αυτή δουλεύει - και εδώ.Eπειδή όμως εμείς δεν είμαστε στο μυαλό της Βίκυς ,για να ξέρουμε τι εννοεί μικρό,μεγάλο κλπ και επειδή για κάποιους το πρωκτικό είναι λόγος για να βρεθούν ή όχι ,για αυτό και γίνεται θέμα. Και επειδή δεν είμαστε και χθεσινοί ,ξέρουμε ότι τέτοιες ανακρίβειες στις αγγελίες,είναι απλά "δόλωμα" ,για να τσιμήσει κάποιος και να κλείσει ραντεβού και στο ραντεβού να ανακαλύψει ότι έχει μεγάλο πουλί.......Για κάποιον που δεν πολυκαίγεται για πρωκτικό ή για κάποιον που γουστάρει τρελά την κοπέλα (μια χαρά είναι η κοπέλα),δεν τρέχει τίποτα,αλλά για αυτόν που θέλει οπωσδήποτε πρωκτικό (με την συγκεκριμένη),είναι πρόβλημα.
Και για να το κάνω ψιλά,γιατί κάποιοι εδώ ή πουλάνε τρέλα ή πουλάνε προμόσιον,αν πας να αγοράσεις ένα διαμέρισμα,τι ρωτάς? Είναι μικρό,μεγάλο ή πόσα τετραγωνικά είναι?
Απλά πράγματα λοιπόν,τι εννοεί με το μεγάλο για να μην γεμίζουμε το νήμα με περιττά μηνύματα. Μεζούρα,την ορικακή πούτσα για αυτήν ,μέτρημα και ανάρτηση στην αγγελία ή στο νήμα.
πολυ σωστα τα γραφεις συναδερφε και εγω αν ημουν στην θεση του σε αλλη θα πηγαιναΑν το φοβάσαι ότι πάει να σε εξαπατήσει, μην πας, πήγαινε με κάποιαν άλλη που σου λέει κάνω πρωκτικό, τελεία. Για αυτό μπαίνουμε εδώ, να παίρνουμε μια εικόνα και από άλλους, η γυναίκα φαίνεται πολύ εντάξει. Και πάρα πολύ λογικό αυτό που λέει. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πας, αν θες εγγύηση υπογεγραμμένη ότι θα πη΄δηξεις κολαράκι κι έχεις και τεράστια πούτσα, ε, βρες κάποια που να σε διαβεβαιώνει ότι δεν τρέχει τίποτα, υπάρχουν τόσες. Τόσο απλή είναι η ζωή, μην την πρήζεις τη γυναίκα, =εμείς κάνουμε την καύλα μας, αυτή δουλεύει - και εδώ.
Όλοι είστε ανακοντα !! Πωπωπωπολυ σωστα τα γραφεις συναδερφε και εγω αν ημουν στην θεση του σε αλλη θα πηγαινα
Όλοι είστε ανακοντα !! Πωπωπω
κι εγώ, αν ήμουν στην θέση της Βίκυς, σε άλλη θα πήγαινε αυτός...πολυ σωστα τα γραφεις συναδερφε και εγω αν ημουν στην θεση του σε αλλη θα πηγαινα
πάντως εγώ αν ήμουν η Βίκυ... εσένα ειδικά κώλο δεν θα σου έδινα κι ας τον έχεις μόνο 12 πόντους...Το " σχεδον " στη φραση ειναι το προβλημα
Κρατάω το τελευταίο για το ρεύμαπάντως εγώ αν ήμουν η Βίκυ... εσένα ειδικά κώλο δεν θα σου έδινα κι ας τον έχεις μόνο 12 πόντους...
μας κουράσατε... όλοι εμείς οι πραγματικοί λάτρες του κώλου ξεκινάμε με το αξίωμα ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κώλο και από τα κορίτσια που δεν τον έχουν στο μενού... με γλυκό και καλό τρόπο βέβαια πάντα...
κι εσύ θέλεις συμβόλαιο από πριν από μία κοπέλα που αποδεδειγμένα δίνει κώλο...
δεν πας να πείσεις την ΔΕΗ να μην σου αυξήσει την κιλοβατώρα καλύτερα?
Τη λες τωρα....τα σκεφτεσαι αυτα που λες??πάντως εγώ αν ήμουν η Βίκυ... εσένα ειδικά κώλο δεν θα σου έδινα κι ας τον έχεις μόνο 12 πόντους...
μας κουράσατε... όλοι εμείς οι πραγματικοί λάτρες του κώλου ξεκινάμε με το αξίωμα ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κώλο και από τα κορίτσια που δεν τον έχουν στο μενού... με γλυκό και καλό τρόπο βέβαια πάντα...
κι εσύ θέλεις συμβόλαιο από πριν από μία κοπέλα που αποδεδειγμένα δίνει κώλο...
δεν πας να πείσεις την ΔΕΗ να μην σου αυξήσει την κιλοβατώρα καλύτερα?
Πες τα ρε φιλε......Eπειδή όμως εμείς δεν είμαστε στο μυαλό της Βίκυς ,για να ξέρουμε τι εννοεί μικρό,μεγάλο κλπ και επειδή για κάποιους το πρωκτικό είναι λόγος για να βρεθούν ή όχι ,για αυτό και γίνεται θέμα. Και επειδή δεν είμαστε και χθεσινοί ,ξέρουμε ότι τέτοιες ανακρίβειες στις αγγελίες,είναι απλά "δόλωμα" ,για να τσιμήσει κάποιος και να κλείσει ραντεβού και στο ραντεβού να ανακαλύψει ότι έχει μεγάλο πουλί.......Για κάποιον που δεν πολυκαίγεται για πρωκτικό ή για κάποιον που γουστάρει τρελά την κοπέλα (μια χαρά είναι η κοπέλα),δεν τρέχει τίποτα,αλλά για αυτόν που θέλει οπωσδήποτε πρωκτικό (με την συγκεκριμένη),είναι πρόβλημα.
Τι ύψος έχεις?Καλημέρα σας.
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ 1 ώρα
180€ 2 ώρες
+30€ το κωλαράκι μου.