Νέα

video και city tours

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
σπέρα παίκτες!
σκέφτομαι να κλείσω για απόψε την    για 1 ώρα. βλεπω οτι στις υπηρεσίες της αναγράφεται photo/video 100 ευρά. έχει δοκιμάσει κανείς σας κάτι τέτοιο με καμία κοπέλα ή έστω με την ίδια? πώς συννενοούμαι για κάτι τέτοιο? μπαίνω απλώς στο δωμάτιο και βγάζω την κάμερα κ της λέω κάτσε να σε γαμίσω και να σε τραβάω βίντεο? δώστε καμια λεπτομέρεια επι του θέματος...
thanks.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
σπέρα παίκτες!
σκέφτομαι να κλείσω για απόψε την    για 1 ώρα. βλεπω οτι στις υπηρεσίες της αναγράφεται photo/video 100 ευρά. έχει δοκιμάσει κανείς σας κάτι τέτοιο με καμία κοπέλα ή έστω με την ίδια? πώς συννενοούμαι για κάτι τέτοιο? μπαίνω απλώς στο δωμάτιο και βγάζω την κάμερα κ της λέω κάτσε να σε γαμίσω και να σε τραβάω βίντεο? δώστε καμια λεπτομέρεια επι του θέματος...
thanks.

Της το αναφερεις απο πριν. Που ειναι το δυσκολο?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ή δεν της το αναφερεις, το παιζεις τριανταφυλλοπουλος και κερδιζεις και τα 100 ευρα. :grin:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
δεν την εχω δοκιμασει αλλα αν εμφανησιακα ειναι οπως τις φωτο φαινεται πολυ καλη, Αν και στις υπηρεσιες ειναι σχετικα καλη το 200αρι για μια ωρα, ειναι μια λογικη τιμη...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
γιατι την κλωντια σιφερ τη γαμας με 200 ευρω, ρε παιχταρα;

Δε ξέρω, αλλά αν μου καθόταν θα τη γαμούσα. Και ναι, θα της έσκαγα και τα 200 ευρώ.
Την πρώτη τυχαία βίζιτα να της σκάσω 200? Γιατί?
Αυτή την έννοια είχε η αντίρησή μου.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δε ξέρω, αλλά αν μου καθόταν θα τη γαμούσα. Και ναι, θα της έσκαγα και τα 200 ευρώ.
Την πρώτη τυχαία βίζιτα να της σκάσω 200? Γιατί?
[glow=red,2,300]Αυτή την έννοια είχε η αντίρησή μου[/glow].

το καταλαβα ρεσυ αυτο. επαναλαμβανω, και το εχω γραψει κιολας, αν εμφανησιακα ειναι οπως στις φωτο τοτε για 200 καλα ειναι. Στα city tour την εμφανιση της γκομενας πληρωνεις, κανω λαθος; Αν θες μονο υπηεσίες μπορεις να βρεις και πουτανες με πολυ λιγιτερα που κανουν παπαδες. Αυτη ειναι η γνωμη μου...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
μπορεις να βρεις και πουτανες με πολυ λιγιτερα που κανουν παπαδες.

Α γεια σου!

Και χωρίς ούτε καν τα λιγότερα. Τσάμπα. Με λίγο επίδειξη ενδιαφέροντος από πλευράς σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom