Μυστες αναζητω τα φωτα σας.
Αρχικα να βγαλω τα ιατρικα απο μεση , 32 ετων , πριν 4 μηνες γενικες εξετασεις ολα κομπλε. Με την στυση τα τελευταια 2 χρονια , δεν εχω θεμα παρα μονο με την διαρκεια της. Δηλαδη αν δεν εχουν βαρεσει οι καυλες κοκκινο πανω στην φαση , υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η συστη να χασει την ενταση της.
Επειδη συνηθως διαρκω 20-30 λεπτα τουλαχιστον , αμα δεν ειμαι τσιτα καυλωμενος , την απωλεια της μεγιστης στυσης την εχω σιγουρη.
Τι παιζει τωρα και το σκεφτομαι για να δοκιμασω βοηθημα.
Δεν εχω παρει ποτε , εδω και μια 2ετια περιπου δεν εχω κανει τιποτα με γκομενα (για λογους που δεν θελω ν αναλυσω) , παρα μονο με call girls , αρα η απωλεια δεν ενοχλει πολυ σ αυτες τις περιπτωσεις (ρουφα λιγο και παμε).
Ομως την παρασκευη θα βρεθω με μια γκομενα που μου ειναι μεγαλο απωθημενο. Θα σας δωσω ολο το ιστορικο για να καταλαβεται ποσο σημασια εχει να ξεπερασω το πιθανο θεμα που σας ειπα παραπανω.
Ειναι η υπευθηνη (ιδια ηλικια με μενα , πανεμορφη) που ειχα για 2 χρονια στην εταιρια που δουλευα πριν μια 3ετια. Τα ειχε τοτε με τον εναν αλλο υπευθυνο (εντελως αχρηστος) που μισιομασταν θανασιμα , σε καθε meeting μονο μπουνιες δεν παιζαμε κτλ. Ο τυπος εγινε supervisor και παντρευτικαν μετα απο μερικους μηνες.
Με την γκομενα υπηρχε παντα σεξουαλικη ενταση , αλλα δεν εγινε τιποτα τοτε , το πιο κοντινο που φτασαμε στο να , ηταν σε ενα παρτυ γενεθλιων που ελειπε ο μαλακας της και φλερταραμε ασυστολα , αλλα ημουν κοτα και δεν εκανα κατι επειδη ηταν παντρεμενοι. Εγω και η ηθικη μου μην χεσω.
Fast forward λογω της κοντρας μας , ο μαλακας με αλλαξε τμημα με αναλογικα χαμηλοτερο μισθο (με μονο βραδινες βαρδιες) και γενικα πρακτικα ηθελε να με κανει να παραιτηθω . Παλι καλα μεσω μιας φιλης του PR τμηματος , κανονισα την απολυση μου , για να παρω την αποζημιωση και πηρα πουλο πανω στο 2μηνο. Δεν με χαλασε γενικα γιατι ηταν κομπλε η αποζημιωση και ειχα ηδη ετοιμη δουλεια αλλου. Αλλα προφανως το γεγονος οτι εμπρακτα με απελησε το απολειφαδι και εφυγα απο μια δουλεια που μαρεσε, με ενοχλει ακομα βεβαια. Συν του οτι εκοψα επαφες με την γκομενα μετα.
Περνανε τα χρονια και μαθαινω πριν 2 μηνες , οτι ο μαλακας γενικα πηδαει(και πηδαγε και τοτε) οτι κινειται στην εταιρια και οτι ειναι ακομα παντρεμενοι. Βρισκω στο facebook την γκομενα και αρχιζω την σθεναρη πολιορκια. Στην αρχη πως εισαι που χαθηκε , μετα παμε για κανα καφε , μετα μηνυματα στο viber , μετα παμε για κανα ποτο , μετα να μου λεει πως δεν τα παει καλα με τον μαλακα , μετα να μου λεει πως εχει να κανει σεξ 6μηνες , μετα να με ρωταει γιατι δεν εκανα κινηση τοτε στο παρτυ , μετα οτι με ειδε στον υπνο της , πλεον εχει καταληξει να μου στελνει φωτο την μουναρα της και να μου λεει πως σκεφτεται ολη την ωρα πως θα την ξεσκισω την παρασκευη που θα λειπει ο μαλακας.
Σας κουρασα σορυ αλλα δεν εχω πει σε κανεναν την φαση επειδη οι πιο πολλοι φιλοι / φιλες μου ειναι απο την εταιρια και την ξερουν.
Δεν εχω ιδεα που θα καταληξει η φαση και αν θα συνεχιστει μετα. Το αγχος ειναι μεγαλο. Μονο που την σκεφτομαι καυλωνω , αλλα θελω να την γαμησω οπως δεν εχει γαμηθει ποτε ξανα στην ζωη της.
Βοηθεια μαγκες...