livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
την αλλη μερα λιγο ενα πονοκεφαλο και μια ξυροστομια μπορει να νιωσεις αλλα μην ανησυχησεις θα περασουν γρηγορα...καλο βοληεγινε κολλητε
την αλλη μερα λιγο ενα πονοκεφαλο και μια ξυροστομια μπορει να νιωσεις αλλα μην ανησυχησεις θα περασουν γρηγορα...καλο βοληεγινε κολλητε
κολλητε λεω να το κοψω στην μεσητην αλλη μερα λιγο ενα πονοκεφαλο και μια ξυροστομια μπορει να νιωσεις αλλα μην ανησυχησεις θα περασουν γρηγορα...καλο βολη
οχι καλυτερα παρε 10αρι δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι κοβεται ομοια ειναι περιργο το σχημα τ και καλυτερα μη το ρισκαρεις ,παρε καλυτερα λεβιντρα των 10 μια ωρα πριν απλα κραταει για ενα 4ωρο 5ωροκολλητε λεω να το κοψω στην μεση
να παρω ενα 10αρι δηλαδη
σε ευχαριστω παντως ;)
και αυτο το δινουν αερα πατερα ετσι;οχι καλυτερα παρε 10αρι δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι κοβεται ομοια ειναι περιργο το σχημα τ και καλυτερα μη το ρισκαρεις ,παρε καλυτερα λεβιντρα των 10 μια ωρα πριν απλα κραταει για ενα 4ωρο 5ωρο
ναι το δινουν αερα,ασε τα νετρα και τις μαλακιες της αλλες μη πετας λεφτα τσαμπα σιαλις η λεβιντρα και τελοςκαι αυτο το δινουν αερα πατερα ετσι;
για το νετρα εχεις ακουσει;
ναι το δινουν αερα,ασε τα νετρα και τις μαλακιες της αλλες μη πετας λεφτα τσαμπα σιαλις η λεβιντρα και τελος
Ένα μικρό ποσοστό ανδ΄ρων, λόγω των γονιδίων τους, τυφλώνονται ή κωφαίνονται μετά τη χρήση αυτών των φαρμάκων.
Ένα μικρό ποσοστό ανδ΄ρων, λόγω των γονιδίων τους, τυφλώνονται ή κωφαίνονται μετά τη χρήση αυτών των φαρμάκων.
Εδώ το πάμε εκεί το πάμε στο νέτρα το γυρνάμε!!! Πάρτο να δεις τι κάνει... με δική σου ευθύνη ! Εμένα μου έκανε καλή δουλειά αλλά το έχω σταματήσει πια.το νετρα δηλαδη δεν κανει δουλεια?
κανει ρε παιδι μου αλλα δεν ειναι για συχνη χρησητο νετρα δηλαδη δεν κανει δουλεια?
Συναγωνιστές είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά... έχω ξεμείνει από λεφτά και σιλδεναφίλη και πήγα να πηδήξω έχοντας πάρει ψευδάργυρο,κρεατίνη και αργινίνη (τα έχω απ το γυμναστήριο αυτά) και το αποτέλεσμα μισή ώρα ρουφούσε η κοπελιά το μαλακό μου το πουλί, άλλη μισή ώρα τον έπαιζα σα μαλάκας λίγα εκατοστά έξω από τον κόλπο και λίγο πριν χύσω που είχε ελαφρώς σκληρύνει τον έβαλα και το έβγαλα σχεδόν αμέσως γιατί έπρεπε να χύσω... τί σκατά ρε πούστη μου? Οι εξετάσεις είναι καλές, ψυχολογικό είναι μου λέει ο γιατρός. Είμαι σε αντικαταθλιπτική αγωγή τόσους μήνες με φάρμακα που δεν επηρεάζουν τη στύση αλλά παπάρια.... αισθάνομαι πως δε μου μένουν κι αρκετές επιλογές. Μέχρι πριν από 2 χρόνια ρε μάγκες είχα σταθερή σχέση και πηδούσα 7 φορές κάθε μέρα χωρίς φάρμακο και τώρα έχω πέσει στα σκατά....
το νετρα δηλαδη δεν κανει δουλεια?
Τυπε μου ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα,αν σκαλωσει το πανω κεφαλι και τσιμεντοενεσεις να κανεις στο κατω δεν προκειται να γινει τιποτα.Μια μικρη συμβουλη απο μενα και αν θες με ακους.Βλεπω οτι αφιερωνεις πολυ χρονο(και βασικα σκεψη) σε φαρμακα συμπληρωματα που θα σε βοηθησουν να πηδηξεις.Ολη αυτη η διαδικασια και η προετοιμασια ισως υποσυνειδητα επιδρα ακομα χειροτερα στο σκαλωμα που εχεις( λειτουργουν καπως σαν αναποδο placebo δηλαδη)Εγω προτεινω να κανονισεις μια μερα που θα εισαι ξεκουραστος με την γκομενα,να μην παρεις ΚΑΝΕΝΑ χαπι συμπληρωμα οτιδηποτε και να βγαλεις απο το μυαλο σου οτι πρεπει σωνει και καλα να πηδηξεις.Βγαλτο απο το μυαλο σου τελειως,πες θα περασω καλα και ας ειναι μονο με γλειφομουνι και δαχτυλακια και μπαλαμουτιασμα.Στ΄αρχιδια μου ολα ,Παναθα και ας μην γαμησω ποτε ρε(η βαλε οποια ομαδα θες ) και ας σκεφτει και ας πει οτι θελει η γκομενα.Προσπαθησε να μπεις 1000% σε αυτο το τριπακι,οχι απλα να το λες να το ζεις.Καντο και ισως τα αποτελεσματα σε εκπληξουν ;)Συναγωνιστές είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά... έχω ξεμείνει από λεφτά και σιλδεναφίλη και πήγα να πηδήξω έχοντας πάρει ψευδάργυρο,κρεατίνη και αργινίνη (τα έχω απ το γυμναστήριο αυτά) και το αποτέλεσμα μισή ώρα ρουφούσε η κοπελιά το μαλακό μου το πουλί, άλλη μισή ώρα τον έπαιζα σα μαλάκας λίγα εκατοστά έξω από τον κόλπο και λίγο πριν χύσω που είχε ελαφρώς σκληρύνει τον έβαλα και το έβγαλα σχεδόν αμέσως γιατί έπρεπε να χύσω... τί σκατά ρε πούστη μου? Οι εξετάσεις είναι καλές, ψυχολογικό είναι μου λέει ο γιατρός. Είμαι σε αντικαταθλιπτική αγωγή τόσους μήνες με φάρμακα που δεν επηρεάζουν τη στύση αλλά παπάρια.... αισθάνομαι πως δε μου μένουν κι αρκετές επιλογές. Μέχρι πριν από 2 χρόνια ρε μάγκες είχα σταθερή σχέση και πηδούσα 7 φορές κάθε μέρα χωρίς φάρμακο και τώρα έχω πέσει στα σκατά....