Το κατα πόσο συμφωνείς μαζί μου και κατα πόσο δεν την κατηγόρησες φάνηκε οταν ειρωνικά ρώτησες αν έκανε καλά γλωσσόφιλα. Όταν την αποκάλεσες "κατρουλού" Και όταν και με άλλα ειρωνικά σχόλια μίλησες γι αυτήν. Μου αρέσει πάντως που προσπαθείς εσύ να βγάλεις εμένα τρελό ενώ η διαφορά είναι ότι εγώ την έχω δει δυο φορές, συνολικά τέσσερις ώρες τηΝ είχα μπροστά μου. Ενώ εσύ καμία. Δεν έχω καμία διάθεση να προστατέψω καμία. Απλά την αλήθεια λέω και αν θέλεις την αποδέχεσαι. Τουλάχιστον κόφτο, γιατί όπως "συμφωνείς" κι εσύ, μιλάτε για άνθρωπο.
ΥΓ: Δεν σε έχω αποκαλέσει "μονάρχιδο" "Ανάρχιδο" σε έχω πει. Το γιατί; Το εξήγησα με παράθεση στον Τασούρα...
Εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα...
1) Ή είσαι μονόφθαλμος,
2) ΄Η εισαι τυφλός
3) Ή έχεις απώλεια μνήμης
4) Ή δεν ξέρεις τι γαμάς
5) Ή δεν την έχεις γαμίσει ποτέ
6) Ή σου έστειλε άλλη στην θέση της και τόσο καιρό νόμιζες ότι είχες πηδήξει την Βερόνικα
7) Ή συνεχίζεις να μας κοροϊδεύεις όλους ψιλό γαζί νομίζοντας ότι είσαι έξυπνος.
Διάλεξε και πάρε φίλε. Και άσε σε εμένα τις παπαρολογίες περί "Ηθικής Τιμής". Σου απάντησε και ο the_Scorpio.
Στο bourdela.com ήταν τόσο και καιρό και μάζευε πελατάκια και μαρουλάκι.
Τόσο καιρό δεν την πείραζε?????? Τώρα την πείραξε????? Ακόμα εδώ μέσα είναι και διαβάζει και συμμετέχει.
Εγώ το έχω ξαναπεί και στο λέω ακόμα μία φορά... Με την Βερόνικα δεν έχω τίποτα. Αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι
θα το βουλώνουμε όταν πάτε κάτι φρέσκα κατσίκια να μας βγάλετε μαύρα πρόβατα.
Σε εμένα...ειδικά σε εμένα θα μιλάς με επιχειρήματα και αποδείξεις. Σε όλους τους άλλους μπορείς να τους λες ότι θες.
Είσαι πολύ μικρός ακόμα για να συγκρίνεις τις δικές μου γνώσεις στο χώρο με τις δικές σου. Και το εννοώ.
Μάθε πρώτα να μην ζητιανεύεις δεξιά-αριστερά και να ζητάς λίστες ολόκληρες, και μετά έλα να δούμε...
1) Ποιος έχει γνώσεις,
2) Ποιος έχει εμπειρία,
3) Ποιός έχει αρχίδια ή όχι.
Συμβουλή μου... ΑΚΟΥ, ΒΛΕΠΕ, και ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.!!
Υ.Σ.
Το κάθε αρχίδι μου ζυγίζει 5 κιλά. Το δεξί όμως λίγο παραπάνω γιατί δεν το ξυρίζω. Το αφήνω τριχωτό. ;)