kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
αν δεν το παει παντως 600/ωρα εγω δεν παιρνω .
Φίλε πάρε παντελόνι με πολλές τσέπες. Τόσο χρήμα κάπου πρέπει να το χωρέσεις.αν δεν το παει παντως 600/ωρα εγω δεν παιρνω .
Φίλε πάρε παντελόνι με πολλές στέπες. Τόσο χρήμα κάπου πρέπει να το χωρέσεις.
χαχαχααχχαχαχχ!!!!!τρολαρει ρε φιλε μην του τη πεφτεις!!ειναι ενταξει παιδι ο τυπος!!!Φίλε πάρε παντελόνι με πολλές στέπες. Τόσο χρήμα κάπου πρέπει να το χωρέσεις.
Γιατί άμα τώρα τις ανεβάσει τυπε που μακάρι να μη το κάνει γιατί θα χάσει πελάτες και ίσως και εμένα, εσένα θα ρωτήσει ? Άσε μας τώρα, σταρχιδια μας στην τελική ας το βάλει όσο θέλει και οποίος θέλει πάει, γεμάτο πουτανες δεν θα μας λείψει, και η αλήθεια είναι ότι αδικητε εδώ αξίζει πολλά άλλο αν δεν το παραδεχομαστε γιατί δεν μας συμφέρει, κάτσε βερονικα έξω μπας και κανείς τίποτα γιατί εδώ θα σε φάνε κούκλα μου
μας πέτυχες στην κρίση
Την εχετε υπερεκτιμηση, ειναι κοντη, αγυμναστη, η πλατη της κι οι ωμοι της ειναι σα μικρου κοριτσιου, το βυζι της παρα πολυ καλο εδω εχει ατου λογο ηλικιας ομως, κωλος καλος αλλα σιγουρα σε 3 χρονια θα ναι φουλ κυτταριτιδα, πιπα μετρια προς κακη τελειος μηχανικη κινηση, στο γαμησι δε στηνετε καλα, το μουνι της πολυ ανοιχτο, απο προσωπο ενα γλυκο κοριτσακι το λες, δε γαμιετε αλλα ξεπεταει αφου καταβαθος βιαζετε.
Αυτα ειναι λογια ενος φιλου πολυ παλιου μελους εδω στο σαιτ με πολλες κριτικες και μεγαλη εμπειρια. Τα λεω οπως ακριβως μου τα γραψε. καληνυχτα σας!
φιλε εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι οτι πιο σωστο εχει πει κανεις...ας μη λεμε πολλα ας μιλησει η ιδια οταν επειστρεψει με το καλο...ακουστε κ αυτη την ιδεα! γιατι δε το βουλωνετε οοοοοοοοοοοοολοι σας! κ το επομενο ποστ να ειναι απο την ιδια?! ε? καλο?
Την εχετε υπερεκτιμηση, ειναι κοντη, αγυμναστη, η πλατη της κι οι ωμοι της ειναι σα μικρου κοριτσιου, το βυζι της παρα πολυ καλο εδω εχει ατου λογο ηλικιας ομως, κωλος καλος αλλα σιγουρα σε 3 χρονια θα ναι φουλ κυτταριτιδα, πιπα μετρια προς κακη τελειος μηχανικη κινηση, στο γαμησι δε στηνετε καλα, το μουνι της πολυ ανοιχτο, απο προσωπο ενα γλυκο κοριτσακι το λες, δε γαμιετε αλλα ξεπεταει αφου καταβαθος βιαζετε.
Αυτα ειναι λογια ενος φιλου πολυ παλιου μελους εδω στο σαιτ με πολλες κριτικες και μεγαλη εμπειρια. Τα λεω οπως ακριβως μου τα γραψε. καληνυχτα σας!
κοτομπουκιτσα...βερονικα...τωρα και δαφνη..και εις ανωτερα!!
Οσοι ακουσατε τον apoc για τα βυζια και την μυτη και το σκεφτοσασταν
ας προσεχατε
πες στον φιλο σου να παει να γαμηθει και να μας φερει τις εισπραξεις να τις Καταθεσουμε στην βερονικα. Πες μας τωρα και ποσο χαλβα εχεις κοψει για παρτη της στελνοντας της pm.Την εχετε υπερεκτιμηση, ειναι κοντη, αγυμναστη, η πλατη της κι οι ωμοι της ειναι σα μικρου κοριτσιου, το βυζι της παρα πολυ καλο εδω εχει ατου λογο ηλικιας ομως, κωλος καλος αλλα σιγουρα σε 3 χρονια θα ναι φουλ κυτταριτιδα, πιπα μετρια προς κακη τελειος μηχανικη κινηση, στο γαμησι δε στηνετε καλα, το μουνι της πολυ ανοιχτο, απο προσωπο ενα γλυκο κοριτσακι το λες, δε γαμιετε αλλα ξεπεταει αφου καταβαθος βιαζετε.
Στα πόσα μηνύματα παίρνω τρία αστεράκια?Τι έγινε ,άντε συνεχίστε την παραστήσει!!έχουν περάσει πάνω από 20 λεπτά από το τελευταίο ποστ.
Για τη σιλικόνη και τη μύτη μπουγατσομάχαιρο;
Άσε φίλε βαριέμαι να κράζω βραδιάτια,άλλωστε στο forum έχει χαθεί η ντροπή προ πολλού..
Αν σου καθότανε θα τη γάμαγες, ναι ή όχι;