VikiVeronika
Call-Girl
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 8
Είμαι 40 χρ.170 /57 οχι μοντελο.εγώ Μιλάνο λίγω ελληνικά και αγγλικά,ρομανικά.
Με χερες?;Τίμια επιλογή για milfάκηδες στα 70 με πρωκτικό!!
Ωραίοςσυναντηση με την κυρια ακριβης στην ωρα της καλη πιπα ωραιο μουνακι καθαρο με ομορφα μουνοχειλα κωλαρακι που το δινει θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη παραπανω οτι ειναι μαζεμενη κ δεν παιρνει ιδιαιτερη πρωτοβουλια οτι της πεις το κανει ομως χωρις μα κ μου τιμια στα 70 ευρω !η συναντηση εγινε στο λακομπα που βολευει κ μενα κ αυτην!θελει να σε ευχαριστησει !κ αυτο φαινεται!κ εως να μου ξανασηκωθει μετα το πρωτο πυρ!! καθως κ καποιας ηλικιας δεν τον εβγαλε απο το στομα της!!τα παιρνει στο στομα κ τα φτυνει κ δινει κ το κωλαρακι της!!!αυτα για ενημερωση!!ναμαστε καλα!!
Με χερες?;
Ευχαριστούμε για την κριτική.συναντηση με την κυρια ακριβης στην ωρα της καλη πιπα ωραιο μουνακι καθαρο με ομορφα μουνοχειλα κωλαρακι που το δινει θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη παραπανω οτι ειναι μαζεμενη κ δεν παιρνει ιδιαιτερη πρωτοβουλια οτι της πεις το κανει ομως χωρις μα κ μου τιμια στα 70 ευρω !η συναντηση εγινε στο λακομπα που βολευει κ μενα κ αυτην!θελει να σε ευχαριστησει !κ αυτο φαινεται!κ εως να μου ξανασηκωθει μετα το πρωτο πυρ!! καθως κ καποιας ηλικιας δεν τον εβγαλε απο το στομα της!!τα παιρνει στο στομα κ τα φτυνει κ δινει κ το κωλαρακι της!!!αυτα για ενημερωση!!ναμαστε καλα!!
ΕυχαριστώThunks all who meet with me.i try to do what i can. My dear friends
I want say about me.please im not professional but i like sex.
I want ask people who call make date and no come..please stop that. I have limit on time. No play games. Be serios.
Ευχαριστώ
Hi there. I was out of country. My phone warkingΕιναι εδώ η κοπέλα, διότι το τηλέφωνο είναι κλειστο
αψογηHappy holidays
Ευχάριστοwonderfull photo for a very sexy lady -)
Welcome my ladyΕυχάριστο
Den vlepisμωρό μπορώ να έχω ένα τηλεφωνακί?