Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Ο καινούργιος χώρος θα είναι κοντά, ακόμα δεν ξέρω να σας πω γιαιτι δεν αποφασίζω μόνο εγώ εδώ .....Εαν ήταν σε μένα καθαρά η απόφαση θα είχα φευγη  :)  διότι ο χώρος όντως είναι πολύ μικρός και για μένα και για τα κορίτσια μου..... :-

νοικιαστε το απο κατω που ξενοικιαστηκε. Ο χωρος ειναι καλος γιατι δεν μενουν οικογενειες για να σοκαρονται :rockon:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Καλησπέρα, καλή εβδομάδα... :) Διαβάζω όντως της κριτικές σας γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη σας και τα παράπονα σας ....  :)Θα ήθελα να απαντήσω σε ορισμένα από αυτά... Διαβάζω ότι υπάρχει καποια ερώτηση για της τιμές μας το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διότι η περισσότεροι τις ξέρετε και που το μπέρδεμα εδώ δεν ξέρω ....το προγράμματα το 45 λεπτά είναι 60 ευρώ το πρόγραμμα το διπλό είναι 90 από 120 ευρό και υπάρχει και η προσφορά με τη κάρτα που είναι 3 σφραγίδες η 4 μίση τιμή ....Στη πρόσφορα συμμετείχε και η κωσταντινα ....Θα ήθελα να σας δώσω πλήρη εικόνα για τα ονόματα και τις ηλικίες τον κοριτσιών .. λοιπόν η λιζα Ελληνίδα 24 ,η σαμπρινα 27 πολωνέζα,η ντινα 20 Βουλγάρα η ελενη 31 ρωσιδα η Τζένη 28 Ελληνίδα η κωσταντινα 30 Ελληνίδα η πωλινα 27 αλβανια η ζωη 24 αλβανια η αλονα ρωσιδα η χριστινα 24 αλβανια ..... :) Ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για την προτίμηση σας και ελπίζω σύντομα σε μεγαλύτερο χώρο......Για οτιδήποτε πληροφορία η ακόμα και τα παράπονα σας η ακόμα  να θέσετε μια γνωμη... μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου στο τηλ 210 9842697 Ευχαριστώ πολύ .... :) :)

η Χριστίνα η Σέρβα;  :think: :think:

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
Η Χριστινα ειναι δυστηχως Αλβανιδα,αλλα πολυ δυναμη.δουλευε παλια στο ποσειδωνος 69......τρελο μωρο

aeras75

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Ωρες λειτουργιας και αυριανο ροστερ μπορουμε να μαθουμε;

David Webb

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Ζωή συνεχίζει να μη φιλάει;
Ελεύθερο στοματικό κάνει;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
συνεχιζει με τις μειωμενες υπηρεσιες... δυστυχως... την σωζει οτι ειναι το πιο ομορφο πιπινι...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Καλησπέρα, καλή εβδομάδα... :) Διαβάζω όντως της κριτικές σας γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη σας και τα παράπονα σας ....  :)Θα ήθελα να απαντήσω σε ορισμένα από αυτά... Διαβάζω ότι υπάρχει καποια ερώτηση για της τιμές μας το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διότι η περισσότεροι τις ξέρετε και που το μπέρδεμα εδώ δεν ξέρω ....το προγράμματα το 45 λεπτά είναι 60 ευρώ το πρόγραμμα το διπλό είναι 90 από 120 ευρό και υπάρχει και η προσφορά με τη κάρτα που είναι 3 σφραγίδες η 4 μίση τιμή ....Στη πρόσφορα συμμετείχε και η κωσταντινα ....Θα ήθελα να σας δώσω πλήρη εικόνα για τα ονόματα και τις ηλικίες τον κοριτσιών .. λοιπόν η λιζα Ελληνίδα 24 ,η σαμπρινα 27 πολωνέζα,η ντινα 20 Βουλγάρα η ελενη 31 ρωσιδα η Τζένη 28 Ελληνίδα η κωσταντινα 30 Ελληνίδα η πωλινα 27 αλβανια η ζωη 24 αλβανια η αλονα ρωσιδα η χριστινα 24 αλβανια ..... :) Ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για την προτίμηση σας και ελπίζω σύντομα σε μεγαλύτερο χώρο......Για οτιδήποτε πληροφορία η ακόμα και τα παράπονα σας η ακόμα  να θέσετε μια γνωμη... μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου στο τηλ 210 9842697 Ευχαριστώ πολύ .... :) :)
...δεν εχω πολυ εμπειρια απο το ιδρυμα αλλα απο προσφατη επισκεψη(και μοναδικη) το προγραμμα μοιαζει πιο πολυ με μισαωρο παρα με 45λεπτο,παζαρι οσον αφορα τον χρονο δεν ειναι ωωραιο να κανεις γιατι πας να χαλαρωσεις, η κοπελα απο μονη της πρεπει να μενει μεσα το απαιτουμενο χρονο....γενικοτερα αφησε καλες εντυπωσεις,μασαζ συμμετοχη κτλ ουτε πολυ καλα ουτε ομως και κακα...η κοπελα ηταν μια κοντουλα με ωραιο :tits: ονομα δεν θυμαμαι δυστηχως...τιμη σωστη κατα την αποψη μου ιδιως για τις εποχες που ζουμε οπως εππισης και η προσφορα,αναμενουμε κ αλλες θελω να ελπιζω αλλα να μεινουν οι υπηρεσιες σε καλο επιπεδο ειναι το ζητουμενο οπως επισης και η καθαριοτητα και ο ιατρικος ελεγχος των κοριτσιων για το καλο ολων μας αν κ αυτο δυσκολο να μαθουμε στα σιγουρα εαν γινεται....

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..Mαλλον την Ντινα πειρες..  την Βουλγαρα...
Οντως ειναι ψιλοξεπετα η συγκεκριμενη...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα , εάν και λίγο αργά το ράστερ σήμερα είναι η ζωή από αλβανια η ντινα απο βουλγαρια η ελενη απο ρωσια η πολινα απο αλβανια η αλονα απο ρωσια η σαμπρινα απο πολονια ....Θα ήθελα να διορθώσω ένα λάθος εχθές που έκανα όσο αναφορά τη χριστινα από αλβανια που είπα .... δικό μου λάθος σορυ ...Η κοπέλα είναι από σερβια και δεν έχω άλλη Χριστίνα μόνο μια είναι εδώ με αυτό το όνομα .... Επίσης θέλω να τονίσω κάτι όσο αναφορά για τη ντινα απο βουλγαρια που διάβασα και έχει να κάνει ότι η ντινα είναι ξεπέτα στο δωμάτιο .....Για να μπορεί η κοπέλα να καταλάβει το  λάθος τής πρέπει να μου τα λέτε αυτά !...δεν θέλω να φεύγει κανένας από το μαγαζί και τα κλαίει τα λεφτά του.... Θέρμη παρακλήσεις προτιμώ να μου τα λέτε FACE TO FACE και να πλήρωσης λιγότερα πάρα να το  διαβάζω και να μη ξέρω ποιος είσαι για να διορθώσω... Εσύ πληρώνεις αυτά τα 60 και πρέπει η δουλειά της κοπέλας να είναι αυτό που πληρώνεις και περιμένεις  να είναι α- μη- τη- άλλο 45 λεπτά με κάλο μασάζ και όχι ξεπετά... :) : Δεν γράφω κάθε μέρα, μπορείτε να με καλέστε στο 2109842697 για ότι θέλετε να ρωτήσετε  :) ευχαριστώ κάλο βραδύ    :)

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης θέλω να σας πω ότι η κοπέλες τακτικά περνάνε γιατρούς έχουν βιβλιάρια υγείας , οποίος έχει αμφιβολία μπορεί άπλα πριν μπει με τη κοπέλα που έχει διαλέξει να της το ζήτηση να το δει ....Να ξέρετε όλες η κοπέλες σε αυτό το μαγαζί έχουν οικογενεισ και για αυτές είναι πολύ σημαντικό να κάνουν εξέτασης .... οποία κοπέλα δεν τα έχει δεν δουλεύει έτσι άπλα νομός είναι αυτός..... :) :)

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια Νατάσσα για τις παρεμβολές σου!!Πολύ καλά κάνεις και σχολιάζεις αυτό που γράφουν μερικοί.Σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι για τον χώρο αυτό και έτσι πρέπει να κάνουν όλες όσες έχουν τέτοιους χώρους!ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΦΙΛΟ... Μπράβο

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ευχάριστο και έτσι είναι με ενδιαφέρει ακριβώς αυτό, διότι σήμερα στην εποχή που ζούμε τα 60 ευρώ είναι πολλά και πρέπει η κοπέλες να σέβονται και να μάθουν να κάνουν τη δουλειά τούς σωστά η αλλιώς μη το κανείς άμα δεν μπορείς , έτσι δεν είναι.... :)   

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Νατάσσα μπορείς να μου πεις άμα μπορώ να καθήσω με την κοπέλα παραπάνω από 45λ και πόσο πάει;

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι μπορείς να κανείς παραπάνω χρόνο από 45 λεπτά άμα θέλεις άλλα για τη τιμή πρέπει να μου πεις πόσο παραπάνω θέλεις στο χρόνο  και κατόπιν ραντεβού , διότι ξέρεις ο χώρος είναι μικρός με τρία δωμάτια και εάν έχει πολλή κόσμο είναι λίγο δύσκολο δύστυχος  :( 

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Καλο θα ειναι οι κοπελες να καθοντε μεσα 40-45 λεπτα..οπως ειναι το προγραμα διλαδι...
και οχι 10 λεπτα μασαζ... κ 10-15 :knockinb:  ... και γεια σου... :tickedoff:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
που ειναι η λιζα????????????

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom