goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.261
- Πόντοι
- 456
Ρε τύποι...το τελευταίο 3μηνο είμαι σε σχέση με μια πιτσιρίκα, και αφού την γάμησα αμέτρητες φορές, με όλους τρόπους, πλεον την βαρέθηκα...καμια φορα όταν την γαμάω σκέφτομαι άλλες....Άσε που μου έχει γινει και λίγο κορσες γιατι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία + με ακολουθεί σε όλες τις εξόδους...Δεν μπορώ ούτε να ξενογαμήσω!!!!
Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε? Πως γίνεται να είστε με την γυναίκα σας τόσα χρόνια και να μην έχετε μπουχτίσει? Εγώ νιώθω πως εαν ήμουν για χρόνια με μια γυναίκα, δεν θα μου σηκωνόταν καν μαζί της...Και αντίστοιχα, εσείς που είστε σε σχέση, τι κάνετε όταν βαριέστε? Απλά χωρίζεται και πάτε για άλλα? Ρίχνετε κέρατο?
Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε? Πως γίνεται να είστε με την γυναίκα σας τόσα χρόνια και να μην έχετε μπουχτίσει? Εγώ νιώθω πως εαν ήμουν για χρόνια με μια γυναίκα, δεν θα μου σηκωνόταν καν μαζί της...Και αντίστοιχα, εσείς που είστε σε σχέση, τι κάνετε όταν βαριέστε? Απλά χωρίζεται και πάτε για άλλα? Ρίχνετε κέρατο?