Νέα

V. Stiviano ! H Cuckold Mistress Του Πολυεκατομμυριούχου Donald Sterling

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Γυναίκες Σε Θέση Ισχύος : V. Stiviano ! H Cuckold Mistress Του Πολυεκατομμυριούχου Donald Sterling , ιδιοκτήτη των  Los Angeles Clippers
/2014/05/v-stiviano-h-cuckold-mistress-donald.html

th_07219_000_123_532lo.jpg


Μερικές ημέρες πρίν , στα τελευταία θέματα του αθλητικού ρεπορτάζ έπαιξε το θέμα του Donald Sterling , ιδιοκτήτη της ομάδας ΝΒΑ Los Angeles Clippers ο οποίος σύρεται στα δικαστήρια μετά απο μια συνομιλία του με την λατίνα ερωμένη του Vi Stiviano η οποία και «διέρρευσε» στην δημοσιότητα .

Στην συνομιλία αυτή , ο Donald Sterling , μιλάει στην ερωμένη του λέγοντας ότι δεν τον νοιάζει που κανει σέξ με όσους μαύρους εραστές θέλει , εκείνο που αναζητά είναι η διακριτικότητα και να γυρίσει πίσω σε αυτόν.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας ερμηνεύτηκε απο τα Αμερικανικά ΜΜΕ , σαν ρατσιστική δήλωση του D. Sterling (sic!) , με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι της ομάδας να κινηθούν εναντίον του , μαζί με όλο το δικονομικό και μηντιακό σύστημα που λατρεύει να καταβροχθίζει «ρατσιστές» (αλλά δεν κάνει τίποτε για τους εκατομμύρια μαύρους και λατίνους που ζούν στα γκέτο σε συνθήκες ακραίας φτώχιας και εγκληματικότητας)



Ο D. Sterling , θα χάσει μάλλον την διοίκηση της ομάδας , η ερωμένη του απολαμβάνει την δημοσιότητα ενώ ο ίδιος με μια δήλωσή του αποκάλυψε το παρασκήνιο αυτής της «αποκάλυψης» λέγοντας χαρακτηριστικά ...

«ίσως θα έπρεπε να την είχα πληρώσει νωρίτερα !! ....»

Η ιστορία αυτή αποκαλύπτει ότι στις ΗΠΑ , μεγάλος αριθμός , πλουσίων και ισχυρών απολαμβάνουν τις ηδονές των ακραίων φετίχ , του κερατώματος και της ανταλλαγής συντρόφων και μάλιστα χωρίς ενοχες και τύψεις  παρά με καμία σκανδαλιστική περιπέτεια όπως αυτή που μάθαμε με οικονομικό κόστος,



Ο D. Sterling , καταδικάστηκε απο την κοινή γνώμη ώς ρατσιστής αλλά όχι ώς φετιχιστής που επέλεξε να αφήσει την κλασική , παραδοσιακή γυναίκα του και να επιλέξει την λατίνα , καυτή ερωμένη με την εκρηκτική προσωπικότητα και ταπεραμέντο , με τις καυτές φωτογραφίες στο istagram και φυσικά τους αναρίθμητους μαύρους εραστές της απο την ομάδα του άντρα της .

Το τέλος ήταν κάπως ανορθόδοξο μιας και μπλέχτηκαν τα χρήματα και τα εταιρικά συμφέροντα αλλά το σίγουρο είναι ότι στην κρεβατοκάμαρά τους διαδραματίστηκαν ακραίες σκηνές διαστροφής και kink .



Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αναθεωρώ κάποιες απο τις απόψεις μου !





Ϊσως τελικά τα λεφτά να φέρνουν την ευτυχία !

Πηγή : Bleacher Report

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Interracial Cuckold Fetish Κεράτωμα Με Μαύρους Εραστές
/2013/10/interracial-cuckolding-fetish.html

Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html

Aces/Queens Spades – Άσσοι , Ντάμα Μπαστούνι & Ο Συμβολισμός στο Fetish Cuckolding
/2013/09/aces-queen-spades-fetish-cuckolding.html

Αλυσιδίτσα Στον Αστράγαλο , Ένα Διφορούμενο Σύμβολο
/2013/10/bdsm.html

Femdom Γάμος . Kinky Παιχνίδι ή Δομική Αλλαγή;
/2013/07/bdsm-femdom-kinky.html



 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom