Νέα

usb flash προβλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gustom2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 818
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
καλημερα!χρονια πολλα!καλη χρονια!αντιμετωπιζω το εξης σημαντικο προβλημα!εχω καποια σημαντικα αρχεια τα οποια τα περασα σε ενα usb flash μαρκας excelram 8gb και τα εκαν κρυπτογραφηση με το bitlocker των windows 7.ολα καλα αλλα σημερα που πηγα να χρησιμοποιησω το στικακι εχω τιο εξης προβλημα:βαζω το στικακι παταω τον κωδικο,ξελειδωνει και οταν παω να ανοιξω το στικακι να διαχειριστω τα αρχεια μου δεν ανοιγει και μου βγαζει το εξης μηνυμα: "η δομη του δισκου εχει κατστραφει και δεν ειναι δυνατο να αναγνωσει" τι σημαινει αυτο οτι χαλασε το στικακι?αν εγινε αυτο παει καταστραφηκα!μια βοηθεια παρακαλω!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αν κάνεις recovery με ένα από προγραμματάκια που ελεύθερα κυκλοφορούν? Μήπως και ανακτήσεις τίποτα...

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
αφου ειναι κρυπτογραφημενο πως θα γινει recovery?

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
και εχω μεσα ολα τα βιντεο και τις φωτο απο γκομενες...παει καταστραφηκα!!!γμτ!

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
ακομα και φορματ να του κανεις υπαρχει περιπτωση να τα ανακτησεις.. Πριν το κανεις ομως δοκιμασε τα εξης προγραμματα τα οποια με εχουν σωσει:
1) Recuva
2) Stellar Phoenix Photo Recovery
3) CardRecovery

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
δοκιμασε να το βαλεις σε αλλο υπολογιστη...

boulonis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ ξαναγράψεις στο flasaki μέχρι να βγάλεις άκρη. Δοκίμασε κάνα unformat πρόγραμμα μήπως κατά τύχη....... :-

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
εχω δοκιμασει recuva και διαφορα αλλα προγραμματακια.το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν  να αποκτησουν προσβαση προφανως γιατι ειναι κρυπτογραφημενο με το bitlocker.

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
δοκιμασα στο pc του αδερφου μου αυτον τον οδηγο

και τα πραγματα εγιναν χειροτερα!ενω εκανε recovery και τελειωσε η διαδικασια!μετα μου εδωσε να κανω check disk το partition του σκληρου δισκου του υπολογιστη του αδερφου μου.το εκανα αυτο αλλα παπαλα!μου βγαζει το ιδιο μηνυμα τωρα και στο φλασακι,παραμενοντας το bitlocker αλλα και στον σκληρο δισκο που και αυτος περιεχει σημαντικα αρχεια (εχω μεσα 200 gb μουσικη και αλλα αρχεια).τα νευρα μου θα ατ σπασω ολα!!!!μου δειχνει οτι το partition του σκληρου δισκου ειναι κατεστραμμενο και ειναι 0 bytes).τι κανω τωρα?τα νευρα μου!!!επισυναπτω φωτο να δειτε:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom