Νέα

universal remote control και γ@μιμένοι κωδηκοι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 784
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
..τα κέρατα μου γαμώ μέσα... χάλασε το τηλεκοντρόλ του dvd sony που είχα και πήγα και πήρα ένα γιουνιβέρσαλ που κάνει για όλα...
έχει κάτι κωδηκούς που πέρνας και κάνεις σετάπ να επικηνωνεί με το ντί-βι-ντί ,αλλά δεν ξέρω πώς γίνετε... ξέρει κανένας ????
γιατί όταν το άνοιξα δέν επικηνωνεί ,και μάλλον πρέπει να βάλω τους κωδηκούς....

(πρέπει να τελιώσω πρίν το βράδυ,να το φτιάξω,και να ανέβω στο βουνό χαρούμενος...αχχχχ ρε Πένυ...)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
..τα κέρατα μου γαμώ μέσα... χάλασε το τηλεκοντρόλ του dvd sony που είχα και πήγα και πήρα ένα γιουνιβέρσαλ που κάνει για όλα...
έχει κάτι κωδηκούς που πέρνας και κάνεις σετάπ να επικηνωνεί με το ντί-βι-ντί ,αλλά δεν ξέρω πώς γίνετε... ξέρει κανένας ????
γιατί όταν το άνοιξα δέν επικηνωνεί ,και μάλλον πρέπει να βάλω τους κωδηκούς....

(πρέπει να τελιώσω πρίν το βράδυ,να το φτιάξω,και να ανέβω στο βουνό χαρούμενος...αχχχχ ρε Πένυ...)

RTFM

(Read the fucking manual)

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26

μονο με το βιβλιαρακι του και μαλιστα μπορει να μην δουλεψουν αυτοι που προτεινει αρχικα  :jerking: οποτε πρεπει να τους δοκιμασεις ολους :headbang:

δεν θελει μονο το  :knockinb: δουλεια θελουν και τα αψυχα  :rockon:

OP
OP
S

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
το βρήκα το γαμίδι !!!!  :dancing: πίεσα ένα κουμπί,αναβόσβησε και έβαλα τον κωδηκό ,έσβησε το κουμπί και δουλέβει μιά χαρα !!!!  :rockon:  πήρα τη χαρά,και το βράδυ Πένυ !!!!! Αχχχχ Πένυυυυυ...  :P :dancing: :dancing: :dancing:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
το βρήκα το γαμίδι !!!!  :dancing: πίεσα ένα κουμπί,αναβόσβησε και έβαλα τον κωδηκό ,έσβησε το κουμπί και δουλέβει μιά χαρα !!!!  :rockon:  πήρα τη χαρά,και το βράδυ Πένυ !!!!! Αχχχχ Πένυυυυυ...  :P :dancing: :dancing: :dancing:

Σιγα τη γκομενα!
Χαλια ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom