Νέα

UMPC Netbooks, η νέα τάση στην αγορά φορητών Η/Υ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
υπάρχει ήδη θέμα με ωραίες απόψεις. οι admins ίσως σε βοηθήσουν με την συγχώνευση....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν υπαρχει καλο και κακο laptop ή netbook!!!
πολυ απλα κοιτας τι καλυπτει εσενα και τις δικες σου αναγκες!!
λιγο πολυ ολοι εχουμε την ταση να παιρνουμε το καλο-μουρατο!

απ οτι καταλαβα το laptop που χεις σπιτι σαν desktop το χρησιμοποιεις! ετσι οπως περιγραφεις οτι το κανες!!
το laptop δεν ειναι για να καιει 15 ωρες το 24ωρο για παιχνιδια κλπ κλπ!!! αν σου χαλασει κατι στο laptop καλφτα!
στο desktop στα παπαρια σου πας και αλλαζεις π.χ ενα τροφοδοτικο...........ήτου πετας μια ραμ και εισαι αρχοντας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
απ οτι καταλαβα το laptop που χεις σπιτι σαν desktop το χρησιμοποιεις! ετσι οπως περιγραφεις οτι το κανες!!
το laptop δεν ειναι για να καιει 15 ωρες το 24ωρο για παιχνιδια κλπ κλπ!!!
Και το λαπτοπ για την φορητοτητα το πηρα πριν 3 χρονια και εχει μετατραπει σαν desktop!τωρα που εχουν βγει αυτα τα μικρα εχω μπει στην πριζα...
Παρεπιπτοντως τα desktop βρε αδερφε κανουν πολυ θορυβο,εγω δεν θελω να ακουω τον παραμικρο θορυβο.

Οσο για αν υπαρχει ηδη θεμα,εψαξα και δεν ειδα τιποτα γι'αυτο ανοιξα νεο.Εαν υπαρχει τοτε sorry.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φιλαράκο είμαι πολύ ευχαριστημένος, dεν χρειάζεται να κουβαλάς 15 μέτρα μαζί, είναι πολύ βολικό για networking, office εφαρμογούλες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Με λιγο ψεξιμο κατι βρηκα,ελπιζω οι admin να το συνχωνευσουν.
Duracell  σε βλεπω πληρη ενεμερωμενω,τα φωτα σου θελω!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Και το λαπτοπ για την φορητοτητα το πηρα πριν 3 χρονια και εχει μετατραπει σαν desktop!τωρα που εχουν βγει αυτα τα μικρα εχω μπει στην πριζα...
Παρεπιπτοντως τα desktop βρε αδερφε κανουν πολυ θορυβο,εγω δεν θελω να ακουω τον παραμικρο θορυβο.

Οσο για αν υπαρχει ηδη θεμα,εψαξα και δεν ειδα τιποτα γι'αυτο ανοιξα νεο.Εαν υπαρχει τοτε sorry.
φιλαρακο αν το στησεις μονο σου το συστημα μπορεις να το κανεις και ααθορυβο........και με σχετικα λιγα λεφτα!!
αλλα επειση οι περισσοτεροι δεν ξερουν πανε και αγοραζουνε κονσερβες δηλ ετοιμα pc!! αν την ψαξεις καλα την δουλεια με τροφοδοτικα coolerakia να ψυχεται καλα το συστημα σου με τον μισο θορυβο ενος κανονικου υπολογιστη τοτε θα με θυμηθεις!
το desktop εχει πολλα θετικα!!
για μενα τα laptop-notebook-netbook ειναι για αλλη κατηγορια ανθρωπων που ειναι ολη μερα εξω περνουν σβαρνα τους νομους εχουν να κανουν με πελατολογια κλπ κλπ!
απλα ειναι αλλη μια μοδα!!!!
κανεις συνδεση στην Vodafone για 2 χρονακια και στο δινουν τζαμπε!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αν θες το απολύτως φθηνότερο αυτό είναι το Acer Aspire One A110L με Linux στα 175 ευρώ αυτή τη στιγμή!
Και ακόμα πιο φθηνό, αλλά 7" και με 1GB δίσκο το iPC 400 από 140ευρώ.
Εγώ πήρα το Acer Aspire One A110L, του φόρτωσα Ubuntu και το πείραξα ώστε να μοιάζει με την έκδοση Linux του HP Mini Mi
(Τώρα που το πείραξα είναι έτσι)

Συνημμένα

• hp-interface-1.jpg
    hp-interface-1.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 17
Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
φιλαρακο αν το στησεις μονο σου το συστημα μπορεις να το κανεις και ααθορυβο........και με σχετικα λιγα λεφτα!!
αλλα επειση οι περισσοτεροι δεν ξερουν πανε και αγοραζουνε κονσερβες δηλ ετοιμα pc!! αν την ψαξεις καλα την δουλεια με τροφοδοτικα coolerakia να ψυχεται καλα το συστημα σου με τον μισο θορυβο ενος κανονικου υπολογιστη τοτε θα με θυμηθεις!
το desktop εχει πολλα θετικα!!
για μενα τα laptop-notebook-netbook ειναι για αλλη κατηγορια ανθρωπων που ειναι ολη μερα εξω περνουν σβαρνα τους νομους εχουν να κανουν με πελατολογια κλπ κλπ!
απλα ειναι αλλη μια μοδα!!!!
κανεις συνδεση στην Vodafone για 2 χρονακια και στο δινουν τζαμπε!
Mην ξεφευγουμε απ το θεμα ,προσωπικα δεν μου κανουν τα desktop.
Την συνδεση της vodafone δεν την χρειαζομαι,αφου θα καλυπτομαι με δυκτια αλλων στο κεντρο της θεσσαλονικης.
Οσο απο λεφτα δεν κοιταζω και τα φτηνοτερα,για καλο μηχανημα 10' οθονη κοιταω,για σερφαρισμα,chat και καμια ταινια,τιποτα αλλο.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Φιλε το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα.

Αν βιαζεσαι σου προτεινω με 1000 να παρεις το samsung NC10
Αλλιως αν δεν βιαζεσαι κανε υπομονη για το Asus 1000HE προσεξε ... 1000ΗΕ και οχι 1000Η

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μακρια απο turbo και διαφορες αλλες μαλακιες τετοιου τυπου,προσωπικα εχω εδω και 1 μηνα αυτο απλα αψογο με οθονη 10αρα,ωστε να μπορεις να κατσεις κανενα 2ωρο χωρις να σου βγουν τα ματια,βεβαια σε καμμια περιπτωση αυτα τα λαπτοπ δεν ειναι για βαριες δουλειες

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240

Εγω δεν θα εδινα 500€ για κανενα λογο για αυτο.

Θα περιμενα να βγαλει καποιο ευρωπαικο καταστημα ονλαιν το asus 1000HE γυρω στα 350-400€ που εχει μπαταρια τρελης διαρκειας..... τη μεγαλυτερη απο καθε νετμπουκ και τον νεο επεξεργαστη atom N280. Αλλιως επαναλαμβανω αν βιαζεστε και δεν εχετε υπομονη μπορειτε να παρετε το samsung nc10 ειτε απο το pda4u.gr ειτε απο το overclockers.co.uk (εχουν τις καλυτερες τιμες για το συγκεκριμενο μηχανημα απο οσο εχω δει)

Οχι ομως το asus 1000HE που το πουλανε εδω στην ελλαδα 480€ ... ενω στην αμερικη κυκλοφορει στα 300€ και στην ευρωπη απο 350 εως 400

Επισης και στο σαμσουνγκ και στο ασους γινεται παρα πολυ ευκολα η αναβαθμιση ραμ απο 1 σε 2 ακομα και σε καποιον αρχαριο θα του φανει ευκολο. απλα πηγαιντε στο youtube και γραψτε π.χ. samsung nc10 ram upgrade και θα καταλαβετε, το αντιστοιχο και για το ασους.

Οσο για το lenovo που αναφερει ο συναγωνιστης πιο πανω που αγορασε απο το e-shop ειναι κατα τη γνωμη μου κορυφαια εταιρεια (ibm) και παρα πολυ ωραιο νετμπουκ , ανετα συγκρινεται με το σαμσουνγκ αλλα στις λεπτομερειες εμενα μ'αρεσε πιο πολυ το σαμσουνγ, μιλαμε παντως για πολυ καλα μηχανηματα.

Για το msi κυκλοφορει και ο κλωνος του το advent  στο κοτσοβολο και στο electro world , αλλα αν ειναι να δωσεις 300 για τον κλωνο βαζεις κατι ακομα και περνεις το κανονικο... τωρα αν θα παρεις msi , samsung ,asus ,acer , lenovo , lg η οτιδηποτε αλλο ειναι αλλο θεμα...

εγω παντος σου ειπα αναμεσα σε ποια 2 θα επαιζα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Μεχρι τωρα αυτα μου αρεσουν ειναι το ASUS 1000HE και το MSI U123T
Kαι απ τα δυο κανενα ακομα δεν εχει ερθει,φυσικα οποιο και να παρω θα το κανω αναβαθμηση την Ram σε 2GB. Και οπωσδηποτε θελω να βρω και φορτιστη αυτοκινητου για οποιο μοντελο αγορασω. 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πολύ καλά είναι και τα HP2140 για UMPC και για κάτι σε πιό notebook
τα HP2230s με 12.1"οθόνη, 2-8GB RAM, HDD250GB+, Intel Dual Core, Wi-Fi+Bluetooth,
βάρος περίπου 1.7kg και σούπερ συμβατά με Linux.

Μάλλον εννοείς το 2730.
Αλλά αυτό αρχίζει από 1500 γιούρια.
Άλλη κατηγορία.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Σε όσους θέλουν απίστευτη μπαταρία τα 1000η και 10002η είναι μονόδρομος..Πολύ έυχρηστα μηχανάκια και προσωπικά θεωρώ την Asus πολύ αξιόπιστη εταιρία..

Σε όσους δεν τους νιάζει να τα σκάσουν για ενα πιο δυνατό netbook και όμορφο περιμένετε το Sony Vaio P

Για πιο στοιβαρές επαγκελματικές λύσεις υπάρχουν και τα Dell mini9 Και mini 10 όπως και το αντίστοιχο toshiba..

Για ποιο οικονομικό μοντέλο θα προτείνα το MSI wind U100 εναντί του ανταγνισμού και των κλώνων...

Το καλό με την αγορά είναι πως έχει κάτι για όλα τα γούστα...

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
900 ευρώ όμως και με οθόνη 8άρα βγάζεις τα μάτια σου.Αλλά φαίνεται πανέμορφο

Συνημμένα

• vaio.jpg
    vaio.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 29

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Χαμηλότερο επεξεργαστή, μικρότερη οθόνη από το Asus και $900 - δε λέει. :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Stories

Νέο!