Νέα

Τζουλιάνα – Αλκιβιάδου 16Γ - αυταρχικό που αξίζει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος yorgos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος yorgos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σας καλησπερίζω όλους.
Αποφάσισα να γράψω για τη Τζουλιάνα – Αλκιβιάδου 16Γ απογευματινή βάρδια – την οποία γουστάρω πολύ. Σωματικά τη γουστάρω γιατί έχει μαζεμένο σφιχτό σωματάκι όλο καύλα και ωραίο προσωπάκι με σχετικά κοντό μαλί.  
Ξεκαθαρίζω ότι στα μπουρδέλα πάω για να κάνω πράγματα που δεν μπορώ με τη γυναίκα.
Η Τζουλιάνα κάνει εξαιρετικό αυταρχικό, όπως της το ζητάω, και με 20 ευρώ μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω χωρίς να σκέφτομαι τα χρήματα.
Γουστάρω να μπαίνει απότομα στο δωμάτιο να με πιάνει να τον παίζω και να με τιμωρεί.
Σήμερα που δεν ήθελα στράπον ή κωλοδάχτυλο δοκιμάσαμε να μαλακίζομαι όρθιος στον καθρέφτη και να με κτυπάει με τη ζώνη του παντελονιού μου.
Την είχα διαλέξει φαρδιά για να μην αφήνει σημάδια και το φχαριστήθηκα.
Έκανε πολύ θόρυβο με έβριζε και έφτυνε και καύλωνα να τη βλέπω γυμνή πίσω μου να με κτυπάει με μανία. Όπως είδα μετά ούτε ένα σημάδι!
Μετά με έβαλε στο κρεβάτι και άρχισε να κάνει ελεύθερο στοματικό και ταυτόχρονα με τις παλάμες της με βάραγε στα μπούτια και λίγο κωλοδάκτυλο.
Κάποια στιγμή τον πιάνω και τον παίζω με μανία ενώ άρχισε να βαράει σκαμπίλια και να με γλύφει στο σώμα. Τελείωσα και είδα τα χύσια να πετάγονται στο πρόσωπό μου.
Σταθερός πελάτης.  

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το ξύλο είναι αναπόσπαστο μέρος της ιδιοσυγκρασίας των Αλβανίδων.

Ορεινή αγροτιά: Τραχύτης, θράσος, αντοχή, δύναμη, αυταπάρνηση, πείσμα, επιμονή...

Κάτι σαν αυτό που θα τιμήσουμε σε 14 ημέρες: την Ηπειρώτισσα γυναίκα της Πίνδου...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Το ξύλο είναι αναπόσπαστο μέρος της ιδιοσυγκρασίας των Αλβανίδων.

Ορεινή αγροτιά: Τραχύτης, θράσος, αντοχή, δύναμη, αυταπάρνηση, πείσμα, επιμονή...

Κάτι σαν αυτό που θα τιμήσουμε σε 14 ημέρες: την Ηπειρώτισσα γυναίκα της Πίνδου...

για να είναι πιο αυθεντική η αίσθηση δεν πρέπει να μυρίζουν και τυρί τα χέρια;

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
κρυφο ταλαντο η τζουλιανα....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.945
Πόντοι
26.141
Σας καλησπερίζω όλους.
Αποφάσισα να γράψω για τη Τζουλιάνα – Αλκιβιάδου 16Γ απογευματινή βάρδια – την οποία γουστάρω πολύ. Σωματικά τη γουστάρω γιατί έχει μαζεμένο σφιχτό σωματάκι όλο καύλα και ωραίο προσωπάκι με σχετικά κοντό μαλί.  
Ξεκαθαρίζω ότι στα μπουρδέλα πάω για να κάνω πράγματα που δεν μπορώ με τη γυναίκα.
Η Τζουλιάνα κάνει εξαιρετικό αυταρχικό, όπως της το ζητάω, και με 20 ευρώ μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω χωρίς να σκέφτομαι τα χρήματα.
Γουστάρω να μπαίνει απότομα στο δωμάτιο να με πιάνει να τον παίζω και να με τιμωρεί.
Σήμερα που δεν ήθελα στράπον ή κωλοδάχτυλο δοκιμάσαμε να μαλακίζομαι όρθιος στον καθρέφτη και να με κτυπάει με τη ζώνη του παντελονιού μου.
Την είχα διαλέξει φαρδιά για να μην αφήνει σημάδια και το φχαριστήθηκα.
Έκανε πολύ θόρυβο με έβριζε και έφτυνε και καύλωνα να τη βλέπω γυμνή πίσω μου να με κτυπάει με μανία. Όπως είδα μετά ούτε ένα σημάδι!
Μετά με έβαλε στο κρεβάτι και άρχισε να κάνει ελεύθερο στοματικό και ταυτόχρονα με τις παλάμες της με βάραγε στα μπούτια και λίγο κωλοδάκτυλο.
Κάποια στιγμή τον πιάνω και τον παίζω με μανία ενώ άρχισε να βαράει σκαμπίλια και να με γλύφει στο σώμα. Τελείωσα και είδα τα χύσια να πετάγονται στο πρόσωπό μου.
Σταθερός πελάτης.  
μεγαλο υποκριτικο ταλεντο οι ντανα μας!!!!

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
για να είναι πιο αυθεντική η αίσθηση δεν πρέπει να μυρίζουν και τυρί τα χέρια;

σκληρά, πρησμένα, σκασμένα και βρώμικα χέρια που θα συνοδευονται από φτέρνες με σκασίματα βάθους γκραν κάνυον που είχε πει και κάποιος.  :rockon:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Τι λες ρε φιλε κ εδωσες λευτα για να σε κάνει τοπι στο ξύλο κ να σου βάλει κολοδαχτυλο μπράβο σου πάντως άμα θες ξύλο τσάμπα περνα κ απο τον ειδικό ...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τι λες ρε φιλε κ εδωσες λευτα για να σε κάνει τοπι στο ξύλο κ να σου βάλει κολοδαχτυλο μπράβο σου πάντως άμα θες ξύλο τσάμπα περνα κ απο τον ειδικό ...

Ναι, αλλά στήνει μουνί ο ειδικός;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ενταξει Πυραυλε,προσκυνω για την απαντηση :)
Τωρα ειναι στο φυλης 69α η τζουλιανα για οποιον ενδιαφερεται

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ενταξει Πυραυλε,προσκυνω για την απαντηση :)
Τωρα ειναι στο φυλης 69α η τζουλιανα για οποιον ενδιαφερεται

Εμένανε ο οίστρος μου για τη Τζουλιάνα είναι ελεγχόμενος, κύριε xilnik.
Την εγαμήσαμε μια- δυό φορές, πάει, τελείωσε...
Όχι σαν εσάς που έχετε εκτροχιαστεί με τη φουκαριάρα τη Βαλέρια και ούτε που θυμόσαστε πόσες φορές την έχετε καταγαμήσει...

Αφού δεν απαντάτε στο άλλο thread για το πόσες φορές έχετε σμπρώξει τη Βαλέρια, απαντήστε εδώ, που είναι σχετικά ήσυχο thread...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μια φορά που την είδα νόμιζα ότι έχει επιχείλιο έρπη, ξέρει κανείς τίποτα;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Εμένανε ο οίστρος μου για τη Τζουλιάνα είναι ελεγχόμενος, κύριε xilnik.
Την εγαμήσαμε μια- δυό φορές, πάει, τελείωσε...
Όχι σαν εσάς που έχετε εκτροχιαστεί με τη φουκαριάρα τη Βαλέρια και ούτε που θυμόσαστε πόσες φορές την έχετε καταγαμήσει...

Αφού δεν απαντάτε στο άλλο thread για το πόσες φορές έχετε σμπρώξει τη Βαλέρια, απαντήστε εδώ, που είναι σχετικά ήσυχο thread...

πανω απο 20

maras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις που εχει παει τωρα η Τζουλιανα;

Stories

Νέο!