Τζουλια μασαζ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2019
- Like
- 2.926
Καλημέρα μαναρακια μου!!!χρόνια πολλά Χριστός ανέστη με υγεία πάνω από όλα ?
Καλημέρουδια μωρουλινια μου
καλημέρα!Κάποιο τηλέφωνο?...Να έχετε ένα όμορφο βράδυ
Από Δευτέρα μαναρακι μουΚαλημέρα Τζούλια χρόνια πολλά καλά να περνάς σήμερα δουλεύεις?
Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ στηλε μου αν θέλειςΑπό Δευτέρα μαναρακι μου
Σε στέγνωσε μετά;εγω περασα πολυ ομορφα μια βροχερη μερα του γεναρη με την τζουλια , σαν βρεγμενος γατος ειχα παει (εριχνε καρεκλες) και εγω εμενα εξαρχεια και το εκοψα με τα ποδια , πολυ καλη η κοπελα σε ολα , και γενικα ωραιο τυπακι
ημουν και φρεσκοχωρισμενος και με εκανε να καταλαβω τι εχανα τοσο καιρο με την ξενερωτη που ημουν χαχαχαΣε στέγνωσε μετά;
Αν ήσουν χωρισμένος θα της έδωσες κι εσύ να καταλάβει!ημουν και φρεσκοχωρισμενος και με εκανε να καταλαβω τι εχανα τοσο καιρο με την ξενερωτη που ημουν χαχαχα
Είχε παλιοκαιρο τη μερα που την γνώρισες.εγω περασα πολυ ομορφα μια βροχερη μερα του γεναρη με την τζουλια , σαν βρεγμενος γατος ειχα παει (εριχνε καρεκλες) και εγω εμενα εξαρχεια και το εκοψα με τα ποδια , πολυ καλη η κοπελα σε ολα , και γενικα ωραιο τυπακι
Με την πρωτη η μετα τη δευτερη δοση;Στα υπόψιν το μωρό! Είναι και κοντά! Αλλά μετά τον εμβολιασμό
Λογικά την δεύτερη γιατί με την πρώτη δεν αποκτάς τα ανάλογα αντισώματα!!!Με την πρωτη η μετα τη δευτερη δοση;
Αποκτας ομως καλυτερη ψυχολογια και γινεσαι ανυπομονοςΛογικά την δεύτερη γιατί με την πρώτη δεν αποκτάς τα ανάλογα αντισώματα!!!
Ναι αλλά η ανυπομονησία είναι αυτή που μας οδηγεί σε λάθη.Αποκτας ομως καλυτερη ψυχολογια και γινεσαι ανυπομονος
Ετσι πρεπει. Να μεταδωσουμε την ανοσια στα εργαζομενα κοριτσιαΝαι αλλά η ανυπομονησία είναι αυτή που μας οδηγεί σε λάθη.
Εγώ το έχω πει ,κάνω πρώτα τις δύο δόσεις και μετά περιμένω δύο εβδομάδες και μετά ορμαω. Μάλιστα η Τζούλια θα είναι από τα πρώτα κορίτσια που θα συναντήσω!!!
Την ανοσία θα μεταδόσεις η κάτι άλλο που θα βγάλεις από το καυλι σου...???Ετσι πρεπει. Να μεταδωσουμε την ανοσια στα εργαζομενα κοριτσια
Και το ενα και το αλλοΤην ανοσία θα μεταδόσεις η κάτι άλλο που θα βγάλεις από το καυλι σου...???