Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Απεναντίας τύπε τώρα αρχίζει το μεγάλο όργιο στη σόου βυζ. Ζήλεψαν όλες τη δόξα της Τζούλιας. :tits2:
Σε λίγο θα βλέπουμε υλικό από Μενεγάκηδες, Λαμπίρηδες, Τατιάνες, Τσιμτσιλούδες, Κορομηλάδες (που τη θυμήθηκα :think:) να τον παίρνουν και θα νομίζουμε ότι είναι φωτομοντάζ του weekly. :pipa1:
Τρώτε μπόλικο μέλι για ν'αντέξετε. Παίχτουρας speaking. :bigdick: :bigdick: :bigdick:
βυζο λες να εχει γυρισει και η κυρια χιλντα καμια καλη ταινια στην μποκοτα? :think: :think: :think: :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το τσουρεκακι που χαθηκε?

αρχισε τα γυρισματα?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
βυζο λες να εχει γυρισει και η κυρια χιλντα καμια καλη ταινια στην μποκοτα? :think: :think: :think: :think:

Τύπε είμαι σίγουρος ότι πριν γίνει διάσημη έχει γυρίσει σκληρό πορνό. :2on1:
Στάνταρ θα παίζει και κάνα ερασιτεχνικό με Αλμπέιρο. :lheel:

Υ.Γ. Και μόνο στη σκέψη μου σηκώθηκε. Πάω να ρίξω καμιά παχιά και επανέρχομαι ελαφρύτερος.
URL]]

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
686
Πόντοι
4.995
[move][size=30pt]Τζουλια προχωρα , την παιζει ολη η χωρα !!!     :bigdick: :bigdick:[/size][/move]

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε είμαι σίγουρος ότι πριν γίνει διάσημη έχει γυρίσει σκληρό πορνό. :2on1:
Στάνταρ θα παίζει και κάνα ερασιτεχνικό με Αλμπέιρο. :lheel:

Υ.Γ. Και μόνο στη σκέψη μου σηκώθηκε. Πάω να ρίξω καμιά παχιά και επανέρχομαι ελαφρύτερος. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_029.gif[/img[/URL]]
[/quote]
βυζο στανταρ θα εχει παιξει και κανενα λεσβιακο με τζεσικα-βανεσα-παολα και η καταλινα να τραβαει τα βυζια που δεν εχει σε καμια πολυθρονα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πόσα λέτε να πήρε το τζουλάκι για την παραγωγή αυτη ?
αυτο σηκώνει και καινούργιο θέμα.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
ποτέ δεν θα μάθουμε πόσα πήρε,αν βγει έξω αυτό θα καταρρίψει το όλο θέμα του "εκβιασμού" και της "παράνομης" διακήνησης του υλικού!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
πόσα λέτε να πήρε το τζουλάκι για την παραγωγή αυτη ?
αυτο σηκώνει και καινούργιο θέμα.
θελω να βγει ενας εισαγγελεας και να δωσει εντολη να τις ανοιξουν τους λογαριασμους τις,και μετα θα φανει ποσα φραγκα πηρε το πουτανακι γιαυτη την ταινια,και να σταματησει να κλαιγετε και να το παιζει παρθενα.
ειμαι σιγουρος οτι καμια 100000 ευρω τα πηρε για να γυρισε την ταινια.
και απο εκει και περα πιστευω οτι θα παρει το 30%απο τις πωλησεις,και το υπολοιπο ο σιρινας.
ο σιρανας παντως εκανε μεγαλη μαγκια και μπραβο του.αντε να ριξει και κανενα φραγκο παραπανω,και να κανει καμια καλη ταινια καινουργια.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
θελω να βγει ενας εισαγγελεας και να δωσει εντολη να τις ανοιξουν τους λογαριασμους τις,και μετα θα φανει ποσα φραγκα πηρε το πουτανακι γιαυτη την ταινια,και να σταματησει να κλαιγετε και να το παιζει παρθενα.
και απο εκει και περα πιστευω οτι θα παρει το 30%απο τις πωλησεις,και το υπολοιπο ο σιρινας.
ο σιρανας παντως εκανε μεγαλη μαγκια και μπραβο του.αντε να ριξει και κανενα φραγκο παραπανω,και να κανει καμια καλη ταινια καινουργια.
πες το κι εγινε τυπε...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν θα σας κουρασω....βλεποντας και ξαναβλεποντας την ταινια της..μου γεννηθηκε ξαφνικα μια εντονη επιθυμια να την ζητησω απο τους σεβαστους γονεις της σε γαμο..... για να λυσω το σεξουαλικο μου προβλημα, που θελω συνεχεια να κανω εντονο και παθιασμενο σεξ!!!!!!!!! Τι προσοντα πρεπει να εχω?????????Δεν εννοω μονο τα σωματικα!!!!!!!!!!!Σας ευχαριστω για την δεδομενη κατανοηση σας..... αλλα και εσεις αν θελετε να την παντρευτειτε, ας παραθεσουμε τι προσοντα πρεπει να εχουμε???

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ρε μαλάκες, με την καλή έννοια.....

που στο μπούτσο βρίσκουν τόσα φράγκα και δίνουν;;;;;;

>:( >:( >:( >:( >:( >:(

Επισκέπτης
Δεν θα σας κουρασω....βλεποντας και ξαναβλεποντας την ταινια της..μου γεννηθηκε ξαφνικα μια εντονη επιθυμια να την ζητησω απο τους σεβαστους γονεις της σε γαμο..... για να λυσω το σεξουαλικο μου προβλημα, που θελω συνεχεια να κανω εντονο και παθιασμενο σεξ!!!!!!!!! Τι προσοντα πρεπει να εχω?????????Δεν εννοω μονο τα σωματικα!!!!!!!!!!!Σας ευχαριστω για την δεδομενη κατανοηση σας..... αλλα και εσεις αν θελετε να την παντρευτειτε, ας παραθεσουμε τι προσοντα πρεπει να εχουμε???
Μεγάλοοοοο κασέεεεε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ελα ρε τωρα γιατι το λες? το κοριτσι επεσε θυμα!
τσουρεκακι διαλλειμα εχετε?

πως παει?καλος ο σκηνοθετης?

τα αυτακια σου πως τα κρυβουνε? εχεις το κεφαλι μεσα στο τζακουζι?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Εγω λέω απο 70 έως 100 χιλιάρικα. Δεν μπορεί να είναι εκβιασμός και παπαριές και δεν ήξερε και δεν ήθελε, ούτε στο xfactor τόσες κάμερες δεν είχε... υπερπαραγωγή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom