Την Jo την γνωρίζω πολύ καιρό.
Εκτός του ότι είμαι σταθερός πελάτης γιατί η κοπέλα δεν αποτελεί μόνο εγγύηση ηδονής αλλά και υγείας και καθαριότητας αλλά πάνω απ' όλα έντιμης και σωστής συμπεριφοράς που σπανίζουν στον χωρο, είμαστε και φιλαράκια και έχουμε περάσει μαζί και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Επισκέψεις σε swinger's club, ξενύχτια, συζητήσεις και αλλά πολλά!
Είχα τουλάχιστον τέσσερις μήνες να την δω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά προχθές σε ένα ταξίδι επιστροφής με αεροπλάνο, ήρθαν στο μυαλό μου κατά την διάρκεια της πτήσης πολλές ακόλαστες στιγμές!!! Το κινητό σε λειτουργία πτήσης και άνοιξα τα δεδομένα αμέσως μόλις τροχοδρόμησε το αεροπλάνο! Δεν μπορούσα να περιμένω ούτε καν να βγω στο Ελ. Βενιζέλος. Ραντεβού για 2 ώρες αργότερα στον προσωπικό της χώρο όπου πλέον υποδέχεται ανθρώπους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες που όλοι γνωρίζεται. Άψογη όπως παντα με έκανε να νιώσω σαν να πηδούσα την γκόμενά μου μετά από καιρό που της είχα λείψει τρελά!!! Βέβαια και την επόμενη μέρα να την πηδούσα το ίδιο θα ένιωθα γιατί η Jo γουστάρει την πουτσα, το γαμήσι και την όμορφη και ευγενική συμπεριφορά όπως επίσης εκτιμά την καθαριότητα και την σωστή υγιεινή.
Jo μου σ ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές που μου έχεις χαρίσει μέχρι τώρα και να,είσαι πάντα καλά και ορεξάτη για να μας χαρίζεις πολλές πολλές ακόμα! Πες μου όμως κάτι ρε κωλόπαιδο, πως γίνεται να έχεις τέτοιο δέρμα χωρίς ίχνος κοκκινίλες η ένα σπυράκι ρε πούστη μου και να κρατάς το μουνακι σου όχι μόνο σαν μωρουδιακό αλλά σφιχτό όπως επίσης και το κωλαράκι σου μετά από τόσες πούτσες που έχεις φάει;
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά όπως εσύ σηκώνεις τα πόδια!!!