Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
βρε με ενα κασελάκη που μπλεξαμε..ρε εδω διψαει η αυλή σου ...Δεν σαλιαρίζω.
Διακοσμώ το Νήμα της κας. Ιωάννας με μουσικά θέματα.
Αντε μαζεψου ...
βρε με ενα κασελάκη που μπλεξαμε..ρε εδω διψαει η αυλή σου ...Δεν σαλιαρίζω.
Διακοσμώ το Νήμα της κας. Ιωάννας με μουσικά θέματα.
Ωχ Παναγία μου αυτός ο κωλος θα μας στείλει ........Ένα όμορφο Σαββατόβραδο σε ολους!
Πόσο καλά με ξέρεις μωρο!!Ω ναι,εδωσα πιπα στ ασανσέρ στον λαό μου.. τώρα γεμίζω μπαταρίες για την επόμενη πρόκληση (μονο με αγορια που γνωρίζω ηδη)Kαλημερα στην υπεροχη Τζο και την παρεα..Ειχα καιρο να μπω..Βλεπω οτι η Τζο μιλησε για προκληση αναφεροντας την πιπα στο ασανσερ..Παιδια αν βαζουμε προσκληση στην Τζο να βαζουμε κατι πιο δυσκολο..Υπηρχε περιπτωση να κολλαγε σε κατι τετοιο?
Αγαπημένε μου..!Ωχ Παναγία μου αυτός ο κωλος θα μας στείλει ........
Να αυτα λες και δεν μπορουμε να ξεκολησουμε τον αχαιρευτο τον νηματοθέτη μας απο το νημα σου ...Πόσο καλά με ξέρεις μωρο!!Ω ναι,εδωσα πιπα στ ασανσέρ στον λαό μου.. τώρα γεμίζω μπαταρίες για την επόμενη πρόκληση (μονο με αγορια που γνωρίζω και περνώ τέλεια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγαπημένε μου..
ας σκεφτουμε τοτε κατι που ισως σε δυσκολεψει λιγο!Πόσο καλά με ξέρεις μωρο!!Ω ναι,εδωσα πιπα στ ασανσέρ στον λαό μου.. τώρα γεμίζω μπαταρίες για την επόμενη πρόκληση (μονο με αγορια που γνωρίζω ηδη)
Αγαπημένε μου..!
Όλο τον πειράζεις τον γλυκούλι μου...είσαι ατακτος χαχαχαχαχα!!Να αυτα λες και δεν μπορουμε να ξεκολησουμε τον αχαιρευτο τον νηματοθέτη μας απο το νημα σου ...
ετσι λενε οι κακές γλωσσες ...και γενικώς οσοι με ζηλευουνΌλο τον πειράζεις τον γλυκούλι μου...είσαι ατακτος χαχαχαχαχα!!
Ναι απίστευτος κωλοςΩχ Παναγία μου αυτός ο κωλος θα μας στείλει ........
Μας εφτιαξες το βραδυ και ας ειναι βραδυ δευτεραςΈνα όμορφο Σαββατόβραδο σε ολους!
παναγια μ..Καλησπέρα
Γειά σου νεαρέπαναγια μ..
ανεβαινω 15 του δεκεμβρηηη μακαρι να εχω τη τυχη να σε δω κ απο κοντααΓειά σου νεαρέ
Και καλή βραδιά σίγουραΚαλησπέρα
...Και καλή βραδιά σίγουρα
Πόσο καλά με ξέρεις μωρο!!Ω ναι,εδωσα πιπα στ ασανσέρ στον λαό μου.. τώρα γεμίζω μπαταρίες για την επόμενη πρόκληση (μονο με αγορια που γνωρίζω)
Αυτή η πιπα της Τζο... Σε αναγκαζει να μην χορταίνεις να της σκιζεις τη τέλεια κωλαρα μετά!
Τι πρόκληση μας ετοιμάζεις μιλφαρα μας?
Τι να πω βρε κουμπάρα ,,,σε βλέπω όποτε βρισκόμαστε με ρούχα και με τρελαίνεις ,,εδώ σε βλέπω χωρίς ρούχα και με αρρωσταίνεις μετά δεν θα φταίω εγώ αν σε στριμώξω πουθενά....Καληνύχτα με καυλες...
...τι το λες και δεν το κάνεις βρε?!χαχαχαχα!!Μια όμορφη μέρα μάτια μου να έχουμε!!Τι να πω βρε κουμπάρα ,,,σε βλέπω όποτε βρισκόμαστε με ρούχα και με τρελαίνεις ,,εδώ σε βλέπω χωρίς ρούχα και με αρρωσταίνεις μετά δεν θα φταίω εγώ αν σε στριμώξω πουθενά....
Καλλλλααααααααααααα αν το κάνω μετά μην μου πεις γιατι.....Μετά δεν θα ξεκολλάς θα θες κάθε μέρα ......τι το λες και δεν το κάνεις βρε?!χαχαχαχα!!Μια όμορφη μέρα μάτια μου να έχουμε!!