masterchef1925
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2023
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Τι βάζεις πρωινιατικα βρε Τζο!! είμαστε και στην δουλειά!!!δεν μας λυπάσαι????Καλημερούδια στ αγόρια μου!
Τι βάζεις πρωινιατικα βρε Τζο!! είμαστε και στην δουλειά!!!δεν μας λυπάσαι????Καλημερούδια στ αγόρια μου!
Καλημερα αγάπη,επίσης!Μια γλυκιά καλημέρα κουμπαρούλα μου ..Να εχεις μια υπέροχη μέρα ...Τα φιλιά μου ..
Ω ναι..το θέλω!!!Θα πάμε εμείς να τη ζεστάνουμε !!!
Είμαι αδίστακτη!!Τι βάζεις πρωινιατικα βρε Τζο!! είμαστε και στην δουλειά!!!δεν μας λυπάσαι????
Καλημερα γυναικάρα απίστευτηΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
αντι να λυπασαι εσυ την κοπελα που δεν εχει βρακι να φορεσει , θες να σε λυπηθει εκεινη που εργαζεσαι σκληρα σερφαροντας στο μπου απο τηn δουλεια ? (αστειευομαι of course )Τι βάζεις πρωινιατικα βρε Τζο!! είμαστε και στην δουλειά!!!δεν μας λυπάσαι????
Καλημέρα κουκλί!Καλημερα γυναικάρα απίστευτη
Ααα έχετε βλέπω κεφάκια τ αγορια χαχαχαχα!!αντι να λυπασαι εσυ την κοπελα που δεν εχει βρακι να φορεσει , θες να σε λυπηθει εκεινη που εργαζεσαι σκληρα σερφαροντας στο μπου απο τηn δουλεια ? (αστειευομαι of course )
Πολλά κέφια για εσένα βασίλισσα μου, αφού πάντα καυλωμενους μας έχειςΚαλημέρα κουκλί!
Ααα έχετε βλέπω κεφάκια τ αγορια χαχαχαχα!!
Εντυπωσιακή όπως πανταΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
Σκηνοθετης η Τζο!!!Αφου σας το εταξα,εφτιαξα κάποια στιγμιότυπα από την παρτουζα τις προάλλες..εννοείται πάντα με την άδεια των παρτενερ,αλλα με προσοχή και σεβασμό!
Ο κυριος κωλο παιρνει?δε φαινεται καλα.Αφου σας το εταξα,εφτιαξα κάποια στιγμιότυπα από την παρτουζα τις προάλλες..εννοείται πάντα με την άδεια των παρτενερ,αλλα με προσοχή και σεβασμό!
....χρατσα-χρουτσα τα πιπινακιαΓια πρωινό ειχε "αρνάκι γάλακτος"
Το πως σε έκαναν έπρεπε να δούμε. Σου έχω πει πολλές φορές για κάποιο λόγο πρέπει να κάνεις κάποια στιγμή μία bukkake φάση να γλασαριστείς.Αφου σας το εταξα,εφτιαξα κάποια στιγμιότυπα από την παρτουζα τις προάλλες..εννοείται πάντα με την άδεια των παρτενερ,αλλα με προσοχή και σεβασμό!
Εισαι πιλότος Rafale και φοβασαι μη τρακάρεις;είμαστε και στην δουλειά
Έχετε live ενημέρωση των ραντεβού χαχαχαχα!!Τις τελευταίες μέρες το έχεις πάει σε άλλο level. Παρτουζες, τσιμπουκια στο ασανσέρ της αμαρτίας και καυλες όλη μέρα. Θα μας πεθάνεις
Έχετε live ενημέρωση των ραντεβού χαχαχαχα!!
Χαρά μου να σας καβλωνω μωρο...Για να μας έχεις διαρκώς στην κάβλα.
Γιατί είσαι εσύ η αποθέωση της κάβλας.
Γιατί ενσαρκώνεις ακριβώς αυτό που λέει το τραγούδι:
— Δεν είν' η δόξα
δεν είναι τα λεφτά,
είναιτου δρόμουτης κάβλας η χαρά
Με τα ρούχα είσαι εξίσου καυλα!!!Κατι που φανερωνει και την υψηλή αισθητική σου !!!Πραγματικα είσαι διαστημικη μουναρα!!Καλημέρα στ αγόρια