Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.400
Σου αρεσε καυλιαρη ε;;;Εγω αναψα τσιγαρο
Σου αρεσε καυλιαρη ε;;;Εγω αναψα τσιγαρο
Σε ολους μας αρεσει.Σου αρεσε καυλιαρη ε;;;
Σ ολα τα ραντεβού μας σου δινω κωλαρακι..σ ένα θυμάμαι που είχες πέσει μπρούμυτα πανω μου κι έβγαζα τέτοιες κραυγές!!!τις εχω ακουσει τις κραυγουλες live και ειναι πολυ καυλοτικες!!!! ax ax
Για αυτό έχεις επιτυχία...δεν υπάρχει κάτι πιο ξενερωτικο από τα " μη όχι δεν είμαι τέτοια κλπ" της μέσης ξινης ελεινιδαςΝα σου πω ρε baby..μου αρέσει τόσο πολύ το σεξ που οταν εχω καυλες ειτε γαμιέμαι μέσω ραντεβού ,ειτε σε προσωπικό επίπεδο,το απολαμβάνω στο φουλ..!!Άσε που εχω τρελές αντοχές..
και αλλα και αλλα , παντα το τιμαω το κωλαρακι σου !!!! χαχαχΣ ολα τα ραντεβού μας σου δινω κωλαρακι..σ ένα θυμάμαι που είχες πέσει μπρούμυτα πανω μου κι έβγαζα τέτοιες κραυγές!!!
...στο ετοιμάζω ξανά ρε καυλιαρικο μου!!και αλλα και αλλα , παντα το τιμαω το κωλαρακι σου !!!! χαχαχ
Καλός ο παρτενέρ σου μωρό μου?Αγορια μου,επειδή είχα αρκετή δουλειά,και θα έχω γενικά όλη την εβδομάδα απ οτι βλέπω,το δωρο που θελω να σας κάνω θα το οργανώσω μες στο Σαββατοκύριακο με ηρεμία.
Τώρα θα σας βάλω ένα από τα γνωστά καλά μου βιντεάκια(νομίζω ότι δεν σας είχα βάλει το χυσιμο στο τέλος),και θα σας καληνυχτίσω!!
Εξετάσεις κάνεις ποτέ ή μπα;
Καληνυχτα. καταλαβα!....συχνότατα...!!!Εσυ;!!!
.. οτι ναναι ..καληνύχτα σου!!
Ένας κούκλος..και με δυνατή πουτσα..αχ εσυ αχ εσυ..φοβερό το υλικό μας ε;;Καλός ο παρτενέρ σου μωρό μου?
Πολύ δυνατό μωρό μου, αφού όταν βρίσκω χρόνο το βλέπω ολόκληρο και νοσταλγώ εκείνη την ημέρα. Ελπίζω σύντομα να το ξανακάνουμε, αυτή την φορά θα φέρω αλλά γλυκά για συνοδευτικό με το καυλι μουΈνας κούκλος..και με δυνατή πουτσα..αχ εσυ αχ εσυ..φοβερό το υλικό μας ε;;
Α εκανες edit. Πιο καλά τωρα! Θα μπορούσες απο την αρχη να εδινες αυτη την απαντηση!....συχνότατα...κι όχι λόγω βίζιτας αλλα λογω ότι έτσι πρέπει όλοι οι ενήλικες που έχουμε σεξουαλιξη ζωη !!Εσυ,κανείς η μπα;!
...καληνύχτα σου..
(Νομίζω ότι σ έχω δει να γυρνάς γενικα σε νηματα κοριτσιών και να πετάς κουλά..γραφικός τύπος χαχαχα!!)
Την επόμενη φορά θα βάλουμε να γράφει ολη τη φάση μας..ε;;Πολύ δυνατό μωρό μου, αφού όταν βρίσκω χρόνο το βλέπω ολόκληρο και νοσταλγώ εκείνη την ημέρα. Ελπίζω σύντομα να το ξανακάνουμε, αυτή την φορά θα φέρω αλλά γλυκά για συνοδευτικό με το καυλι μου
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το τραβήξουμε όλο μωρό μου,ένα 2 Ώρο γεμάτο σεξ και καύλα θα είναι...και να τραβήξουμε βίντεο ολο το ραντεβού μ αφήσουμε να γράφει!!
...σε πεθυμησα...καλο βραδυΕγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το τραβήξουμε όλο μωρό μου,ένα 2 Ώρο γεμάτο σεξ και καύλα θα είναι
Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση μωρό μου...σε πεθυμησα...καλο βραδυ
ομορφιά μου!!
Έρωτας με την πρώτη ματιάΑγορια μου,επειδή είχα αρκετή δουλειά,και θα έχω γενικά όλη την εβδομάδα απ οτι βλέπω,το δωρο που θελω να σας κάνω θα το οργανώσω μες στο Σαββατοκύριακο με ηρεμία.
Τώρα θα σας βάλω ένα από τα γνωστά καλά μου βιντεάκια(νομίζω ότι δεν σας είχα βάλει το χυσιμο στο τέλος),και θα σας καληνυχτίσω!!
....εισαι λάτρης του κώλου μου κι όχι μόνο μωρό..το ξέρω!!Έρωτας με την πρώτη ματιά
Είναι μοναδικό κομμάτι αυτός ο πάτος....εισαι λάτρης του κώλου μου κι όχι μόνο μωρό..το ξέρω!!